bana gönderdiği başka bir mail. bu maili herkes çok iyi okusun. görüşlerinizi bekliyorummmm
MSN adresim yok,onu kullanacak vaktimde yok.Özür dilerim.Sorunuzun yanıtlarına gelince,erkeklere cinsel perhiz uygulamadım ve gereğine inanmıyorum.Anne adaylarına sodyum ve potasyumdan zengin,magnesyum ve kalsiyumdan fakir diyet öneriyorum,nadir durumlarda özellikle candida vaginiti varsa antimikotik tedaviyle beraber sodyum bikarbonat ile vaginal duş önerebiliyorum.Erkeklerin 46 xy olan genetik yapısı nedeniyle spermler 23 x ve 23 y yarıyarıya olmak zorunda ve herhangi biri arttırılamaz.Sadece anne adayındaki 23 x olan ovumun 23 y olan sperme afinitesi arttırılabilir.(sırrını vermeyeceğim)Sizden daha meraklı belkide bilgili birçok profesyonel bir kısmı doktor mail arkadaşım oldu.Birçok jinekolog arkadaşım bana karşı tıbbi karalama kampanyası açıp el altından uygulama yaptığım sağlık personelinden duyduklarıyla cinsiyet belirlemeye çalıştılar.Benim için cinsiyet belirleme uygulaması mazide kaldı,bu konuyu konuşmak,tecrübelerimi paylaşmak ve ticari bir rant olarak kullanılmasına neden olmak istemiyorum.Sizinde belirttiğiniz gibi açık yüreklilikle anlattıklarımın ve şimdiki ilave ettiklerimin size faydalı olacağını umut ederek iyi dileklerimi iletiyorum.Hoşçakalın.