" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Dediğin gibi herşey nasip.bebislerinizi sağlıkla kucaginiza alın ınş.Rabbim herkese nasip etsin amin amin

Gecmiş olsun rabbim sifa versin kuzuya napalım canım bende cok fena grip oldum maskeyle dolasiyorum kac gundur evde insallah cocuklara gecmez bizim kide sesler cıkarıyor baya bikac gun once ilk defa abisine sesli güldü bende 1kendi sutum 1mama seklimde devam ediyorum cunku meme emmek istemiyor uykudan kalkinca alıyor oda bazen oylede istemiyor almiyinca sagip veriyorum bu sekilde sutum iyice azaliyor kilo alimi az dedi doktor bol bol mama ver dedi

Canım bana kız gibi geldi bizimkide böyleydi

Aynen canım maşallah kuzuya abisine gülüyormuymus. Sana da geçmiş olsun canim. Biz hepimiz grip olduk en basta a bizim küçük oldu 2 buçuk aylıkken kaptı iki gün nefesi çıkmıyordu boğulacakti resmen hastahane ye götürdük ateşi de vardı 3 üncü gün geçmez se yatırırız dediler allaha şükür atlattı. Bu grip mahvediyor bizi ya

Canım bana kız gibi geldi bizimkide böyleydi
Yengeme söyledim diyor bacak arasında bişey görmüşüm ultrason yapılırken o erkek diyor sağlıklı hayırlı olsun inşallah. Ama ben de benimkine benzettim bizde 11+5 haftalık
Bu bizim kiydi

Onun ki de bu 12+4 haftalık
Benziyor sanki senin ki nasıl dı canım varsa atabilirmisin

Son düzenleme:
Sağol canım. İyi çok şükür. İzne ayrıldım. Daha rahatım. Yalnız midem çok fena. Ne yesem yanıyor. Çok zorluyor beni.
Bende öyleydim mahvolmuştum ama salçalı yemeklerden kavrulmuş domates den uzak dur az da olsa öyle hafifliyor yoksa salçalı yemekler hiç iyi gelmiyor. Gaviscon şurubu al canım hamileler için midene iyi gelir ama salçalı yemekleri yemediğin zaman fazla olmuyor o yanma aslında

Tamam canım. Salçalı yemekleri yemeyim. Gaviscon aldım. İlaç içmeyi de hiç sevmem o yüzden o da eziyet gibi geliyor ama dayaniyorum. Az kaldı. Allah kolaylık versin inşallah

Hayirlisi bakalim ne cıkıcak kızdada erkektede cıkıntı oluyor ama kızlarınki paralel gidiyor insallah gonlundeki olsun canim bir ara arayip bulmam lazım resimleri vakit bulabilirsem atarım

Son düzenleme:
Ay kücükler olmasinda onlar daha kötü derdini bile anlatamıyorlar yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…