Süper Anneler - 2011

geçmiş olsun gurbetciğim,benim küçük kızımda düştü tam kaşının üzerini kesti ama bize dikiş attılar iz kalmaz dedi doktor, allah çocuklarımızı korusun inşallah(
amin guzelim amin ins

sagol canimsin Allah kimsey gostermesin

aydin baydin ne guzel yaa
kiskananlar catlasin topigimiz dostluk kokuyor sadakat kokuyorr
Meraba herkese.Dun aksam ovuly testi yaptim negatif cikti megerse ovuly gunum bitmis.Deneme olucakti bide.Dun degilde ondan onceki gun musaitmis bebek icin qaliba.Napalim kismet.Bende diete basladim.Eylylde kalirim artik inssssssssssss.Opuyorum
sagol canim benimmmmm sagolll

Son düzenleme:

hayırlı olsun canımmm çok sevındım işte bu kadar bılgili olmanın meyvesı inş.
emınım uçmuşsundur yaaa
benımde kızın deseler ooooo çığlık atarım herhalde orada
ablamın 2 oğlu var inş. kız olur dıye doğurdututmadı tabı ozaman burayı bılmıyordum
şimdi dıyor eğer bu yöntemlerle sen kızı bulursan hemen bende yapıcam 3.yü
RABBIM CÜMLEMIZİ SEVİNDİRSİN İNŞ.

inşallah canım ya .bu dr. de baya işinin ehli.millet buna gitcem die sıralarda bekliyo ama Rabbim bilir tabi.

cnm sen yum takıbını kendınmı yaptın yada doktor kontralındemı ıgne veya klomen kullandınmı??a sımdı senıde soru yagmurunu tutacaz ama kusura bakma cnm ya bılıyosun hepımızın derdı aynı

inşallah canım inşallah:))))

kızlar o dönemlerde diğer topik zamanlarında yani,kız isteyıpde tutan oldumu bu yöntemlerle yaa
hiç önumde sizin gibi bir örnek bıle yok
bu topıkde illede kız dıyen bikaçkişiyiz galıba öylede olunca tek basıma çırpınıyormusum gibime gelıyor siz şanslısınız hepinizin isteği bir
aklınızda eskılerden varsa bi anlatsanız size zahmet

Allah seninde ablanın da gönlüne göre versin canım....kız daha mı kolay dersin.bol balık,tavuk,boool yoğurt,çilek,yeşillikler falan....sıcak aylardan birinde hamile kalmayı dene bi de istersen...

cnm sen yum takıbını kendınmı yaptın yada doktor kontralındemı ıgne veya klomen kullandınmı??a sımdı senıde soru yagmurunu tutacaz ama kusura bakma cnm ya bılıyosun hepımızın derdı aynı

ben kendim yumurtlama testi aldım onu yaptım,ateş ölçtüm bu kadar.dr. ye gitmedim.sadece bi ay solumdan yumurtladım(ağrılardan kendim yorum ladım),ertesi ay da sağ da müthiş ağrı oldu,o ay denedik,tuttu.

ya size çok önemli bişey sorcam...hamileyken dr. ultrasonla bakarken hangi yumurtalığınıza (kasığınıza mı desem hangi tarafa mı desem)doğru o usg aletini koyup bakıyodu.Benim kızımda hep sola yakın koyuyodu.Bu bebeğimde dr. hep sağda gezindirdi aleti.Sizlerde yazarmısınız lütfewn...

merhaba gelıncık bende yenı okumaya başladım topiğinizi 3 yaşında oğlum var çook ıstiyorum kızım olsun yanlız deilsın yani
bende çok merak ediyorum deneyenler ,tutanlar ,bılgılerı olan arkadaşlar var mı senın bıldıgın formuller nasıl

canim eger kizin olsun istiyosan babychoice nin erkek takvimini al

erkek takvimiyle 10 kisi kaldiysa 8 inin kizi oldu :94:

kizimda hep saga bastirarak yapti usg yi 8 haftalikti sonrasinda heryere gezdirdi

hadi bakalım sıkı bi diet,yumurta takibi ,kilo vererek,takviyeleri alarak ilk örneğimiz sen ol.Herkese yol göster.biz elimizden geleni yapalım,Allahımıza dua edelim.İnşallah olur canım değil mi?

neyse bu günlük bu kadar heyecan yeter.Sabahtan beri şaşkınım.hepinize ii akşamlar...

canım ya ne çok istiyorsun...
inşallah Allah gönlüne göre verir...
hadi dinlen biraz...
yüreğini de ferah tut artık

bir başka dr a git istersen haftaya teyit et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…