- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Evetttt gun yapalim onlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benimmmCnm meyve cayı yap ne varsa kaynat iç sahlep ıhlamur cok iyi gelecektir gecmiş olsunn
Sanada cok gecmis olsun salgin mu Var ne herkes hasta oluyo sana bulastirdim herhalbesirsu gecmis olsun canim.hamileykende hstalik hic cekilmiyor.Cabuvak atlatirsin in Sa Allah.
kizlar bende cok hastayim.bogazim cok fena.sesim kisiliyor. en gicik oldugum yaa.dietteyim diye balli süt filanda icemiyorum..iyice uzuyacak hastalik.kizlar zten hastlr.
Sagol canim benim isalhhh sizden bu ay mujdeleri tek tek alirizÇok geçmiş olsun canım
Hade bakalim hayirlisi dikat et bi kez erken olmasinİyiyim canım. adetin üçüncü günü bugün. bitmesini bekliyorum iste
Amin canım iste malesef böyle kötü bisey yasıyınca insanda heo bir korku oluyor allah bidaha yasatmasınAyyy canim benim dusunme Oyle kotu seyler rabbim korusun bebislerimizi
Tabikide canım hayatına bak ve hep böyle düşün temizlikten önce sağlığın çocuklarının sağlığı daha önemli temizlik her zaman yapılır ki zaten evin işleri bitmez bir yerken yap başka yer çıkar başka bişey çıkar onun için öyle yaparsan hastalık gibi olur iyi değil pisikolojin öyle. Boş ver keyfine bak sağlığına bak sonra evin temizliği canım ve kim ne derse de boş verip hiç takma onlar için değil kendin için yaşa canımAynen öyle. Benim de cevrem yok kizimla ilgilenirim hep. Hamilelik yüzünden parka da cikamiyorum sogukta simdilerde. Bahar gelince hem kizimi hem oglumu alip parka gidecegim insallah. Insanlar gercekten hayirli birsey söylemiyor. Hayir zorsa da gecici bir süre zor. Dünyanin sonu degil Hem bunu diyenler cocugun sagligindan ziyade evinin temizligine takarlar. Aile, huzur cocuk ne demek cogu insan bilmiyor. Görüntüde takili kalmis herkes.
yaz gelsin havuza da götürürüm ki ben minik böcüklerimi.
Inan strese sokuyor insanlar beni. Hep kötü hep kötü. Zaten hamileligim zor geciyor.
Böyle konusan insanlara ihtiyacim varmis gercekten
Rabbim güç versin canım bu günleri sağlıcakla atlatırız inşallah bu iki üç ay geçsin canım en riskli dönemi atlatalım da allahin izniyle inşallah. Dilerim bulantılarin zamanla azalır canım bazen 3 ve ya 4 üncü aydan sonra geçiyorGünaydın kızlar hayırlı cumalar gece bulantıdan uyuyamadım 3gündür cogaldı bulantılar bi yandan seviniyorum bebisim benimle bi yandanda zor oluyor gecenki hamileligimde bulantım birden kesilmisti önceki gebelikte hic bulantım olmadigı icin aklıma bile gelmedi megerse ogün bebegimin kalbi durmus simdi hamdolsun bulantı oluyor diye seviniyorum
Kız valla biriniz kahveleri yapar biriniz yemekleri bende öylece bakarım haaaa söylim şimdidenEvetttt gun yapalim onlarda
Hosgeldin :)Mrb bayanlar ben daha yeniyim sayfada:)
Hoşgeldin aramıza canımMrb bayanlar ben daha yeniyim sayfada:)
İnşAllah en hayırlı zamanda senin ve isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evladı olur.Dua edin bana şu cuma günü o kadar çok istiyorum ki bebegim olmasını rabbim isteklerimizi kabul etsin inşalllah
İnşallah canım Rabbim bu cumanın hürmetine isteyen herkese nasip etsin sana da nasip etsin canım benim. Çocuğun varmı yoksa ilk mi olucak olursaDua edin bana şu cuma günü o kadar çok istiyorum ki bebegim olmasını rabbim isteklerimizi kabul etsin inşalllah
Maşallah canim benim rabbim kucağına da almayı nasip etsin sağlıcakla bebisin doğsun inşallah ilkmi canım?Slm nihayet 6.5 yil sonra anne oluyorum insallah 3 aylik oldjk su anda nasipse mayis sonu haziran basi dogum yapicam
Yaparızzz kızzzKız valla biriniz kahveleri yapar biriniz yemekleri bende öylece bakarım haaaa söylim şimdiden
Kız unuttuk kahveler iyi gelmez bize bizde çay içeriz
Canımm işalhhhhh olur içini ferah tut bu cuma hurmetıne rabbim sana evlat versın ısteyen herkese de versın gonullerımızdekını nasıp etsın rabbımDua edin bana şu cuma günü o kadar çok istiyorum ki bebegim olmasını rabbim isteklerimizi kabul etsin inşalllah