- 31 Temmuz 2017
- 2.685
- 6.216
- 38
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.001
Yok canım misafirim var yarın yapi cam ınşSen naptin test yaptinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım misafirim var yarın yapi cam ınşSen naptin test yaptinmi
Eğer düzenli adet oluyosan bat gününden geçmişse hamişsin inşallah kuzum.Yok canım misafirim var yarın yapi cam ınş
Canım bebeğini gobeginnin asagisindami hissettin yoksa yukarisindami ilk haftalarda. Bide test yaptığında 2 çizgi belirgin mi yoksa biraz silik mi ciktiBenim hemen hemen hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hatta hala yok. Belirtilere takılma. Bana 12. Haftada kız dedi doktor. Ben de kız diye kabul ettim uzun süre. 16 da erkek dediler.
Bebek biraz aşağıda sanırım. Çünkü aşağıya çok baskı oluyor. Kızlarda böyle olmamıştı. Ben ilişkinin 12. Günü test yaptım silik çizgi vardı. 13. Gün beta 89 du. Yani beta hcg nin yüksek olması falan da hikaye. 15. Günde 247 olmuştu. Sadece dua ve tevekkül edin. Rabbim hayirlisini versin inşallahCanım bebeğini gobeginnin asagisindami hissettin yoksa yukarisindami ilk haftalarda. Bide test yaptığında 2 çizgi belirgin mi yoksa biraz silik mi cikti
Zaten ilk günden beri tuttu düşüncesindeyim canım yumurtlamam iki gün kaydı o yüzden 13 kasım oluyor batEğer düzenli adet oluyosan bat gününden geçmişse hamişsin inşallah kuzum.
Bende yarın yapcam insallah
Gözün aydin canım az kalmış ins sende hayırlısı ile sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin tüm sıkıntıların gider bu test konusunda kafam karıştı biraz ben laboguik aldım yaptım ama o ay ilaç felan çok içtim soğuk alginligi için pek bişey anlamadim şimdi bu dediginden mi alsan internettenmi aldın acabaBen ilk başlarda laboguik kullandım ama sonra testler bozuk çıkmaya başladı. Miratech diye bi marka aldım. Laboguik ten epey pahalıya denk geldi. Ama daha dogru sonuç veriyordu sanki.
Sağol canım. Allah ım sana da nasip etsin tez zamanda inşallah. Ben 8 ay kadar uğraştım. İlk 6 ay laboguik kullandım. Çok bozuk çıkıyordu. Mesela pik olması gereken çizgilerin sadece bi tarafı köyü diğer tarafı açık renk falan oluyordu. Son 2 ay mirateck kullandım. Çok daha hassasti. Zaten en sonunda çok şükür hamile kaldım. Ben eczaneden alıyordum. 5 tanesi 30 tl ydi. Tabi 1 paket yetmiyor. 2 paket mutlaka olması lazım. Hatta ben 3 paket almıştım (15 tane) 3 tane falan artmıştı galiba. Onları da hamilelik var mı diye kontrol için kullandım. O kadar uğraşıyoruz ve o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki bozuk testlerle şansa bırakmak istemedim ben. İnşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimGözün aydin canım az kalmış ins sende hayırlısı ile sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin tüm sıkıntıların gider bu test konusunda kafam karıştı biraz ben laboguik aldım yaptım ama o ay ilaç felan çok içtim soğuk alginligi için pek bişey anlamadim şimdi bu dediginden mi alsan internettenmi aldın acaba
Bi de ilaç yumurtlamayı çok etkiliyor canım. Ağrı kesici bile yumurtanın catlamasjni engelliyor. Ben 3 gün boyunca yumurtamin catlamadigini biliyorum. Sonra ne kadar ağrım olursa olsun ilaç icmedim. Çünkü bu bebegimden 2 ay önce de hamile kaldım. O ay da antibiyotik kullanmıştım ve düşük yaptım. Bence hiç ilac içme. Bi de testlere başladığın zaman çok çok az şu iç. Mesela ben günde 1 bardak falan iciyordum. Çayı bile 1 bardak sabah 1 bardak akşam iciyordum. Başka da icmiyordum. Artık içim kuruyordu ama en doğru sonuç da böyle çıkıyordu.Gözün aydin canım az kalmış ins sende hayırlısı ile sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin tüm sıkıntıların gider bu test konusunda kafam karıştı biraz ben laboguik aldım yaptım ama o ay ilaç felan çok içtim soğuk alginligi için pek bişey anlamadim şimdi bu dediginden mi alsan internettenmi aldın acaba
İlaçta çok mecbur kaldım yoksa böyle ev halkı hep kırılıyor duk hastalıktan su özelliklede çayı azaltmak bitaz zor olacak ama artık katlanicazBi de ilaç yumurtlamayı çok etkiliyor canım. Ağrı kesici bile yumurtanın catlamasjni engelliyor. Ben 3 gün boyunca yumurtamin catlamadigini biliyorum. Sonra ne kadar ağrım olursa olsun ilaç icmedim. Çünkü bu bebegimden 2 ay önce de hamile kaldım. O ay da antibiyotik kullanmıştım ve düşük yaptım. Bence hiç ilac içme. Bi de testlere başladığın zaman çok çok az şu iç. Mesela ben günde 1 bardak falan iciyordum. Çayı bile 1 bardak sabah 1 bardak akşam iciyordum. Başka da icmiyordum. Artık içim kuruyordu ama en doğru sonuç da böyle çıkıyordu.
İnşallah canım bende benzettim gibi bakalım @ANGIE79 ve @the craysy nasıl yorumlar merak ettim valla. Sen nub dan anlıyorsun anladığım kadarıylaKıza benziyor gibi sağlıkla gelsin ınş.
Hayırlısıyla gönlündeki olur ınş.arkadaşın.bende burda baka baka çözdüm gibi az buçuk yorum yapıyorum.İnşallah canım bende benzettim gibi bakalım @ANGIE79 ve @the craysy nasıl yorumlar merak ettim valla. Sen nub dan anlıyorsun anladığım kadarıyla
Kese konumunu hiç mi hiç anlamıyorum nub dada hep başka yerlere bakıyorum nub altta diyorlar normalde ben yukarıya bacakların arasına bakıyorum hepHayırlısıyla gönlündeki olur ınş.arkadaşın.bende burda baka baka çözdüm gibi az buçuk yorum yapıyorum.
Canım bilemedim tam görüntü çok net değil ama erkeğe benzettim
cnm plesantanin sagda oluşu ve bebegin kemik yapisi ve nubu bana erkek bebek gb geldi hayirlisi olsun inşallahEki Görüntüle 2065558
Hanımlar bir yorumunuz var mı nub konusunda bu da bir tanıdığın
burdakide kiz bebek nub parelel tabi nuba gore diyorum kesin diyemem:))
Bu geçen sene burdan bir arkadaşın besirsu nun du herkes kıza benzetmişti ve bir oğlu oldu ama hayret sen erkek dedinCanım bilemedim tam görüntü çok net değil ama erkeğe benzettim
Aminnn inşallah canım inşallah yorumun için çok teşekkür ederim canımcnm plesantanin sagda oluşu ve bebegin kemik yapisi ve nubu bana erkek bebek gb geldi hayirlisi olsun inşallah