- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.121
hepsi değil cnm bazı doktorlar var mesela burda gaziemir devlette bi doktor var kadının randevuları 15 gün lük hep dolu ama şu var sabah erken kalkıp gittiğinde yine muayene olabiliyorsun yani sıra numarası bulursanTürkiye'de ne güzel ne zaman istersen git yaptır en geç randevuyu bile 3 günde veriyorlar ne şansımız varmış ya
aynen bende öyle düşündüm mantık yürüterekcanım 8 haftalık bıraz daha yukselıyor galıba kalp atışı. mesela benımm kı 6 haftalıkken 120 ıdı 8 haftalık 140. bı oncekı kızımda 6 haftalık 150 8 haftalık 165 dı ama o yıne de anlasılabılır dıye dusunuyorum
iyiyim cnm saolda benim ufaklık hasta onunla uğraşıyorum cok şükür iyi şuan anca vakit buldumİşallah evet anlatmiştınoız zaten kız sen neredesin sabahtan senın yorjmunuda bekledım bı turlu gırmedın iyi misin
doğruluk payı var yaniEvet ya Aslı'nda onlarda bılıyo bu boyle 140 altı erkek ustu kız Korkuyolar söylersek aldırırlar falan dıye oyle seyler soylemıyolar
Bugun nobetci eczaneden alıp sabah testi yapicam. Sat 28 gunde bir oluyo bugun olmm gerekiyodu. Alınca yapsami acabacnm yumurtlama günü denediysen 12 gün sonra hayal meyalde olsa cizgi cıkıyor cnm gebelik varsa eğer cnm rabbim gönlüne göre versin
yumutlama günün ne zamandı cnmBugun nobetci eczaneden alıp sabah testi yapicam. Sat 28 gunde bir oluyo bugun olmm gerekiyodu. Alınca yapsami acaba
Cok gecmiş olsun canımmm çabucak igleşsın prensesiyiyim cnm saolda benim ufaklık hasta onunla uğraşıyorum cok şükür iyi şuan anca vakit buldum
Oyle gelıyo bana ama yoksada söylemezler insanlar ınanıyo cunku bencedoğruluk payı var yani
He valla oyleyiz, gelmese muhtemelen derimki niye yalnız birakiyon gelincede cok konusuyon diyom ah ahh biz kadınlaray cnm bende gelsin isterdim demek ki ne olsa tersini istiyoruz
Ay geçmiş olsun güzelliğeiyiyim cnm saolda benim ufaklık hasta onunla uğraşıyorum cok şükür iyi şuan anca vakit buldum
Bol bol uyu dinlen cnm bende oyle yaptim bunye kuvvetlenince savasiyor bu grip illetiyle.geçmiş olsun cnmArkadaşlar fena grip oldum.ya hamileyken hiçbişe içilmiyo mu nane limon falan başka ne yapabilirim
Öylede işte canım insanoğlu doyumsuz illaki olmayana bi gözümüz düşüyo...hayırlısırabbim gönlüne göre versin inşallah cnm hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş inanki
saol cnm teşekkür ederimCok gecmiş olsun canımmm çabucak igleşsın prenses
evdeki meyveleri dilimle üzerine biraz su ekle kaynasın iç cnm bir de sahlep içebilirsin ıhlamurda iyi gelir gecmiş olsunArkadaşlar fena grip oldum.ya hamileyken hiçbişe içilmiyo mu nane limon falan başka ne yapabilirim
saol cnm kuru öksürük var bakalım yedirip içiriyoz bişeyler cok şükür ateş yok üstünü acıp yatıyor ya deli ediyor beni sabaha kadar kac sefer örtüyorum o acıyorAy geçmiş olsun güzelliğe
evet cnm istiyoruz valla ne yapalım benimde 2 kızım var bi oğlum olsun isterim rabbimden inşallah nasip eder olmazsada dünyanın sonu değil ne yapalım sağlık olsun cnm rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahÖylede işte canım insanoğlu doyumsuz illaki olmayana bi gözümüz düşüyo...hayırlısı
ne için yapıcan cnm ovilasyon testini deneme amaclımı yoksa yum gününümü bulcan evet doğru ikinci idrarla sıvı alımına dikkat ederekKızlar şimdi ovulasyon testi yapsam olurum? Gerçi çay iciyorum şimdi :))) yarın sabah mi yapayım ikinci idrarlaydi değil mi? 11 de yaparım o saate kadar bisey yiyip icmem