Süper Anneler - 2011

aaaaaaaaaa superrrr bi haberrrrrr:KK66: cnmm insallahhh erkektirr

simdii detayina kadarr neler yaptin istiyoruzz cnmm lutfennnn:KK64:

ne demek canım bi kesinleşsin en ince detayına kadar yazcam.12 haftada yanılma çok oluyo diyolar biraz keyfim kaçtı şimdi.Neyse3 hafta daha bekliyeceğiz, hayırlısı....

Son düzenleme:
selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...:emir_bebek:

aaaaa gercekden super haber ya rabbım tamamını erdırsın cnm ewet neler yaptın nolur bızede anlat hepsını cnm ..hayırlı olsun bu arada tekrar cnm:nazar::nazar::emir_bebek:

aaaaa gercekden super haber ya rabbım tamamını erdırsın cnm ewet neler yaptın nolur bızede anlat hepsını cnm ..hayırlı olsun bu arada tekrar cnm:nazar::nazar::emir_bebek:

Allah razı olsun hepinizden ve gönlünüze göre versin canım.anlatırım ne demek.Bi kesinleşsin,bende gönül rahatlığıyla anlatayım,bakın böyle böyle yapınca Allahın izniyle oluyo die...:KK49:

mycupcake resmi varsa koyabilirmisin cnm yorum yapalim pipi ile kordon cok farkli hatta klitoris ise bile cok farkli oluyo

kız sen sımdıden söle nolur bekletme erkeklerde fazla yanılma payı olmaz :KK66:

canim her ihtimale karsi umitlendirmeyelim sonrasi agir geliyo insana
cook var 15. haftada bile erkek denip kizi olan
insallahh tek duamiz o erkektir
ama yanilmada olabilir nasil isterse oyle yapsin bence

[imageshack yaz google cikacaktir
oradan host it tikla yukle
yazi cikan yerde code forum linkini tikla buraya yapistir

ben başlıyım o zaman...ben 6-7 hafta kadar diet yaptım.matematik i takip ediyodum bende.
yumurtlama testleriye ,ateş ölçerek yumurtlama zamanımı buldum.
takviyelerden bi kaçını kullandım.
bioritme göre eşimin erekek benim kıza yatkındı.sonuç erkek oluyo inşallah...namaz kıldık,dua ettik.karbonatlı duş yaptım bide...sanırım bu kadar.10 haftalık hamileyim 6 -7 hafat sonra erkek olduğu haberini veririm inşallah bu süper sayfadan.
herkese Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.şu mübarek günlerde dua edelim...

buldum yaptıklarının bırazını yapıstırıyom kızlar.....

aa senın bıo kıza yatkınmıs cnm valla sende tutmadı bıo o zaman ya hersey rabbımden ol dedımı hersey fasa fıso

Son düzenleme:
ben başlıyım o zaman...ben 6-7 hafta kadar diet yaptım.matematik i takip ediyodum bende.
yumurtlama testleriye ,ateş ölçerek yumurtlama zamanımı buldum.
takviyelerden bi kaçını kullandım.
bioritme göre eşimin erekek benim kıza yatkındı.sonuç erkek oluyo inşallah...namaz kıldık,dua ettik.karbonatlı duş yaptım bide...sanırım bu kadar.10 haftalık hamileyim 6 -7 hafat sonra erkek olduğu haberini veririm inşallah bu süper sayfadan.
herkese Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.şu mübarek günlerde dua edelim...

buldum yaptıklarının bırazını yapıstırıyom kızlar.....

aa senın bıo kıza yatkınmıs cnm valla sende tutmadı bıo o zaman ya hersey rabbımden ol dedımı hersey fasa fıso

ben ce kadın ve erkekiğin bio sunun kesişimine bakılmalı...yani eşim erkek ben kıza yatkın ,sonuç erkek olur bio ya göre bence....

ben şimdi çıkıyım kızım kafamı ütüledi gidelim gidelim parka gidelim die şarkı yaptı...
sizler ne olur yorumlarınızı yapın ben geliyom...

selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...:emir_bebek:

canım gözünüz aydın olsun,allah istediğinizi vermiş ne mutlu size darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:))))

ne demek canım bi kesinleşsin en ince detayına kadar yazcam.12 haftada yanılma çok oluyo diyolar biraz keyfim kaçtı şimdi.Neyse3 hafta daha bekliyeceğiz, hayırlısı....

canım bazı anlamayan doktorlar haricinde pek yanılma olmuyor bence,erkek diyorsa erkek çıkıyor inşallah:)))

X