- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.981
Ne sorusu canım nub sorusu mu ?Gecemavisim buraya sor canım sorunu arkadaşlara..
Gözünüz aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olur darısı isteyen herkesin başına inşallah canım aminnnKızlar 3. Melegimi dünyaya getirdim. .normal doğum la geldi dünyaya ..darısı bekleyenlerin başına
Çok teşekkür ederim :)Gözünüz aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olur darısı isteyen herkesin başına inşallah canım aminnn
Yok cnm erkek bebek deneme yontemiNe sorusu canım nub sorusu mu ?
Gözün aydın darısı başıma inşallah :) cinsiyeti ne 3 meleğinKızlar 3. Melegimi dünyaya getirdim. .normal doğum la geldi dünyaya ..darısı bekleyenlerin başına
Cnm herkesin belirtisi farkli olur ama benim asiri bi gogus sizlamasi vardi.Erkek bebek anneleri ilk haftalarda gebeliginizdeki farklılıklar neydi hatırlayan varmı ? Kasık ağrısı yaşayan oldu mu . bilgilendirirmisinz lutfen
Kıza benziyor gibi sağlıkla gelsin ınş.Eki Görüntüle 2065558
Hanımlar bir yorumunuz var mı nub konusunda bu da bir tanıdığın
Erkeğe benzettim 2.resimde.sağlıkla gelsin ınş.Kızlar kuzenımın 3tane kızı var bebeyının ultrasyon resmı cınsıyet tahmininde bulunan varmı
Bende yarın inşallah gebelik testi yapicam . gebemiyim bilmiyorum ama göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var eskisine göre biraz büyüdü . erkek gebeliginde göguste büyüme olmaz kızlarda olur diye biliyorum östrojen hormonundan dolayı onun için sordum sağolun. ve gozumde burnumda inanılmaz kaşıntı var.Cnm herkesin belirtisi farkli olur ama benim asiri bi gogus sizlamasi vardi.
Canım herkeste farklı oluyor belirtiler bak burun kasinmasida erkek bebek derler genelde eee sen hangisine giriyon o zaman dimi ama. Kafayı çok takmamak lazım belirtilerekBende yarın inşallah gebelik testi yapicam . gebemiyim bilmiyorum ama göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var eskisine göre biraz büyüdü . erkek gebeliginde göguste büyüme olmaz kızlarda olur diye biliyorum östrojen hormonundan dolayı onun için sordum sağolun. ve gozumde burnumda inanılmaz kaşıntı var.
Sen naptin test yaptinmiCanım herkeste farklı oluyor belirtiler bak burun kasinmasida erkek bebek derler genelde eee sen hangisine giriyon o zaman dimi ama. Kafayı çok takmamak lazım belirtilerek
İlk zamanlar hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hiç ayaklarım üşümedi. Etten tiksindim. Hep meyve yedim falan. Belirtilere takilmayin bence. Çoğu doğru değilErkek bebek anneleri ilk haftalarda gebeliginizdeki farklılıklar neydi hatırlayan varmı ? Kasık ağrısı yaşayan oldu mu . bilgilendirirmisinz lutfen