- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
sagol canim benim ssen nasilsin gebelik nasil gidiyor pasanin yanina ins oglusun gelirde pasamiz yanliz kalmazMerhaba kızlar...
Gurbetim nasılsın?
Kürlerini okuyorum Rabbim yardımcın olsun canım
Canım burdakiler bilir diye buraya yazmak istedim..
Kızlar benim sat 17.05.2011
Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı ile baktığımda
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler
25 mayıs 30 mayıs arası yazıyor
Ama ben ya 31 mayısta ya 2 haziranda kaldım
O nasıl oluyor?
Yardımcı olur musunuz
ben uzerim de tasiyorum canim istersen senin icnde ayarlayabilirm gectigimiz pazar mulhousedeydik biliyonmuamiinn insallahh
ne yapabiliriz kii
ben uzerim de tasiyorum canim istersen senin icnde ayarlayabilirm gectigimiz pazar mulhousedeydik biliyonmuamiinn insallahh
ne yapabiliriz kii
mimozacim topigi cok iyi dusunmussun canim ya
super annelerden baska bu konuyla ilgilii hic bir topige yazasim gelmiyordu bu topige bu isim cok yakisiyor eski gunlerimizi hatirliyorum
bende zaten eski nickimi alicam nasil olucak bilmiyorum ama deniycem
liza cim seni merak ediyorum sen eski super annelere yazan lizasin degilmi
iki kizin vardi ve tup bebek denemek istiyordun
yada ayni nickin var baska birisin
neyse insallah gonlundeki neyse o olsun canim
mimozaaaa senden naber kizin 3 yasini gecti degilmi
ya kislar ben gelince kimseler olmuyor
orkidem benim nerdesin kuzucum benim cadiyi uyuttum iki laf edelim dedim
gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
feyza neden yazmiyor gurbet ya arada gelsin hic degilsin
gulyhas cim tombilibu nasilsiniz efe ege nasillar
tombilibu seni cadi seniii duz azcik sitem edeyim sana
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugünlerde aklımı bebekle bozdum. Devamlı çatladı çatlayacak beklemedeyim. Ama ovulasyon testi yine negetif yine negatif. Diğer tüm belirtiler tutuyor ama o yok..
ya zaten gurbetle didişen biri hayatta düşünemezdim ben...o kadar nazik o kadar kibar o kadar inançlı ve o kadarda bilinçli bi insanki...bunlar işte yalakalık olsun diye yazılan değil içimden gelerek yazılan gerçek olan şeyler...eminim gurbeti tanıyan herkez bana katılacak
yurt dışı sitelerden o zamanlar ne bulmuştunuz? diğer arkadaşın da çatlatma iğnesi mi kullandı?
gulyhass osmn beyle sendemi konustun
yorumuna cok guldum
bende msnde yazistim kendisiyle kizima hamileyken biseyler anlatti banada ama ben biisey anlamadim
sonuna fiytini sordum 1000 tl gibi bi miktr soyledi
ama garantisi yok tabii hatta ben ona soyle bi teklifte bulunmustum
once bebegin cinsiyetini ogrenelim sonra fiyat demistim kabul etmmisti
ya tutmazssa para iade soz konusu bile olmaz zaten giden para bidaha zor gelir
babychoice yetkilileri bile ne ok ugrstirmisardi para iade koonusunda
o dedigin benimde aklima geldi guzelim mesajdaki dediklerin Allah bin katini versin ne diyeyim iyilik yapanada kotuluk yapanada misli misli versin Allahim
sevil_8 çalışma oldumu dün ne karar verdın en son
sağol cnm ben hep dua ediyorum namazlarımda inşallah.ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var.allahın dediği olur
hayırdır canım neyi vardı oğluşunun hastanede mi yattınız? ahhh şu su içilmezmiiii, benim eşek sıpası yaşına girene kadar 1 damla su içmedi, yaşına girdi sonra başladı su içmeye şimdide maşallahı var :))
benimkide su canavarı:))))
bende eylülde hamiş kaldımmm:))evet tombilibucum çok haklısın o sene haber çıkmıştı mevsin döngüsüymüş eylülde erkek bebek oranı diğer aylara göre artıyormuş yapılan araştırmalar neticesinde
evet ya sen eylülde kaldın
benim tedavide eylül sonunda oldu
zaten ekimde öğrendim hamiş olduğumu var bi hikmet:)
sen de hatırlıyosun
kızlar zaten benim bernurla tanışmam, bernurun beni buraya yönlendirmesi hep osman bey sayesinde olmuştur hakkını yiyemem bu açıdan bir teşekkür borcum var osman beye:))
merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.
bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorumeşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye Rabbim hayırlısını versin
son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım
Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur
mimoza gurbet melisanil ezgin tombili gulyhas pervane serdal orkdm esilaamm
biz bu sahislarla tam 2 sene yazistikk kimin kalbini kirip kime agalik taslamisiz bi sorun hele
kimse bas degildi
herkes esitti burada tekrar oyle olmak adina acildi hakaretlerle dolu bi topik istemiyoruz
ya zaten gurbetle didişen biri hayatta düşünemezdim ben...o kadar nazik o kadar kibar o kadar inançlı ve o kadarda bilinçli bi insanki...bunlar işte yalakalık olsun diye yazılan değil içimden gelerek yazılan gerçek olan şeyler...eminim gurbeti tanıyan herkez bana katılacak
ya kislar ben gelince kimseler olmuyor
orkidem benim nerdesin kuzucum benim cadiyi uyuttum iki laf edelim dedim
gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
feyza neden yazmiyor gurbet ya arada gelsin hic degilsin
gulyhas cim tombilibu nasilsiniz efe ege nasillar
tombilibu seni cadi seniii duz azcik sitem edeyim sana
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni
okeygulyhas tombilii bekleniyosunuzzzz seyde
mrb arkadaşlar bnde hamileyim bi kızım vardı buda oğlan olucak inş.sizi cok takip ettim hamile kaldıktan sonra.. bende tek ilişkiyle yumurtlama günü hamile kaldım..ve dua ettim.başkada bişey yapmadım inş allah herkesin gönlüne göre veriirr..
benim nasil bir insan oldugumu
glyhas
tombiliu
mimoza
pervanenur
karabiber
orkdm
teravet
.................vs
soylesinler ben kimseyle agiz dalasim olmadi kimseye kizmadim kimsenin kalbini kirmadim kimseye rencide edici söz solmedim....vs
daha ne diyim ben buraya gelenler oradan bahsetmesin lutfen bu gemi elarayla yüzmüyor
dediklerinden de birsey anlamadimahada blg gelsin soylesin...
benim giris sebebim belli.... beni baglayan hic bir sey yok
olan beni baglayan kardeslerimle hotmailden gorusuyorum
hotmaili olmayanlarda var onlarlada burada gorusurum benim kimseyle sorunum yok...
ikide bir damlamaktan maksat iki sefer girdim
birincide eylul aboneliklerim olmuyor dedi onun icin onu duzeltmeye girdim
ikincide ise özel msj atmis hotmalime geldi onu gormek icin girdim
baskada girmedim yani
sitede dolasmadim bile özel msjdan haric
su saatten sonra özur dilese ne olur
su köpruyu böldü haksiz olan O butun siteleri birbirine katti sira aydindaymis onu da yapti yakinda kendi kendine yazar artik
benim tpiklerimizi mesajlarimi silsinler hatta ve hatta banlasinlar umurumda degil.....
biz halimizden memnunuz
missifa cim benim 3 kizim varcnm senın kac kızın var sende erkek bebıs ısteyenlerdenmısın bızım gıbı?dusunuyomusun hamıslık yakın zamanda
nereye bekleniyolar ya benide alinnngulyhas tombilii bekleniyosunuzzzz seyde
canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistimarkadaslar bu aksam yani 16-da yumurtlama gunumdu hesaba gore.Ama esimi aradim ve mutlaka bi ovulasyon test almasini istedim.Saolsun buldu getirdi.Ve test ettim sonuc iki cizgiden biri koyu digeri silik cikti.Simdi ben 24-saat sonrami bir daha test etmeliyim sizce bilenler yazsin lutfen.Eki Görüntüle 242121
ALLLAH bagıslasın cnm ne guzel neler denedın yıontem olarak esıne takvıye kecıboynuzu kuru felan verdınmı sen takvıye kullandınmı artı dıyet yaptınmı bunları sölersen sevınırız??missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum
nereye bekleniyolar ya benide alinnn
canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim