- 5 Mayıs 2016
- 408
- 934
- 38
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.941
Teşekkür ederim iyiyim ben de çocuklar da iyi küçük 1 yaş olduMerhaba canım aynen bizde hiç bir haber alamadıkbesirsu da kayıplarda canım. Sen nasılsın peki prensesler nasıl canım
Başta çok zor yeni doğum da ama sonra ister istemez düzene giriyor tabiki stresli ama iki çocuğa bakan 3 üncü ye de bakar diye düşünüyorumTeşekkür ederim iyiyim ben de çocuklar da iyi küçük 1 yaş oldu
Sana da hayırlı olsun bebisin sağlıkla büyüsün ins. zor mu 3 çocuklu hayat kızlarının yaşı kacti
Sagol gülüm allah razı olsun o da kız istiyor vefat eden kız kardeşinin ismini vermek istiyor hayırlısıyla inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Yorumun için çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız allahım hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallah
Sagol canım allah razı olsunne demek cnm sizdende razı olsun inşallah gönlündekidir. Senin prensesede çok büyük geçmiş olsun cnm.
Papatyam321 tatlım şaka maka az kaldı seninde yaa, evet sen de meleklerim benim2 gibi kaybolma haberdar et doğumundan:) kadın bir gitti pir gitti valla o da bebişide iyilerdir umarım.
Anladim cnm senin yurtdisinda oldugunu biliyordumda teyzeni onun icin dedim.Yok canım almanyada burda kanun var 15 inci haftaya girmeden belli olsa dahi söylemiyorlar yasak çünkü birde yengemin doktoru çok pis kadın Ocak ta cinsiyet için randevu vermiş 20 haftalık olucak o zaman düşün artık kadın diyor hastaneye giderim ama hastahanelerde ciddi bişey varmı yok mu bakıyorlar cinsiyete bakmıyorlar kolay kolay
ne demek cnm sizdende razı olsun inşallah gönlündekidir. Senin prensesede çok büyük geçmiş olsun cnm.
Papatyam321 tatlım şaka maka az kaldı seninde yaa, evet sen de meleklerim benim2 gibi kaybolma haberdar et doğumundan:) kadın bir gitti pir gitti valla o da bebişide iyilerdir umarım.
Maşallah canim belki oğlum la aynı olur doğum tarihleri 14 Aralık bizim doğum günü yay burçları çok akıllı olur genellikle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canımBurdayım ben canım. Doguranlar gidiyor genellikle. Çok şükür az kaldı. Aralık ortası gibi doğacak inşallah
Yengem canım oda burda kalıyor ama bizden 400 km uzaktaAnladim cnm senin yurtdisinda oldugunu biliyordumda teyzeni onun icin dedim.
Simdiden hayırlısı nolsun ins.
Ben yanlış biliyormuşum kusura bakmA canım maşallah yavrularina allah bağışlasınBaşta çok zor yeni doğum da ama sonra ister istemez düzene giriyor tabiki stresli ama iki çocuğa bakan 3 üncü ye de bakar diye düşünüyorumşahsi fikrim tabi. Benim bir kiz iki oglum var canim kızım 5 yaşında oğlum gelecek ay 4 yaşına giriyor Rabbim kısmet ederse üçüncüsü de zaten 4 aylık olacak Rabbim korusun yavrularımızi inşallah. Kızım ve oğlun ana okuluna gidiyor sabahları öğlen bire kadar o arada ev işi şu bu derken bir de bakıyorum saatleri gelmiş gidip getiriyorum yemeklerini yiyorlar bazen ya oynuyorlar yada uyuyorlar ama hiç durmuyorlar ne yapsınlar gece gündüz evin içindeler onlar da haklı. Öyle işte canım
Bi gebelik testi yapsan silik de olsa cikar.Hayatimsiniz121385 besirsu Papatyam321 the craysy melekiz2 Kızlar gebelikleeinizin başında baş ağrısı yaşadınız mi ve idrariniz açık renkmiydi hepinizin benim 4 gün var bat a ama hiç basagrim yok ıdrarımda koyu gibi bilemedim
Canım bence onlara inan ma hamilelikten hamileliğe değişiyorErkek bebis anneleri gebeligin başında baş ağrısı çektiniz mi hepiniz birde idrar rengi gerçekten acik mi olur
Sagol canım allah razı olsun. Tabi her insanın görüşü ayrıdır canım en önemlisi de kendini hazır hissetmektir sen öyle hissediyor ve düşünüyorsan zamana bırak o zaman herşey kısmet inşallah Rabbim gönlüne göre versin hakkında neyse hayırlısı o olsun inşallah canımBen yanlış biliyormuşum kusura bakmA canım maşallah yavrularina allah bağışlasın
Ben iki çocukla baya zorlaniyorum bilmiyorum ilerde zorluğu unutup tekrar bebis ister miyim .bir de erkek olsa iyi olurdu ama ne bilim zor geliyo yeniden aynı şeyleri yaşamak.allah yavrularimuza sağlık sıhhat versin. Vazgeçiyorum gibi açıkçası dünyanın sonu değil 2 kız da yeter diye düşünmeye basladim
valla cnm nub bolgesinden tam emin olamadim ya gordum kordon gb geldi bana duruşu tam gostermemis sanki onun icin bisey demek istemedimSelam hanımlar bugün yengem doktora gitti çok merak ediyor geçen kese için atmıştım hani fotosunu inşallah bu sefer nub a da yorum yaparsınız şimdiden cok teşekkür ederimANGIE79 the craysy ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Bebiş tam 12+4 haftalık bu fotoda
Eki Görüntüle 2065044 Eki Görüntüle 2065045 Eki Görüntüle 2065047 Eki Görüntüle 2065048
benim baş agrim cok oldu cnm idralde acik ve parlakti fakat bunlar bat gectikten sonra yaşadım daha erken senin icinde benceHayatimsiniz121385 besirsu Papatyam321 the craysy melekiz2 Kızlar gebelikleeinizin başında baş ağrısı yaşadınız mi ve idrariniz açık renkmiydi hepinizin benim 4 gün var bat a ama hiç basagrim yok ıdrarımda koyu gibi bilemedim
Canım su an ilişkiden sonraki 10.gün .benimde sağ kasigimda batmalar oluyor.Bi gebelik testi yapsan silik de olsa cikar.
Iliskiden 13 gün sonraydi galiba
(yaniliyosam kizlar duzeltin )
testte cikio cnm
Heee test yapmamistim cok yeniydi ama benim karnimin ici gıdiklaniyodu tatli bi kasinma olmustu her bünye farklı tepki verir cnm.
Testlerde cıkıncada acik renk idrar olmustu.
İnşallah canım inşallahMaşallah canim belki oğlum la aynı olur doğum tarihleri 14 Aralık bizim doğum günü yay burçları çok akıllı olur genellikle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Benim hemen hemen hiç erkek bebek belirtim yoktu. Hatta hala yok. Belirtilere takılma. Bana 12. Haftada kız dedi doktor. Ben de kız diye kabul ettim uzun süre. 16 da erkek dediler.Erkek bebis anneleri gebeligin başında baş ağrısı çektiniz mi hepiniz birde idrar rengi gerçekten acik mi olur
P.tesi test yap. Ama benim test pozitif cikip adet zamani gelince adet oldugumda oldu yani kimyasal gebelik 2 kere oldu.Canım su an ilişkiden sonraki 10.gün .benimde sağ kasigimda batmalar oluyor.