yok kızlar ondan gün falan almadım kısaca anlatayım olayı
ben yum günü nedir çat iğnesi klomen şu bu diyet takvim hiçbişey bilmiyordum hatta kadınlar kulübünden bile haberim yoktu bir gün 2.bebeği yapmaya karar verdiğimde cinsiyet için araştırma yapmaya başladığımda SCS gördüm nette aradım osman beyle görüştüm ama beni sağolsun deli etti konu hariç herşeyi konuştuk ,sonra ben kısa ve öz olarak takvimi ve parasını sordum , ücreti bana çok yüksek geldi , parasınıda geçtim adamın üslübu çok gıcıktı neyse burada bunu konuşmak istemem, beni bernurla tanıştırdı onda denediğini ve olduğunu ondan birçok bilgi,yi alabileceğimi söyledi ,bernurla da başlarda tartıştık ehe ehe ehe
sonra bizim diğer site vardıya bernur beni oraya yönlendirdi orada tanıştık diğer kızlarlada zaten
bu arada kk yı da öğrendim ve bir kaç konuya bakarken herkes ters ters konuşuyor bişeyden anladığım yok , o sırada serenatta diye bir arkadaş bana özelden mesaj yazdı ve onunla msndede görüştük, inanamazsınız biz ikimiz araştırmadık yurtdışı sitesi takvimi yöntemi bırakmadık deli gibi her güğn yeni bişeyler buluyorduk, en sonunda bir liste oluşturduk ve ona uyduk sırası ile, önce ben hamiş kaldım doğurdum, benden 1 sene sonrada o doğurdu çok şükür oğluşunu aldı