" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
yok kız seviyorum orayı ama ismi hep beni rahatsız etmiştir cnm aynı kişiler yeni gelenlerde olur burdan devam ederiz inşallah hayırlı güzel haberlerle
Aynen hem o hemde açan kişi de yok sayfalar da baya çoğalıyor bilgisini alan ordan alır yeni gelenlere de biz yardımcı oluruz burda daha güzel bence

Kizlar selam benim bir oğlum var 21 aylik.duyumlarimi yazayim : kalp atisi 140 ustu ise kiz,alti ise erkek diyorlar.adet bittikten 3-4 gün sonra Gun asiri ilişkide Kiz olma ihtimali yuksekmis.
Benim oğlumda da : adetinin ilk günü ilişki oldu (tabi tamamen kesilmedim leke seklinde gelmişti hafif belirtisi) geç dollunme oldu adetim gecikmesinden 12.günü çizgiyi net gordum testte.kanda beta hgc 143 cikmisti.allahim Gönlünüze gore versin hepinizin

Vaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum:KK51: sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha:cry: Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.

Vaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum:KK51: sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha:cry: Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Ysmn sende ben gibi tek çocuk musun? Bende çok duskunum çocuklara,hayat şartları el verse 4 tane dogururum.bir oğlum var 21 aylik ikinciyi seneye yaz bitimi düşünüyorum nasip bakalım ama bir kizim olursa dukkani kapatirim hayirlisi

Ohh ohhh maşallah ne güzel valla peşpeşe :nazar:

Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi :KK36:

X