" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bu geçen sene burdan bir arkadaşın besirsu nun du herkes kıza benzetmişti ve bir oğlu olduğu ama hayret sen erkek dedin
Kız beni deneme mi yaptın hafif eğim var nubunda ama görüntü çok net değil o bölgede emin olmadım yine tam

İlaçta çok mecbur kaldım yoksa böyle ev halkı hep kırılıyor duk hastalıktan su özelliklede çayı azaltmak bitaz zor olacak ama artık katlanicaz
Evet canım çok zor oluyor ama ayda bi 10 gün falan öyle idare ediyordum. Hatta o zamanlar hep iye olurdum şu icmemekten ama su da çok etkiliyor testleri

Bu geçen sene burdan bir arkadaşın besirsu nun du herkes kıza benzetmişti ve bir oğlu oldu ama hayret sen erkek dedin
buarada ben yine kız dedim besirsu ninkine
ama netbisekilde parelel ya bu kadar olur hepiniz göreceksiniz erkek olacak diyordu aslında en iyi tahmini anne hisleri yapıyor
inşallah bebegide besirsu da iyidirler Rabbim saglikla büyüttürsün inşallah

Son düzenleme:
Aminn canim insallah aynen canım herkes kız dedigi halde hiç kabul etmedi kendi dediğini diretti hayırlısıyla gönlündeki oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende özelden yazdım kendisine canım en son 23 eylül de girmiş ama daha cevap yok inşallah iyilerdir canım. Ama gerçekten de nubu paralel bakıldığında. Yengemin kine yorum yapmadın canım sen benzetmişsindir kesin canım ama demedin canım senin yorumların benim için çok değerli

Diyet falan yapmısmıydiniz
Çok yoğun bir diyet yapmadım. 3-4 ay kadar saka su kullandık. Sadece hamile kaldığım ay eşime keçi boynuzu özü fındık fıstık ceviz yedirdim. Ben zaten çok uzun süre her gün muz yedim. Bi de yine sadece hamile kaldığım ay süt ürünlerini az tukettik. Hiç tüketmedik diyemem çünkü eşim sabahları peynirsiz kahvaltı yapmaz. Sadece aksamları yoğurt yedirmedim. Sodayı da zaten biz her zaman iciyoruz.

Sağol çapın için benimde bir kızım var 2. Yi düşünüyorum ama cesaret edemedim bir türlü eşim takviye omega 3 falan kullaniye deneme yakındır

teşekkür ederim cnm
ama inan goremedim araya kordon girmis bana göre :)başka ultrason görüntüleri olunca bakarim gene inşallah

İnşallah canım. Sağolasın. Son aya girdik sayılır. Epey ağırlaştım. Hareketlerim falan çok kısıtlandi. Sağlıkla alayım inşallah kucağıma. Son zamanlar daha mı zor geçiyor ne
Allah yardimcin olsun canım evet son günler heleki erkek bebekte dahada zor inşallah vakitlice saglikla al kucagina

Baktım canım o dediginden yok eczane de getirelim dediler bakalım ptt avm de var olmadı netten aliyim fiyat aynı 30 ezcacida en iyisi Clear BLUE diyor kullanan varmi acaba kızlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…