- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.061
Diğerleri kaç yaşında? Benim biri 3,5 digeri 6 aylık.Benim duygularima tercüman olmussun 3. Cocugu açıkçası dusunecek gücüm yok ama bu yanımda olsun diyo bakalım zaman ne gosterecek
cok sagol canım allah razı olsun bwl agrısı cok var bende normalmi acabaMaşallah canim sağlıcakla kucağına da alırsın insallah doktor her hangi bir sorun var dememiş ise bence herşey normaldir
Sen üçüncüyü düşünüyor musun canımDiğerleri kaç yaşında? Benim biri 3,5 digeri 6 aylık.
Biri 4 diğeri 13 aylık zaten yakın zaman da mümkün değil düşünmüyorum bi surpriz olmazsa kucugum 5 veya 6 yaş olursa amca o zamana bi bakicamDiğerleri kaç yaşında? Benim biri 3,5 digeri 6 aylık.
Aynen birazı zaman lazim sanırım benim kizimda öyleydi aksam hava kararınca Öyle ki piskolojim bozulur du gece yasayacaklarimi düşündükçe ama şimdi iyi şükür yani 2 sene çok zorlandım yardimci olacak kimsede diğeri desen zaten o anneye muhtaç yani zor işimiz rabbim yardımcımiz olsun güç kuvvet versin biraz zaman biliyorum belki gün gelecek bu günleri bile ozliyicezBunları düşünmek için gerçekten çok erken doğru söylüyorsunuz. Rabbim olanlara sağlık versin. Ateşleri çıksa bizim yüreğimiz yanıyor. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Doğmuş olanlara en güzel anneligi yapabilelim. Önemli olan o. Hayatım boyunca gormedigim bilmediğim karsilasmadigim bir duygu bu. O yüzden kendime cok şaşırıyorum. Bir an önce bu duygu geçsin gitsin istiyorum. Zamanla geçecek sanırım. Bir de geceleri uyumuyor kızım. Sinir sistemimi zorluyor bu durum biraz galiba.
Kısmetde varmış bu dünyada rızkı varmış demekki canım. Aynen canım bende de doğumdan sonra o stres sıkıntı pisikolojik sorunlar var daha allahin izniyle inşallah geçer hepsi. Zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır ilerde istediğin zaman internetden sipariş et daha uygun bir de bir kaç ay önceden başla testlerine yumurtlama günlerini az çok anlarsın bir sıkıntı bir sorun olursa da buraya sorarsın arkadaşlarla elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız. Ama zamana bırak kızın büyüsün sende kendini iyi hissettiğin zaman allah nasip kısmet ederse niye olmasın Rabbim ol derse herşey olur yeterki ona sığınalım ondan isteyelim.Belki de dediğin gibi fikrim degisir. Lohusaligimi bilemedim. Çok hasta geçirdim. Psikolojik olarak duzelmedim daha. Hala lohusa psikolojisinde bilr olabilirim. Aslında yöntem deneyecektim. 35 günde bir regl oluyorum. 17. Gün yumurtluyorum diye hesapladim. Son ilişki 11. Gün oldu. 5 gün perhizle 16. Gun ovu testiyle deneyecektim. Ama o ay anneme gittim. Orda kaldim iliski olmadi bir daha. üstünde de çok durmadım aslında. Bir önceki ay kimyasal gebelik geçirmistim. Ne olursa olsun diyordum. Ama ovu testiyle deneyecektim yine de. Nasipte varmış. Çok dayanikliymis kızım. Kaç gün yumurtanın catlamasini bekledi kim bilir .
Ilk baslarda dusunuyordum. Ama şu an düşünmüyorum. Sırf erkek olsun diye üçüncü çocuğun sorumlulugunu alamam. Cocuk çok büyük sorumluluk çünkü. Kafam karışık galiba.Sen üçüncüyü düşünüyor musun canım
Çok teşekkür ederim.Kısmetde varmış bu dünyada rızkı varmış demekki canım. Aynen canım bende de doğumdan sonra o stres sıkıntı pisikolojik sorunlar var daha allahin izniyle inşallah geçer hepsi. Zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır ilerde istediğin zaman internetden sipariş et daha uygun bir de bir kaç ay önceden başla testlerine yumurtlama günlerini az çok anlarsın bir sıkıntı bir sorun olursa da buraya sorarsın arkadaşlarla elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız. Ama zamana bırak kızın büyüsün sende kendini iyi hissettiğin zaman allah nasip kısmet ederse niye olmasın Rabbim ol derse herşey olur yeterki ona sığınalım ondan isteyelim.
Kızlarının arasında kaç yaş var canımmerhaba hanımlar,
buraları okuyorum üzülüyorum. öyle dertleşmeye geldim. bebek beklentim falan da yok. iki kızım var. ikincisi 6 aylık. hayatım boyunca ailemde cinsiyet ayırımı görmedim. garip bir şekilde kız çocuklarına daha düşkünlerdir desem yeridir. ayırım varsa ancak bu şekilde bir ayırım gördüm ama kız olsun erkek olsun duymadım kimseden.
ilk kızıma hamile kaldığımda cinsiyetini öğrenince çok mutlu olduk. erkek dese de mutlu olurdum. sonuçta ilk çocuktu. sonra ikinciyi istedim. gerçekten kardeşi olmasını istedim kızımın. ne yalan söyleyeyim kız kardeşi olsun hayatında destek olacağı, arkadaş gibi gezeceği yaş aralığı yakın bir kardeşi olsun istedim... ablam var ve benim dünyam o.
eşim ilki kız olacağı zaman biraz bozulmuştu. ama ikinci için ben dersimi aldım diyordu hep. ne olursa olsun diyordu. sonra 13. haftada ben sormadan doktor ısrarla erkek dedi. erken değil mi dedim, kordon olmasın o dedim. hatta tersledi beni erkek erkek... söylemez olaydım ki eşime söyledim. o da çok sevindi. bir kız bir erkek ikisini de verdi rabbim şükür olsun dedi. herkese söylemiş. sonradan öğrendik ki o da kızmış.
eşim erkekten kıza dönemedi. ben de üzüldüm.. alışmıştık çünkü. baştan kız deseler hiç sorun yoktu. adam üç gün kendine gelemedi. kızmıyorum çünkü ben nasıl cinsiyet ayırımı görmeden büyüdüysem o da tam tersi erkekleri seven bir anane tarafından büyütülmüş. ve ölmeden oğlu olduğunu görsün istiyor. garip bir istek ama anlamlandırmaya çalışmıyorum. hepimizin anlamlandıramadığı isteklerimiz oluyor.
şimdi üçüncüyü istemiyorum. bu dünyaya gerçekten 3 çocuk getirmek, onların maddi manevi sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum. yetersiz olmaktan korkuyorum.
oğlum hiç olmayacak. bu duyguyla baş edemiyorum.. ikinci kızımın cinsiyetini öğrenene kadar hiç böyle bir duygum yoktu. hatta hayatım boyunca 3-4-5 kız kardeş olanlara imrenmişimdir. çok eğlenceli olduğunu düşünmüşümdür hep. eşimin ailesinden pek bir şey duymadım erkek çocukla ilgili. bir tek anane seviyor erkekleri. sorun ne bilmiyorum. içimdeki bu yaranın sebebini bilmiyorum. belki eşim o gün öyle tepki vermese bu hisler içinde olmazdım.
deseler ki ikinci kız değil erkek olacak onu da istemiyorum. çünkü kızıma her zaman bir kız kardeş istedim. üçüncüyü de sırf erkek olsun diye doğurmayı ben istemiyorum. ne istediğimi bilmeden garip garip bir hüzün yaşıyorum. dışarıda insanlara bakıyorum kaç çocuğu var kız mı erkek mi diye. nasıl geçecek bu duygu acaba.
çok uzun oldu. ama sadece paylaşmak istedim. hiçbir şekilde eşime kızgın değilim şu an. yargılamıyorum. herkes kendinden sorumlu. ben kendi duygumla baş etmeye çalışıyorum.yani eşine söyle cinsiyeti erkek belirliyor, ne biçim adamlar var falan yazmanızın bana hiç faydası olmayacak. işin eş boyutundan ziyade kendi duygularımla baş etme derdindeyim.
Rabbim gönlüne göre versin ınş.oğullarından ilk haftalarda belirti nasıldı canim hatirliyormusunİyi akşamlar yeni girdim aranıza benimde iki oğlum var hayırlısı ile bende 3 bebegi düşünüyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı saliha bir kız evladı tattirsin İNŞAALLAH banada
Canım ilk oglumu hatırlamıyorum ama ikinci oglumda adet bitimi ilişki oldu 15 sonra yerleşme kanaması oldu çok mide bulantisi olmadı 3 4 ay eksi tuzlu yedim bunları hatırlıyorumRabbim gönlüne göre versin ınş.oğullarından ilk haftalarda belirti nasıldı canim hatirliyormusun
Normaldir canim inanirmisin bende iki aylıkken başladı arkadaşlar bilir en çok yakındığım bel ağrısıydi bende ve hala da var adet olunca aşırı belim ağrıyor biraz yorulduğumda belimin ağrısından duramıyorum. Hamilelikte çocukları hep kaldırıyordum azken daha da kötü oldu ve etkisi hala sürüyor. Olması normal canım Rahim büyüyor ondandır ama bel ağrısı sonradan kalıcı olmaması için elinden geldiğince kendini hiç yormamaya çalış ağırlık kaldırma çünkü inan sonradan daha da kötü oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah canımcok sagol canım allah razı olsun bwl agrısı cok var bende normalmi acaba
Maşallah canim allah bağışlasın Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah aminnnİyi akşamlar yeni girdim aranıza benimde iki oğlum var hayırlısı ile bende 3 bebegi düşünüyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı saliha bir kız evladı tattirsin İNŞAALLAH banada
Normaldir canim inanirmisin bende iki aylıkken başladı arkadaşlar bilir en çok yakındığım bel ağrısıydi bende ve hala da var adet olunca aşırı belim ağrıyor biraz yorulduğumda belimin ağrısından duramıyorum. Hamilelikte çocukları hep kaldırıyordum azken daha da kötü oldu ve etkisi hala sürüyor. Olması normal canım Rahim büyüyor ondandır ama bel ağrısı sonradan kalıcı olmaması için elinden geldiğince kendini hiç yormamaya çalış ağırlık kaldırma çünkü inan sonradan daha da kötü oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah canım
tam üç yaş var. biri nisan 2014, diğeri mayıs 2017 doğumlu.Kızlarının arasında kaç yaş var canım
Kızım oldu şükürler olsun Rabbim eHayırlı olsun canım doğuma az kalmış cinsiyeti ne minik yavrunun
Maşallah allah anali babalibuyutsunKızım oldu şükürler olsun Rabbim e