- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.101
inşallah amin amin amin S snfogretmeni bekliyorum haberi sonrada @ABADTE den hayırlısıylaBu erkeklerin ayarı yok cnm ya sıkbogaz ederler yada hic olmazlar.inşallah canım sizlerinkinide inşallah topigimizin anne adaylarindanda bu ay arka arkaya guzel hsberler aliriz sonra hep birlikte bekleriz dogumları "
inşallah kızlar ağzınızdan bal damlıyor rabbim cümlemizin gönlündekini nasip eder inşallahInsallah o 5,6 haftaya herkesin bebiside yola cıkar da kutlama yaparız bu topik ugurlu gelir belki herkese
rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş inankiBence de çok yazisiyosunuzçalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye
Ne güzel ya ben gelmesin istiyorum cok konuşuyorvallahi benim adamda gelmez kendim giderdim hep aman olsunda gelmesin
cnm yumurtlama günü denediysen 12 gün sonra hayal meyalde olsa cizgi cıkıyor cnm gebelik varsa eğer cnm rabbim gönlüne göre versinBenim 1 hafta sonra kanda cıkmadi adetimin gecmesini bekliyorum test icin beklemedeyim yani.
bence tutturdu allahın izni ileAyyy canım o zaman kız olasılığı yüksek hadi inşallah
ay cnm bende gelsin isterdim demek ki ne olsa tersini istiyoruzNe güzel ya ben gelmesin istiyorum cok konuşuyorsoracaklarimi unutuyorum
cnm senin kac gün geçti son ilişkidenBende senin kadar heyacanlıyım çatlıcam haahayırlı haberle gel inşallah canım, darısı bize olsunn
cnm ben telden bakınca üstekinde cooook silik bişey var zaten daha adetinede cok varmış varsada cıkmaz daha adete 3 veya 4 gün kala tekrarla cnm testini hakkında hayırlısı olsunİyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.Eki Görüntüle 1917149
yazmıyormuş galiba sorunca söylüyorlarmışSalı gunu o saglık ocagındakı gıbı kalp dınlemeye bakıcaklar onda yazıtımı kac attığı
sen ümidini kırma cnm dua et rabbim gönlündekini versin inşallah cnmKızlar benım sağ kasık agırırdı solda az olurdu ve Bebek alttan baktığında soldaydı
sanada cnmHerkese mutlu haftasonları
3 aşağı 5 yukarı cıkar cnm unutma ama sor senEvet ama özelde randevu verıyo ve gec verıyolar uç hafta sonraya verıyolar ıkı randevu aldım ıkısıde uc hafta sonra 12 de bırı otekı 8 de hep o haftaya verıyolar ya 8 haftalık oluyo Bebek kalp atışı dogru cıkar mı acaba hatta 8+1 falan oluyo pazartesı randevusında 12 de
İşallah evet anlatmiştınoız zaten kız sen neredesin sabahtan senın yorjmunuda bekledım bı turlu gırmedın iyi misinbesirsu cnm sıkılma sağda olup kızı olan solda olup oğlu olanda cok var cnm cok şükür bebişin sağlıklı dua et cnm rabbim gönlündekini verecektir inşallah
söyleseler dünyanın sonu gelir sankiGıttımde soylemedılerkı hiç dınletmedı bıle yaaaaa burasıı Acıl Bebek ıyımı degılmı ona bakıyoz bebegın kalbı de atıyo dedı
Bölmemi sorucam umarım söylerleryazmıyormuş galiba sorunca söylüyorlarmış
Bende oyle yapıyorum cok dua edıyorum vallasen ümidini kırma cnm dua et rabbim gönlündekini versin inşallah cnm
Valla zaten sorucamda bılmem söylemese artık orayıda bılmıyom3 aşağı 5 yukarı cıkar cnm unutma ama sor sen
Evet ya Aslı'nda onlarda bılıyo bu boyle 140 altı erkek ustu kız Korkuyolar söylersek aldırırlar falan dıye oyle seyler soylemıyolarsöyleseler dünyanın sonu gelir sanki
cnm bak şimdiGıcık insanlar inanki çok nasıl olucak bilmiyorum @berenbetul vemeleklerim benim2 bacılar arkadaşın randevusu 3 hafta sonra kalp atışları için ne diyorsunuz siz daha iyi biliyorsunuz
anam valla türkiyedekiler doktor yönünden cok şanslı o zaman ya ne zaman istersen doktor var randevu bulamasan bile sabah erken kalkıp gidince muayene olabiliyosunCnm bilmiyorum da burda öyle deyil ben hep randevusuz gittim çok ta iyi ve uzun süre ilgilendiler yarım saatten fazla ilgilendi