" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Türkiye'de ne güzel ne zaman istersen git yaptır en geç randevuyu bile 3 günde veriyorlar ne şansımız varmış ya
hepsi değil cnm bazı doktorlar var mesela burda gaziemir devlette bi doktor var kadının randevuları 15 gün lük hep dolu ama şu var sabah erken kalkıp gittiğinde yine muayene olabiliyorsun yani sıra numarası bulursan

aynen bende öyle düşündüm mantık yürüterek

cnm yumurtlama günü denediysen 12 gün sonra hayal meyalde olsa cizgi cıkıyor cnm gebelik varsa eğer cnm rabbim gönlüne göre versin
Bugun nobetci eczaneden alıp sabah testi yapicam. Sat 28 gunde bir oluyo bugun olmm gerekiyodu. Alınca yapsami acaba

Arkadaşlar fena grip oldum.ya hamileyken hiçbişe içilmiyo mu nane limon falan başka ne yapabilirim
evdeki meyveleri dilimle üzerine biraz su ekle kaynasın iç cnm bir de sahlep içebilirsin ıhlamurda iyi gelir gecmiş olsun

Öylede işte canım insanoğlu doyumsuz illaki olmayana bi gözümüz düşüyo...hayırlısı
evet cnm istiyoruz valla ne yapalım benimde 2 kızım var bi oğlum olsun isterim rabbimden inşallah nasip eder olmazsada dünyanın sonu değil ne yapalım sağlık olsun cnm rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah

Kızlar şimdi ovulasyon testi yapsam olurum? Gerçi çay iciyorum şimdi :))) yarın sabah mi yapayım ikinci idrarlaydi değil mi? 11 de yaparım o saate kadar bisey yiyip icmem
ne için yapıcan cnm ovilasyon testini deneme amaclımı yoksa yum gününümü bulcan evet doğru ikinci idrarla sıvı alımına dikkat ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…