" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bu erkeklerin ayarı yok cnm ya sıkbogaz ederler yada hic olmazlar:KK67:.inşallah canım sizlerinkinide inşallah topigimizin anne adaylarindanda bu ay arka arkaya guzel hsberler aliriz sonra hep birlikte bekleriz dogumları :anneadayı:":anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :sampiyon:
inşallah amin amin amin S snfogretmeni bekliyorum haberi sonrada @ABADTE den hayırlısıyla

Bence de çok yazisiyosunuz :KK51:çalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo:KK45:bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye:KK57:
rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş inanki

İyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.Eki Görüntüle 1917149
cnm ben telden bakınca üstekinde cooook silik bişey var zaten daha adetinede cok varmış varsada cıkmaz daha adete 3 veya 4 gün kala tekrarla cnm testini hakkında hayırlısı olsun

Evet ama özelde randevu verıyo ve gec verıyolar uç hafta sonraya verıyolar ıkı randevu aldım ıkısıde uc hafta sonra 12 de bırı otekı 8 de hep o haftaya verıyolar ya 8 haftalık oluyo Bebek kalp atışı dogru cıkar mı acaba hatta 8+1 falan oluyo pazartesı randevusında 12 de
3 aşağı 5 yukarı cıkar cnm unutma ama sor sen

besirsu besirsu cnm sıkılma sağda olup kızı olan solda olup oğlu olanda cok var cnm cok şükür bebişin sağlıklı dua et cnm rabbim gönlündekini verecektir inşallah
İşallah evet anlatmiştınoız zaten kız sen neredesin sabahtan senın yorjmunuda bekledım bı turlu gırmedın iyi misin

yazmıyormuş galiba sorunca söylüyorlarmış
Bölmemi sorucam umarım söylerler
sen ümidini kırma cnm dua et rabbim gönlündekini versin inşallah cnm :dua::dua:
Bende oyle yapıyorum cok dua edıyorum valla
3 aşağı 5 yukarı cıkar cnm unutma ama sor sen
Valla zaten sorucamda bılmem söylemese artık orayıda bılmıyom
söyleseler dünyanın sonu gelir sanki
Evet ya Aslı'nda onlarda bılıyo bu boyle 140 altı erkek ustu kız Korkuyolar söylersek aldırırlar falan dıye oyle seyler soylemıyolar

Gıcık insanlar inanki çok nasıl olucak bilmiyorum @berenbetul ve meleklerim benim2 meleklerim benim2 bacılar arkadaşın randevusu 3 hafta sonra kalp atışları için ne diyorsunuz siz daha iyi biliyorsunuz
cnm bak şimdi bulut29 bulut29 5 veya 6 cı hafta tam bilmiyorum 160 -180 arası dedi kalp atışına diğer kızlarda o haftalarda gittiler 120-130 arası dediler cnm yani bu sayılar üzerinden değerlendirme yapabiliriz diye düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı

Cnm bilmiyorum da burda öyle deyil ben hep randevusuz gittim çok ta iyi ve uzun süre ilgilendiler yarım saatten fazla ilgilendi
anam valla türkiyedekiler doktor yönünden cok şanslı o zaman ya ne zaman istersen doktor var randevu bulamasan bile sabah erken kalkıp gidince muayene olabiliyosun :110:

X