" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım onu bilemeyiz benimde gece 2 de ilişki oldu ikindi akşam daha çat oldu. Artık allaha kalmis inşallah Rabbim gönlündekini kucağına versin canım dualarım seninle cano

Kız allah olmayanlara nasip etsin daha bişy belli deyil bak sana bişi dicem ister İnan ister inanma kızımda sağdaydı oraya yerleşmişti buda sağa yerleşti ama kızım soldaydı buda şimdi buda solda ben bunda çok gittim o yüzden bi sağda bi solda görünüyo bunada erkek diyorlar hatta kocama söylüyorum bazen sol çalışmıyormu diye takma cnm öyle şeyleri hakkında hayırlısı olsun bende Hale'n tehlike var şuan Hale'n onu düşünüyorum valla kız olsun fark etmez bıcır bıcır benim komşum Doğum yapmıştı çok uğraşmışlar 5 yıl sonrA bi kızı oldu çok tatlıydı kıpkırmızı özlemişim valla bebekleri onla konuşurken bi gelinleri hamileymiş çocuğun bel kemiği yokmuş çok üzüldüm yA allah sağlıklı sını nasip etsin

Aynen herşeyın hayırlısı tabı saglık olsunda canım

Gıcık insanlar inanki çok nasıl olucak bilmiyorum @berenbetul ve meleklerim benim2 bacılar arkadaşın randevusu 3 hafta sonra kalp atışları için ne diyorsunuz siz daha iyi biliyorsunuz
canım 8 haftalık bıraz daha yukselıyor galıba kalp atışı. mesela benımm kı 6 haftalıkken 120 ıdı 8 haftalık 140. bı oncekı kızımda 6 haftalık 150 8 haftalık 165 dı ama o yıne de anlasılabılır dıye dusunuyorum

cnm dikkat et daha devam ediyorsa ağrın doktora görün derim öyle yüksek yerlere uzanmak cok tehlikeli büyüklerimizin dediği ne kadar doğru bilmem ama yükseğe uzandığında bebeğin kendini belden bırakma ihtimali varmış inşallah bişeyin yoktur allah korusun bebişlerinizi

Son düzenleme:
Aminnnnn inşallah canım hoho bizimki benim kadın doktorunda ne işim var der yani o kafada ben zorlamasam adam hiç takmaz yani öyleyse çok güzel canm Rabbim tamamına erdirsin inşallah
vallahi benim adamda gelmez kendim giderdim hep aman olsunda gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…