- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.141
İlk defa yapicam yumurtlama günü tespiti için.simdiden aylık not alayim diyorum + adet gunlerimde dahil..o yüzden sorayim dedim.normalde yarın olarak gösteriyor takvim yumurtlama gunumune için yapıcan cnm ovilasyon testini deneme amaclımı yoksa yum gününümü bulcan evet doğru ikinci idrarla sıvı alımına dikkat ederek
Vallahi ben hamıle olduğumu ogrendıgımden berı grıpım kızlar nıye geçmiyo ya hep hastayım benArkadaşlar fena grip oldum.ya hamileyken hiçbişe içilmiyo mu nane limon falan başka ne yapabilirim
hadi bakalım rast gelsinİlk defa yapicam yumurtlama günü tespiti için.simdiden aylık not alayim diyorum + adet gunlerimde dahil..o yüzden sorayim dedim.normalde yarın olarak gösteriyor takvim yumurtlama gunumu
saol cnm kuru öksürük var bakalım yedirip içiriyoz bişeyler cok şükür ateş yok üstünü acıp yatıyor ya deli ediyor beni sabaha kadar kac sefer örtüyorum o acıyor
cnm dinlenmen lazım gecmesi için oda cocuklar oldumu biraz zor gibi geçmiş olsun sıcak tut kendini sıcak şeyler içVallahi ben hamıle olduğumu ogrendıgımden berı grıpım kızlar nıye geçmiyo ya hep hastayım ben
Sor Can'ım yardımcı olabılırız umarımkızlar annem için bişey sorucam
hadi bakalım rast gelsin
kızlar annem için bişey sorucam
hadi bakalım rast gelsin
Sagol oyle yapım bendecnm dinlenmen lazım gecmesi için oda cocuklar oldumu biraz zor gibi geçmiş olsun sıcak tut kendini sıcak şeyler iç
Sağol Cnm..şimdi mi yapayım?kızlar annem için bişey sorucam
hadi bakalım rast gelsin
Benimde alttan bebek sagda resmi demekki benimkide solda canım üzme kendini insallah hayırlısıyla oglun olur çok stres yapıyorsun canımÖylemi kız bılmıyodum valla
Valla cnm onceden yaptinmi hepsini bir degerlendirmek lazim bu sekilde ya catlamis yada daha pik yapicak bilemeyiz reglden kac gun gecti 13. 14.gunler ise yada daha ileri cat olmuş olabilirKızlar ovulasyon testini yaptım 10dk önce.resim ekte bi bakın bakalım.yumurtlama tarihi takvimim programında yarını (27 kasımı) gösteriyor.yorumlarinizi bekliyorum :)
Yok canım geçen hafta aldım testi.ilk yapisim.adet ilk tarihi (bat) 11kasimValla cnm onceden yaptinmi hepsini bir degerlendirmek lazim bu sekilde ya catlamis yada daha pik yapicak bilemeyiz reglden kac gun gecti 13. 14.gunler ise yada daha ileri cat olmuş olabilir
evet ediyorum canım ne kadar sık olacak acaba bugün biraz fazlaydı sanki beklenti içine girmek de istemiyorum
Öyle mi dersin canım. Şimdi acaba ne kadar kalp atışları? öyle ise ilk hafta çok önemli desene canımcanım 8 haftalık bıraz daha yukselıyor galıba kalp atışı. mesela benımm kı 6 haftalıkken 120 ıdı 8 haftalık 140. bı oncekı kızımda 6 haftalık 150 8 haftalık 165 dı ama o yıne de anlasılabılır dıye dusunuyorum
Canım testin negatif daha yumurtlama yok takvimler seni şaşırtır bi kaç gün daha yap sabah ikinci idrarla sıvı alımı olmadan bakalım yineKızlar ovulasyon testini yaptım 10dk önce.resim ekte bi bakın bakalım.yumurtlama tarihi takvimim programında yarını (27 kasımı) gösteriyor.yorumlarinizi bekliyorum :)
T deki çizgi de belirti var ama,tamam birde yarın 11 de yapayım ikinci idrarlaydi,birsey icmedenCanım testin negatif daha yumurtlama yok takvimler seni şaşırtır bi kaç gün daha yap sabah ikinci idrarla sıvı alımı olmadan bakalım yine
Bende 2 veya 3 saat arayla başlamıştı göğsünüde kontrol et canım yama şeklinde kararma varmı tabiki yok gibi düşün olucak inşallah bu ay senden ümitliyim tatlımevet ediyorum canım ne kadar sık olacak acaba bugün biraz fazlaydı sanki beklenti içine girmek de istemiyorum
Aynen bi kaç gün daha yap bakarızT deki çizgi de belirti var ama,tamam birde yarın 11 de yapayım ikinci idrarlaydi,birsey icmeden