- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.101
gulyhas canım,doktorun yum.takibi olayını nasıl kabul etti bnim doktorum erkek bebekle ilişkisini sorduğumda yok öyle bir şey diyor.diğer taraftan kuzenimin eşinin doktoru yum.takibi ve saat vererek erkek bebek için yardımcı oldu..seninki de böyle miydi..
ben kızımda 8 ay denedim öyle hamile kaldım canım yani kolay hamile kalmıyorum, doktorada dedim ben deniyorum ama kalamıyorum dedim, oda klomen ve çat iğnesi verdi, ilk ay kalamadım 2. ayda kaldım hamile oğluma, sende dene şansını:))
çocuklar ramazan çok bakamıyorum yeni üye oldum çok ta beceremiyorum ama adam beni boşamadan anladım evliliği kurtardın valla yazık ona da içiriyorum hepsini baktım geçen akşam uyuma numarası yapıyo içmeyecek ya kalkk kalk dedim hemen içiliyo bunlar hayatında aspirin içmiş degil yazık ne kadar çok istiyosa oda Allah tekrar razı olsun keçi boynuzu kürü ne anlamıyorum macun gibi bişey mi
keçiboynuzu pekmezi yedirdim canım ben eşime kürünü yapmadım ama tombilibu kürünü içirdi eşine onu nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum ama ibrahim saraçolunun web sayfasında var sanırım oradan bak istersen canım, ee kolay değil hepsini birden içirmek eşlere tabii yavaş yavaş yaparsın canım çok üstüne gitme kaçırma adamcağızı:))