" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Benim hemen hemen hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hatta hala yok. Belirtilere takılma. Bana 12. Haftada kız dedi doktor. Ben de kız diye kabul ettim uzun süre. 16 da erkek dediler.
Canım bebeğini gobeginnin asagisindami hissettin yoksa yukarisindami ilk haftalarda. Bide test yaptığında 2 çizgi belirgin mi yoksa biraz silik mi cikti

Canım bebeğini gobeginnin asagisindami hissettin yoksa yukarisindami ilk haftalarda. Bide test yaptığında 2 çizgi belirgin mi yoksa biraz silik mi cikti
Bebek biraz aşağıda sanırım. Çünkü aşağıya çok baskı oluyor. Kızlarda böyle olmamıştı. Ben ilişkinin 12. Günü test yaptım silik çizgi vardı. 13. Gün beta 89 du. Yani beta hcg nin yüksek olması falan da hikaye. 15. Günde 247 olmuştu. Sadece dua ve tevekkül edin. Rabbim hayirlisini versin inşallah

Ben ilk başlarda laboguik kullandım ama sonra testler bozuk çıkmaya başladı. Miratech diye bi marka aldım. Laboguik ten epey pahalıya denk geldi. Ama daha dogru sonuç veriyordu sanki.
Gözün aydin canım az kalmış ins sende hayırlısı ile sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin tüm sıkıntıların gider bu test konusunda kafam karıştı biraz ben laboguik aldım yaptım ama o ay ilaç felan çok içtim soğuk alginligi için pek bişey anlamadim şimdi bu dediginden mi alsan internettenmi aldın acaba

Sağol canım. Allah ım sana da nasip etsin tez zamanda inşallah. Ben 8 ay kadar uğraştım. İlk 6 ay laboguik kullandım. Çok bozuk çıkıyordu. Mesela pik olması gereken çizgilerin sadece bi tarafı köyü diğer tarafı açık renk falan oluyordu. Son 2 ay mirateck kullandım. Çok daha hassasti. Zaten en sonunda çok şükür hamile kaldım. Ben eczaneden alıyordum. 5 tanesi 30 tl ydi. Tabi 1 paket yetmiyor. 2 paket mutlaka olması lazım. Hatta ben 3 paket almıştım (15 tane) 3 tane falan artmıştı galiba. Onları da hamilelik var mı diye kontrol için kullandım. O kadar uğraşıyoruz ve o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki bozuk testlerle şansa bırakmak istemedim ben. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Bi de ilaç yumurtlamayı çok etkiliyor canım. Ağrı kesici bile yumurtanın catlamasjni engelliyor. Ben 3 gün boyunca yumurtamin catlamadigini biliyorum. Sonra ne kadar ağrım olursa olsun ilaç icmedim. Çünkü bu bebegimden 2 ay önce de hamile kaldım. O ay da antibiyotik kullanmıştım ve düşük yaptım. Bence hiç ilac içme. Bi de testlere başladığın zaman çok çok az şu iç. Mesela ben günde 1 bardak falan iciyordum. Çayı bile 1 bardak sabah 1 bardak akşam iciyordum. Başka da icmiyordum. Artık içim kuruyordu ama en doğru sonuç da böyle çıkıyordu.

Aynen canim zaten bende rabbim en iyisini bilir de hemen istemiyorum oyke biraz test yapiyim diyorum vücudumu tanıyım dediğin gibi deniyim takdir rabbimin yeterki kusursuz sağlıklı olsun kesinlikle tavsiyelerini dikkate alıcam bakıyım bi yarın eczane ye sorayım ins bulunur markadan

İlaçta çok mecbur kaldım yoksa böyle ev halkı hep kırılıyor duk hastalıktan su özelliklede çayı azaltmak bitaz zor olacak ama artık katlanicaz

İnşallah canım bende benzettim gibi bakalım @ANGIE79 ve @the craysy nasıl yorumlar merak ettim valla. Sen nub dan anlıyorsun anladığım kadarıyla
Hayırlısıyla gönlündeki olur ınş.arkadaşın.bende burda baka baka çözdüm gibi az buçuk yorum yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…