- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.081
Ya sandım bu salı otekı salı o randevuda ne yapım beklım mecbur artık
Türkiye'de ne güzel ne zaman istersen git yaptır en geç randevuyu bile 3 günde veriyorlar ne şansımız varmış yaKoza'mın solda benım bebiş
ya burası hep boyle bı kan bıle versen randevu verıyolar ya hep oyle burası gercekten
Canım onu bilemeyiz benimde gece 2 de ilişki oldu ikindi akşam daha çat oldu. Artık allaha kalmis inşallah Rabbim gönlündekini kucağına versin canım dualarım seninle canoEvet yok takmıyorum ondan degıl her ıkı kasıgımda agırdı encok sağ ama Bebek sol da Can'ım ama benım içimden hep kız gecıyo ne yalan soylım bır gun sonra çatla dı yum ilişkiden ondan kız dıyom neyse kı bı prensesımız daha olucak yanı
Aminnn Can'ımsizde daha da kötüymüş ya gerçi bende söylerler mi oda belli değil de artık bekleyip göreceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Kız allah olmayanlara nasip etsin daha bişy belli deyil bak sana bişi dicem ister İnan ister inanma kızımda sağdaydı oraya yerleşmişti buda sağa yerleşti ama kızım soldaydı buda şimdi buda solda ben bunda çok gittim o yüzden bi sağda bi solda görünüyo bunada erkek diyorlar hatta kocama söylüyorum bazen sol çalışmıyormu diye takma cnm öyle şeyleri hakkında hayırlısı olsun bende Hale'n tehlike var şuan Hale'n onu düşünüyorum valla kız olsun fark etmez bıcır bıcır benim komşum Doğum yapmıştı çok uğraşmışlar 5 yıl sonrA bi kızı oldu çok tatlıydı kıpkırmızı özlemişim valla bebekleri onla konuşurken bi gelinleri hamileymiş çocuğun bel kemiği yokmuş çok üzüldüm yA allah sağlıklı sını nasip etsinEvet yok takmıyorum ondan degıl her ıkı kasıgımda agırdı encok sağ ama Bebek sol da Can'ım ama benım içimden hep kız gecıyo ne yalan soylım bır gun sonra çatla dı yum ilişkiden ondan kız dıyom neyse kı bı prensesımız daha olucak yanı
Aynen herşeyın hayırlısı tabı saglık olsunda canımKız allah olmayanlara nasip etsin daha bişy belli deyil bak sana bişi dicem ister İnan ister inanma kızımda sağdaydı oraya yerleşmişti buda sağa yerleşti ama kızım soldaydı buda şimdi buda solda ben bunda çok gittim o yüzden bi sağda bi solda görünüyo bunada erkek diyorlar hatta kocama söylüyorum bazen sol çalışmıyormu diye takma cnm öyle şeyleri hakkında hayırlısı olsun bende Hale'n tehlike var şuan Hale'n onu düşünüyorum valla kız olsun fark etmez bıcır bıcır benim komşum Doğum yapmıştı çok uğraşmışlar 5 yıl sonrA bi kızı oldu çok tatlıydı kıpkırmızı özlemişim valla bebekleri onla konuşurken bi gelinleri hamileymiş çocuğun bel kemiği yokmuş çok üzüldüm yA allah sağlıklı sını nasip etsin
Alttan bakıldığında solda gorunuyorsa kagitta, normalde sagda demektir cnmKızlar benım sağ kasık agırırdı solda az olurdu ve Bebek alttan baktığında soldaydı
Günaydın cnm inşallah sendende guzel haberler alırız heycanla bekliyorumGünaydın canlar
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
Çoook aminn hepimiz için güzel bir hafta sonu olsunbesirsu inşalh tatlı mı tatlış bi oğlun olur
Kagıt vermedı sadece bılgısayardan baktım soldaydıAlttan bakıldığında solda gorunuyorsa kagitta, normalde sagda demektir cnm
Tmm canım sagda ozaman alt cekim tam tersi görüntü verirKagıt vermedı sadece bılgısayardan baktım soldaydı
Sanada hayırlı hafta sonları olsun inşallah canımKızlar hepinize hayırlı hafta sonları
Öylemi kız bılmıyodum vallaTmm canım sagda ozaman alt cekim tam tersi görüntü verir
Amiiiinnnnnİnşallah gönlündekine hamilesindir allahin izniyle canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canım 8 haftalık bıraz daha yukselıyor galıba kalp atışı. mesela benımm kı 6 haftalıkken 120 ıdı 8 haftalık 140. bı oncekı kızımda 6 haftalık 150 8 haftalık 165 dı ama o yıne de anlasılabılır dıye dusunuyorumGıcık insanlar inanki çok nasıl olucak bilmiyorum @berenbetul vemeleklerim benim2 bacılar arkadaşın randevusu 3 hafta sonra kalp atışları için ne diyorsunuz siz daha iyi biliyorsunuz
cnm dikkat et daha devam ediyorsa ağrın doktora görün derim öyle yüksek yerlere uzanmak cok tehlikeli büyüklerimizin dediği ne kadar doğru bilmem ama yükseğe uzandığında bebeğin kendini belden bırakma ihtimali varmış inşallah bişeyin yoktur allah korusun bebişleriniziArkadaşlar ya altı haftalık hamileyim az önce tabak alabilmek için baya yukarı uzandım on saniye falan ama sonrasında bacaklarım boşaldı resmen ve karnım ağrıyor bişe olur mu yabaşıns böle bişey gelen var mı
allah kavuştursun cnm hayırlısıyla varsın gideceği yereEvet cnm bugun sabah gitti
vallahi benim adamda gelmez kendim giderdim hep aman olsunda gelmesinAminnnnn inşallah canım hoho bizimki benim kadın doktorunda ne işim var der yani o kafada ben zorlamasam adam hiç takmaz yani öyleyse çok güzel canm Rabbim tamamına erdirsin inşallah