" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Yok canım geçen hafta aldım testi.ilk yapisim.adet ilk tarihi (bat) 11kasim
Pik/Cat nedir?
İlk adet tarihi itibari ile 16.gunum bugün.(11_26 kasım arasi)
Cnm cat yumurta catlamasi pikte testin en koyu hale gelmesi.16.gun ise çatlamış olabilir ama gec catliyorsa belkide yeni catlayacak tam emin olamayiz suan sen bidahikine regl sonrasi duzenli yap o zaman yaptiklarinla karşılaştırıp dogru sonucu buluruz t cizgisi cden de koyu olucak sonra acilma basliyor iste catlama o an gerceklesiyor cnm

Anladım canım inşallah hepimizin gönlündeki olur canım allahin izniyle inşallah

Yok bacım burda oda yok besirsu arkadaşın ki gibi acile gitsen de sorduğuna cevap alamazsın çok gıcık hepsi

saol cnm kuru öksürük var bakalım yedirip içiriyoz bişeyler cok şükür ateş yok üstünü acıp yatıyor ya deli ediyor beni sabaha kadar kac sefer örtüyorum o acıyor
Bizimkiler de öyle canım inan örttüğüm falla tekme atarak bana inat geri atıyor bir bek bir eşim dakka bir örtüyoruz zaten hep ondan hasta oluyorlar ya Rabbim kuzucuklarimizi korusun inşallah

Vallahi ben hamıle olduğumu ogrendıgımden berı grıpım kızlar nıye geçmiyo ya hep hastayım ben
Canım bende iki gündür üsütmüsüm başım ağrıyor burnum akıyor valla aslında hamilelikten değil tam soğuk zamana denk geldi bize öyle geliyor canım inşallah Rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar bu kalp atışı ultrasyon kağıdında filan yazarmi? Ben oglumda 8+1 de duymustuk bilseydin bunu sorardım merak ettim şimdi.doktorumun yanına gidip sorucam arşivden baksın kaçmış kalp atışı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…