- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Zor olmuyor mu peşpeşe oğlum 2.5 yasinda hamile kalsam diye düşünüyorum 3.5 yas olacak arazi .tek basima bakacagim için korkuyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
Allah bağışlasın canım,ben de çok istedim kızıma bir kız kardeş belki bir gün nasip olur tabi herşeyden önce sağlık.Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
banami dedin canim ona istinaden yaziyorum :) yok zor olmuyor biz oyle istedik pespese olsun fazla yas olmasin aralarinda diye kizim tek ve gercekten onunda bi kardese ihtiyaci var yalniz kalmasini istemiyorum hayrlisi bakalm allahim nasip ederse insallah sadece kusmalar ve dusuk tansiyon beni 1 ay mahvetti su ara kesilmis durumda bakalimZor olmuyor mu peşpeşe oğlum 2.5 yasinda hamile kalsam diye düşünüyorum 3.5 yas olacak arazi .tek basima bakacagim için korkuyorum da
Çok yorucu ama Allah yardım ediyor,ara vermek istemedim hazır uykusuzluğa strese alışmışken çıksın dedim aradan:) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Ohh ohhh maşallah ne güzel valla peşpeşe
Cok tesekkurler amin hepimizinkini inşallah.. 9 yaşındalar şükür, bakalım benimde gönlümden 3.sü erkek geçiyor, kızı tattık gönül değişik ister tabi ama Allahım hayırlısıni versin hepimize..Maşallah allah size bagislasin.sirtiniz yere gelmez hayirli evlat olsunlar.bende ikincim Kiz,olsun istiyorum tabi hayirlisi.oglani tattim umarim kizida tadarim.
Tek çocuğum ben de maalesef. Ben de 4 çocuk çok isterdim ama dediğin gibi hayat şartları önemli yoksa gönül ister ki çok çocuk olsun. İnşAllah hayırlısıyla gönlüne göre olur canım.Ysmn sende ben gibi tek çocuk musun? Bende çok duskunum çocuklara,hayat şartları el verse 4 tane dogururum.bir oğlum var 21 aylik ikinciyi seneye yaz bitimi düşünüyorum nasip bakalım ama bir kizim olursa dukkani kapatirim hayirlisi
Bilmezmiyim ikiz büyütmüş biri olarak :)))Çok yorucu ama Allah yardım ediyor,ara vermek istemedim hazır uykusuzluğa strese alışmışken çıksın dedim aradan:) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Cok tesekkurler amin hepimizinkini inşallah.. 9 yaşındalar şükür, bakalım benimde gönlümden 3.sü erkek geçiyor, kızı tattık gönül değişik ister tabi ama Allahım hayırlısıni versin hepimize..
İkiz zor ama tek doğumda iki çocuk aradan çıkıyor işte oh ne güzel:) kızların sana çok faydası olacaktır,yengemin de kızları büyüktü 3.çocuk geldiğinde ve hep beraber büyüttüler. Kızlara annelik duygusu doğuştan işleniyor galiba.Bilmezmiyim ikiz büyütmüş biri olarak :)))
ayy bende tekim bende cok cocuk istiyorum ama calisiyorum zor oluyor 2 kizim var şükürler olsun bende sezeryanim 3.yu istiyoruz bizde ama sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran dr lar var vucudum elverisli olsa istiyorum ama malesef zaten ilk kızım da iri oldugu icin sezeryan oldum.2.de de dr ilki sezeryan diye yapmadi.Oyle iste cok konustum ay benim gibi tek cocuk birini gorunce costumVaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Anladım cnm seninkide enteresanmış deseler ne alaka derim reglin ilk günü hamile kalmaya.. işte Allah ol deyince oluyor.. Bakalım benimde birkaç haftaya kızmı erkekmi gösterir herhalde sağlıklı olsunda önemlisi o.İnşallah gonlunuzce olsun.ben adetin ilk günü ilişkide bulunmustum (tabi bnm ilk gün leke oluyor hafif) ufak bir tuyo
Yurtdışında yaygınmış bu sezeryan sonrası normal doğum ama maalesef burda çok çok zor. Benim kızımda iriydi ve ağlaya ağlaya sezeryan oldum. Valla artık peşpeşe 4-5 tane bile sezeryan olanlar var bizzat doktorumdan duydum ama tabi ne kadar sağlıklı orası tartışılır. Eğer 2-3 sene ara varsa 3.sezeryandan hiç korkma. Tek çocuk olmak kötü biraz ama ne yapalım bizim de kaderimiz,çocuklarımızın bari kardeşleri olsun.ayy bende tekim bende cok cocuk istiyorum ama calisiyorum zor oluyor 2 kizim var şükürler olsun bende sezeryanim 3.yu istiyoruz bizde ama sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran dr lar var vucudum elverisli olsa istiyorum ama malesef zaten ilk kızım da iri oldugu icin sezeryan oldum.2.de de dr ilki sezeryan diye yapmadi.Oyle iste cok konustum ay benim gibi tek cocuk birini gorunce costum
allah bagislasin canim ben en cok gercekten ikiz dogumun zorlugunu kolayligni merak ediyorum normal dogummu seninkiİkiz zor ama tek doğumda iki çocuk aradan çıkıyor işte oh ne güzel:) kızların sana çok faydası olacaktır,yengemin de kızları büyüktü 3.çocuk geldiğinde ve hep beraber büyüttüler. Kızlara annelik duygusu doğuştan işleniyor galiba.
He kıh doğru birşey verdiğim de hemen kk çıkıyor valla
Kız niye cöksün kadınlar tutuyor siteyi ayakta googlede ne ararsan en başta kk cıkıyor
Maşallah canim valla benm kuzenin geçen sezeryan la doğum yaptı bebegi iki aylıkken yine hamile kaldı şimdi 4 aylık hamile bebek sevilmezmi yaVaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorum sezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Maşallah canim Allah bağışlasın peki her hangi bişey yaptın mı test yum takibi felanbenide alirmisiniz aceba :) benimde 1 bucuk yasinda melegim var simdide hamileyim allah nasip ederse
Maşallah canim rabbim bağışlasınBende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
anlamadim canim hamilelikten oncemi test yum ne ? cahilmiyim ne biraz :)Maşallah canim Allah bağışlasın peki her hangi bişey yaptın mı test yum takibi felan