" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar kuzenımın 3tane kızı var bebeyının ultrasyon resmı cınsıyet tahmininde bulunan varmı

Eklentiler

• IMG-20171110-WA0024.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20171110-WA0021.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 58
Erkek bebek anneleri ilk haftalarda gebeliginizdeki farklılıklar neydi hatırlayan varmı ? Kasık ağrısı yaşayan oldu mu . bilgilendirirmisinz lutfen

Cnm herkesin belirtisi farkli olur ama benim asiri bi gogus sizlamasi vardi.
Bende yarın inşallah gebelik testi yapicam . gebemiyim bilmiyorum ama göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var eskisine göre biraz büyüdü . erkek gebeliginde göguste büyüme olmaz kızlarda olur diye biliyorum östrojen hormonundan dolayı onun için sordum sağolun. ve gozumde burnumda inanılmaz kaşıntı var.

Canım herkeste farklı oluyor belirtiler bak burun kasinmasida erkek bebek derler genelde eee sen hangisine giriyon o zaman dimi ama. Kafayı çok takmamak lazım belirtilerek

Erkek bebek anneleri ilk haftalarda gebeliginizdeki farklılıklar neydi hatırlayan varmı ? Kasık ağrısı yaşayan oldu mu . bilgilendirirmisinz lutfen
İlk zamanlar hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hiç ayaklarım üşümedi. Etten tiksindim. Hep meyve yedim falan. Belirtilere takilmayin bence. Çoğu doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…