" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar dün rüyamda 2-3 yaşlarında oğlan gibu bir kız vardı kucağımda saçı erkek gibiydi şimdi halamla konuştum halam diyor rüyamda kucağında tombul bir kız görmüsüm diyor bu kız adet oldu bu rüya nerden çıktı haha dedi hayırlara vesile olsun bende gördüm dedim aynı rüyayı :anneadayı::rapci:
Kız çocuğu görmek çok iyidir derler,hadi bakalım hayırlara vesile olsun.

Sanada cok gecmis olsun salgin mu Var ne herkes hasta oluyo sana bulastirdim herhal
evet canim salgin var.sagol güzelim sanada gecmis olsun

Hayırlı cumalar kızlar,Allah hayırlısıyla ettiğimiz duaları kabul etsin.
canim sendemi düsünüyorsun bebek?kac yasindasin?cocuk varmi?
selam hanimlar.nasilsiniz güzeller?

Ocak ayinda dogum yapacak olan anneleri alalim bir bu yana, nasilsiniz iyimisiniz :KK49:
Ocagin sonuna dogru muhtemelen dogumum olacak. Simdiden inanilmaz agirlastim. Yemek yapacagim kalakamiyorum yerimden. Sizler nasilsiniz neler yaptiniz?:anneadayı:
ocak ayında yok caım sanırsam daha cok yenı herkesın benımde nısan ınsaallah

Ocak ayinda dogum yapacak olan anneleri alalim bir bu yana, nasilsiniz iyimisiniz :KK49:
Ocagin sonuna dogru muhtemelen dogumum olacak. Simdiden inanilmaz agirlastim. Yemek yapacagim kalakamiyorum yerimden. Sizler nasilsiniz neler yaptiniz?:anneadayı:
senın cınsıyet neydı cnm belkı soyledın de ben kaçırmış olabılırım

Hayırlı günler bayanlar
Canım inşallah hiç bişey çıkmaz bu ay hamis kalıp bize katilirsiniz. Rabbim o günleri bize görmeyi nasip etsin inşallah bu cuma sabahının hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallah :dua:
amin cnm inşallah bizde 2017 trenine bineriz

:KK50:Valla haklısın bacım onu birak eşim daha kilo almamı istiyor beyefendi vermeye kalksak yüzümüze bakmaz eşim tam tersi kilolu olmamı çok seviyor. Geçen dışarda yemeğe gittik çocuklarla beraber bir kadın kocasıyla geldi kadın aynı çağla şikel gibi boyu görüntüsü yemeğini yerken şöyle diyor benimki ya diyor bu adam bu kadından nasıl zevk alıyor ya kadın kemik sadece iskeletden farksız diyor. Dedim herkesin zevki ayrı sen öyle sevmiyon bazıları öyle seviyor. Yani anlicağın koca dan da kafam rahat ya aklıma takmıyorum bile eskiden ben 50 altını şaşmazdim ama inan ben şimdi kendimi daha iyi hissediyorum zayıf oldummu güç kuvvet kalmıyor bende kansızlık da var ya balık etli daha güzel bana göre bacım biz ıyiz böyle :rapci::spor:
Benim adamda kimse bana bakmasın diye kilo al der uyuz yaa :KK70::KK70::KK70:

Allahim güc sabir versin ben baska ne isterim isterim zaten. Kizim zaten karnima düstü düseli haberi yani bebek burada biliyor. Gelince sevecegiz diyorum. Ama gelin görün ki cok merhametli aglayan bebeklere cocuklara dayanamiyor. Büyük olsa sirtini sivazlar , bebeklere de annecim agliyo diye bana üzülüyor. Bakalim o dönemi nasil basariyla atlaticaz. Altin kalpli kizim derim bulantilarimda iki bucuk yasindaki bu kücük cocuk yanimda oldu düsünün gelip kolumu tutardi lavaboda annecim tamam derdi. Bu kücük kiza kardes yapmak hata mi simdi.
2017 hepimize hayirli olsun simdiden. Benim minik ocak ayinca geliyor bu arada. Su lohusaligi da atlatalim. Süper anneyiz de lohusalik zor =)
Hayırlısıyla doğum gercekleşsin inşallah gebelik takvimi yapsana cnm kendine

Günaydın kızlar hayırlı cumalar gece bulantıdan uyuyamadım 3gündür cogaldı bulantılar bi yandan seviniyorum bebisim benimle bi yandanda zor oluyor gecenki hamileligimde bulantım birden kesilmisti önceki gebelikte hic bulantım olmadigı icin aklıma bile gelmedi megerse ogün bebegimin kalbi durmus simdi hamdolsun bulantı oluyor diye seviniyorum
Hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm

X