" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba canım aynen bizde hiç bir haber alamadık besirsu da kayıplarda canım. Sen nasılsın peki prensesler nasıl canım
Teşekkür ederim iyiyim ben de çocuklar da iyi küçük 1 yaş oldu
Sana da hayırlı olsun bebisin sağlıkla büyüsün ins. zor mu 3 çocuklu hayat kızlarının yaşı kacti

Teşekkür ederim iyiyim ben de çocuklar da iyi küçük 1 yaş oldu
Sana da hayırlı olsun bebisin sağlıkla büyüsün ins. zor mu 3 çocuklu hayat kızlarının yaşı kacti
Başta çok zor yeni doğum da ama sonra ister istemez düzene giriyor tabiki stresli ama iki çocuğa bakan 3 üncü ye de bakar diye düşünüyorum şahsi fikrim tabi. Benim bir kiz iki oglum var canim kızım 5 yaşında oğlum gelecek ay 4 yaşına giriyor Rabbim kısmet ederse üçüncüsü de zaten 4 aylık olacak Rabbim korusun yavrularımızi inşallah. Kızım ve oğlun ana okuluna gidiyor sabahları öğlen bire kadar o arada ev işi şu bu derken bir de bakıyorum saatleri gelmiş gidip getiriyorum yemeklerini yiyorlar bazen ya oynuyorlar yada uyuyorlar ama hiç durmuyorlar ne yapsınlar gece gündüz evin içindeler onlar da haklı. Öyle işte canım

ne demek cnm sizdende razı olsun inşallah gönlündekidir. Senin prensesede çok büyük geçmiş olsun cnm.
Papatyam321 tatlım şaka maka az kaldı seninde yaa, evet sen de meleklerim benim2 gibi kaybolma haberdar et doğumundan:) kadın bir gitti pir gitti valla o da bebişide iyilerdir umarım.

Anladim cnm senin yurtdisinda oldugunu biliyordumda teyzeni onun icin dedim.
Simdiden hayırlısı nolsun ins.

Burdayım ben canım. Doguranlar gidiyor genellikle. Çok şükür az kaldı. Aralık ortası gibi doğacak inşallah

Erkek bebis anneleri gebeligin başında baş ağrısı çektiniz mi hepiniz birde idrar rengi gerçekten acik mi olur

Ben yanlış biliyormuşum kusura bakmA canım maşallah yavrularina allah bağışlasın
Ben iki çocukla baya zorlaniyorum bilmiyorum ilerde zorluğu unutup tekrar bebis ister miyim .bir de erkek olsa iyi olurdu ama ne bilim zor geliyo yeniden aynı şeyleri yaşamak.allah yavrularimuza sağlık sıhhat versin. Vazgeçiyorum gibi açıkçası dünyanın sonu değil 2 kız da yeter diye düşünmeye basladim

Bi gebelik testi yapsan silik de olsa cikar.
Iliskiden 13 gün sonraydi galiba
(yaniliyosam kizlar duzeltin )
testte cikio cnm
Heee test yapmamistim cok yeniydi ama benim karnimin ici gıdiklaniyodu tatli bi kasinma olmustu her bünye farklı tepki verir cnm.
Testlerde cıkıncada acik renk idrar olmustu.

Sagol canım allah razı olsun. Tabi her insanın görüşü ayrıdır canım en önemlisi de kendini hazır hissetmektir sen öyle hissediyor ve düşünüyorsan zamana bırak o zaman herşey kısmet inşallah Rabbim gönlüne göre versin hakkında neyse hayırlısı o olsun inşallah canım

valla cnm nub bolgesinden tam emin olamadim ya gordum kordon gb geldi bana duruşu tam gostermemis sanki onun icin bisey demek istemedim

Canım su an ilişkiden sonraki 10.gün .benimde sağ kasigimda batmalar oluyor.

Erkek bebis anneleri gebeligin başında baş ağrısı çektiniz mi hepiniz birde idrar rengi gerçekten acik mi olur
Benim hemen hemen hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hatta hala yok. Belirtilere takılma. Bana 12. Haftada kız dedi doktor. Ben de kız diye kabul ettim uzun süre. 16 da erkek dediler.

Canım su an ilişkiden sonraki 10.gün .benimde sağ kasigimda batmalar oluyor.
P.tesi test yap. Ama benim test pozitif cikip adet zamani gelince adet oldugumda oldu yani kimyasal gebelik 2 kere oldu.
Daha sonralarda cok dikkat ettim rabbimde nasip etti ve aralik başı insallah kucagima alicam.
Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…