- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Aminnnnn inşallah canımoooo canlar.yeni topik hyirli ugurlu bol bebisli olsun.aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn inşallah canımoooo canlar.yeni topik hyirli ugurlu bol bebisli olsun.aminnn
Aynen canım bende bundan yanayım araları az olursa çok iyi oluyor zor oluyor başta ama sonra beraber büyüyorlar çünkü araya mesafe girdimi tam rahata kavusmusken herşey sil baştan başlıyor en iyisi beraber çileyi çekip beraber büyütüp bir anda kurtulmak benim kızım 8 aylıkken ben ogluma hamile kaldimbanami dedin canim ona istinaden yaziyorum :) yok zor olmuyor biz oyle istedik pespese olsun fazla yas olmasin aralarinda diye kizim tek ve gercekten onunda bi kardese ihtiyaci var yalniz kalmasini istemiyorum hayrlisi bakalm allahim nasip ederse insallah sadece kusmalar ve dusuk tansiyon beni 1 ay mahvetti su ara kesilmis durumda bakalim
Ben bide benimkilerinin arasını az bulurdum MaşAllah. Tabi canım bebek kokusu çok güzel,bana resmen bağımlılık yaptı. Senin de bebişin hayırlı olsun sağlıkcakla gelsin.Maşallah canim valla benm kuzenin geçen sezeryan la doğum yaptı bebegi iki aylıkken yine hamile kaldı şimdi 4 aylık hamile bebek sevilmezmi ya
Estağfurullah canım yumurta takibi oluyor canım yani ovulasyon takibi yaparak mi hamile kaldın yoksa korunmasız öylece mi hamile kaldınanlamadim canim hamilelikten oncemi test yum ne ? cahilmiyim ne biraz :)
Yok canım sezeryan maalesef,senin ki nasıldı?allah bagislasin canim ben en cok gercekten ikiz dogumun zorlugunu kolayligni merak ediyorum normal dogummu seninki
Sagol canım allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende en çok bebek konusunu seviyorum canımBen bide benimkilerinin arasını az bulurdum MaşAllah. Tabi canım bebek kokusu çok güzel,bana resmen bağımlılık yaptı. Senin de bebişin hayırlı olsun sağlıkcakla gelsin.
normal dogumdu canimYok canım sezeryan maalesef,senin ki nasıldı?
evet aynen haklisiniz bende daha rahata kavusmamisken yeniden baslayim dedm :)) allah herkese nasip etsin insallahhAynen canım bende bundan yanayım araları az olursa çok iyi oluyor zor oluyor başta ama sonra beraber büyüyorlar çünkü araya mesafe girdimi tam rahata kavusmusken herşey sil baştan başlıyor en iyisi beraber çileyi çekip beraber büyütüp bir anda kurtulmak benim kızım 8 aylıkken ben ogluma hamile kaldim
ha yok ben onlari yapmadim ilkbebegime biraz gec hamile kaldm doktor adi altinda cahillerin bos tedavisi yuzunden kist olmadig halde bekarligimdan beri dogum kontrol verdiler evlenince ozele gittim iltihap vardi orda ogrendimki iltihapdan olmuyomus kistte yok dedi simdid bisey yapmadim korunmasizdik oyle kaldim sen nasil kaldin canimEstağfurullah canım yumurta takibi oluyor canım yani ovulasyon takibi yaparak mi hamile kaldın yoksa korunmasız öylece mi hamile kaldın
Amiiin canım. Cennet kokusudur derler bebek kokusu. Allah'ın izniyle aylar sonra sen yine tadacaksın,darısı bana ve isteyen herkeseSagol canım allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende en çok bebek konusunu seviyorum canım
insallllahhhAmiiin canım. Cennet kokusudur derler bebek kokusu. Allah'ın izniyle aylar sonra sen yine tadacaksın,darısı bana ve isteyen herkese
Şanslısın valla,sezeryan her ne kadar gelişmiş olsa da bir ameliyat türü. Hayırlısı tabi.normal dogumdu canim
Saglıkla al kucagına işalhhh az kalmiş cınsıyetı ogrenmenebenide alirmisiniz aceba :) benimde 1 bucuk yasinda melegim var simdide hamileyim allah nasip ederse
Kız senın bebeşşin cınsıyetı belli oldumuBende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
Bende kızı tattım umarım oglanıda tadarımMaşallah allah size bagislasin.sirtiniz yere gelmez hayirli evlat olsunlar.bende ikincim Kiz,olsun istiyorum tabi hayirlisi.oglani tattim umarim kizida tadarim.
maşallah ne güzel rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallahBende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
saol cnm teşekkür edrim aminnn aminnnoooo canlar.yeni topik hyirli ugurlu bol bebisli olsun.aminnn
düşündüğün zaman taktik veririz cnm kız için acele etmeMaşallah allah size bagislasin.sirtiniz yere gelmez hayirli evlat olsunlar.bende ikincim Kiz,olsun istiyorum tabi hayirlisi.oglani tattim umarim kizida tadarim.
diger kizlar nerelerdeler uyuysngüzel sevecenim bebegimmm kardelenx.umarim herkes iyidir.saol cnm teşekkür edrim aminnn aminnn