• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,0%
  • Erkek

OY: 87 58,0%

• Ankete Katılan
    150
evet sonuc cikti 1897 nasil sizce
Bende anlamam canım ama netten baktım şimdi normal oluyor sende
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Kizlar bide degerler le kiz mu erkek' mi anlasilmiyo deme
Yok canım bence hiç alakası yoktur bazen hcg düşük oluyor bazen yüksek tamamen kadının bünyesine kanına bağlı canım birde o gebeliğe bağlı her zaman değişebiliyor cinsiyetle alakası yok bence

yok kız seviyorum orayı ama ismi hep beni rahatsız etmiştir cnm aynı kişiler yeni gelenlerde olur burdan devam ederiz inşallah hayırlı güzel haberlerle
Aynen hem o hemde açan kişi de yok sayfalar da baya çoğalıyor bilgisini alan ordan alır yeni gelenlere de biz yardımcı oluruz burda daha güzel bence

Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz insallah bende 2017de anne olabilirim tup bebek tedavisi goruyoruz Allah buyuk birgun bizde oluruz insallahh
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canım :dua:

Kizlar selam benim bir oğlum var 21 aylik.duyumlarimi yazayim : kalp atisi 140 ustu ise kiz,alti ise erkek diyorlar.adet bittikten 3-4 gün sonra Gun asiri ilişkide Kiz olma ihtimali yuksekmis.
Benim oğlumda da : adetinin ilk günü ilişki oldu (tabi tamamen kesilmedim leke seklinde gelmişti hafif belirtisi) geç dollunme oldu adetim gecikmesinden 12.günü çizgiyi net gordum testte.kanda beta hgc 143 cikmisti.allahim Gönlünüze gore versin hepinizin

Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz insallah bende 2017de anne olabilirim tup bebek tedavisi goruyoruz Allah buyuk birgun bizde oluruz insallahh
Gel cnm hoş geldin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

:KK70::KK71:
Bu kadar milyon tane kadının çenesine bu site nasıl çökmüyor anlamıyorum walla :ukala::ukala: :KK70::KK70::KK70:
Kız niye cöksün kadınlar tutuyor siteyi ayakta googlede ne ararsan en başta kk cıkıyorEn Büyük KK:eğlence:

Yok canım bence hiç alakası yoktur bazen hcg düşük oluyor bazen yüksek tamamen kadının bünyesine kanına bağlı canım birde o gebeliğe bağlı her zaman değişebiliyor cinsiyetle alakası yok bence
Evet bencede aynen

Vaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum:KK51: sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha:cry: Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.

Vaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum:KK51: sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha:cry: Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Ysmn sende ben gibi tek çocuk musun? Bende çok duskunum çocuklara,hayat şartları el verse 4 tane dogururum.bir oğlum var 21 aylik ikinciyi seneye yaz bitimi düşünüyorum nasip bakalım ama bir kizim olursa dukkani kapatirim hayirlisi

Ohh ohhh maşallah ne güzel valla peşpeşe :nazar:

Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi :KK36:

Back
X