" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba arkadaslar,
Oglusum var Allahim omur versin 7bucuk yasinda. Ikinciyi istemeye basladik artik. Oyle ki bu forumdan cikmaz oldum fena motiveyim bebis fikrine :) Allah hayirlisiyla hayirli zamanda versin ins.
Kendim tek cocugum,yalniz kalsin istemiyorum. Hatta maddi manevi cok zorlanilmayacaksa 3 cocuk fikri de cok keyifli :)hepimizin gonlune gore olsun

Aynen birazı zaman lazim sanırım benim kizimda öyleydi aksam hava kararınca Öyle ki piskolojim bozulur du gece yasayacaklarimi düşündükçe ama şimdi iyi şükür yani 2 sene çok zorlandım yardimci olacak kimsede diğeri desen zaten o anneye muhtaç yani zor işimiz rabbim yardımcımiz olsun güç kuvvet versin biraz zaman biliyorum belki gün gelecek bu günleri bile ozliyicez

Kısmetde varmış bu dünyada rızkı varmış demekki canım. Aynen canım bende de doğumdan sonra o stres sıkıntı pisikolojik sorunlar var daha allahin izniyle inşallah geçer hepsi. Zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır ilerde istediğin zaman internetden sipariş et daha uygun bir de bir kaç ay önceden başla testlerine yumurtlama günlerini az çok anlarsın bir sıkıntı bir sorun olursa da buraya sorarsın arkadaşlarla elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız. Ama zamana bırak kızın büyüsün sende kendini iyi hissettiğin zaman allah nasip kısmet ederse niye olmasın Rabbim ol derse herşey olur yeterki ona sığınalım ondan isteyelim.

Çok teşekkür ederim.

Kızlarının arasında kaç yaş var canım

Selam hanımlar bende yeni üyeyim 1 kızım var 20 aylık çocuk düşünmüyorum şimdilik ama bu sayfalarda çok güzel tavsiyeler var takip ediyorum çünkü 2. Çocuğumun erkek olmasını istiyorum..Allah nasip ederse. Burda ki yazıları yakından takip ediyorum umarım bana da güzel bi vesile olur

İyi akşamlar yeni girdim aranıza benimde iki oğlum var hayırlısı ile bende 3 bebegi düşünüyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı saliha bir kız evladı tattirsin İNŞAALLAH banada
Rabbim gönlüne göre versin ınş.oğullarından ilk haftalarda belirti nasıldı canim hatirliyormusun

cok sagol canım allah razı olsun bwl agrısı cok var bende normalmi acaba
Normaldir canim inanirmisin bende iki aylıkken başladı arkadaşlar bilir en çok yakındığım bel ağrısıydi bende ve hala da var adet olunca aşırı belim ağrıyor biraz yorulduğumda belimin ağrısından duramıyorum. Hamilelikte çocukları hep kaldırıyordum azken daha da kötü oldu ve etkisi hala sürüyor. Olması normal canım Rahim büyüyor ondandır ama bel ağrısı sonradan kalıcı olmaması için elinden geldiğince kendini hiç yormamaya çalış ağırlık kaldırma çünkü inan sonradan daha da kötü oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah canım

cevabin icin tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…