- 13 Mayıs 2011
- 1.393
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur
kız bebek isteyen arkadaşlarım
aslında sizin işiniz daha kolay bence....
çok fazla bişey denemnize gerek yok bence
zamanlama çok önemli
yumurtlama gününden ve öncesinden sakının yeter
illaki yumurtlamayı tespit etmenize gerek yok bence
kız spermler anne rahminde uzun yaşıyabiliyorlar
7 güne kadar diye okumuştum birçok yerde
gelincik ve cennetgozlu
bana adet tarihlerinizi verebilirmisiniz
eğer biliyorsanız birkaç ay bilgisini yazarsanız
ORKIDEM
beni modarator luktanda cikarmislar bu kadarmi deger verdiler bana yazik ya yazik
evet ablacim bende gordum
sana deger vermeyene sende verme sonra benim adim bombaciya cikiyo
dolduruyomusum ay herkes safmi benim soylediklerime gore dolacakkk
cokkk emegin vardi o sitede gorunce senin adina bende uzuldum
son yazilanlardan sonra veriln deger ortada deilmiydi farkedemedin mi
merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.
bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorumeşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye Rabbim hayırlısını versin
son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım
lütfen bana biri yazsınnnnnnnnnnn
hangi siteden
nereden bahsediyorsunuzzzzzzz
çatlayacam vallaaaaaaaaa
lütfen bana biri yazsınnnnnnnnnnn
hangi siteden
nereden bahsediyorsunuzzzzzzz
çatlayacam vallaaaaaaaaa
son üç aylık adetim 8 haziran-3 temmuz-30 temmuz-ben 26 günde bir oluyorum ama bu iki ayda bir iki gün gecikmem var piskolojik heraldekız bebek isteyen arkadaşlarım
zamanlama çok önemli
gelincik ve cennetgozlu
kız bebek isteyen arkadaşlarım
zamanlama çok önemli
gelincik ve cennetgozlu
kız o lısteyı bızede söle
merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.
bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorumeşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye Rabbim hayırlısını versin
son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım
inşallah yarın sabah çıkar çünkü son testim.bu geç yumurtlama yüzünden tüm testlerim bitti......
birdahada test alımıycam.dra gitcem en azından yum görürde strese girmemyarın gülenyüz çıkmazsa deneme yapmıycam eyülde iğne için dra gitcem
Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur
dediklerinden de birsey anlamadimlizacim vazgecememek deil ozel mesaj kutumu bosalttim onceki gun gece yarisi girip sonrada daha ugramadim ve ugramamdaa
ama gurbet dedigin gibi ikide bir damlayip duruo oraya bende anlamis deilim bi adim bekliyodu gelmeyince gozu daha yeni acildi
opusup barisipta benim oradaki kimseyle sorunum yok hakaretler yagdiran kisi haric sen olsaydin npardinn soyle hadii
siitenin dinida sil banlanirsinn reklam yapiyosunn
su saatten sonra özur dilese ne olurcanım bunlarda varya hem ayağımızı kestik ordan falan diyorlar gene de girip bakmadan duramıyorlar demekki
bende baktım orda son aktiviteniz hep bugün madem o kadar gıcık oldunuz girmeyin yada öpüşün barışın yaw ne bu ayrı gayrı
dediklerinden de birsey anlamadimlizacim vazgecememek deil ozel mesaj kutumu bosalttim onceki gun gece yarisi girip sonrada daha ugramadim ve ugramamdaa
ama gurbet dedigin gibi ikide bir damlayip duruo oraya bende anlamis deilim bi adim bekliyodu gelmeyince gozu daha yeni acildi
opusup barisipta benim oradaki kimseyle sorunum yok hakaretler yagdiran kisi haric sen olsaydin npardinn soyle hadii
siitenin dinida sil banlanirsinn reklam yapiyosunn
su saatten sonra özur dilese ne olurcanım bunlarda varya hem ayağımızı kestik ordan falan diyorlar gene de girip bakmadan duramıyorlar demekki
bende baktım orda son aktiviteniz hep bugün madem o kadar gıcık oldunuz girmeyin yada öpüşün barışın yaw ne bu ayrı gayrı
ablacim iste bende sana kziyorum neden uzuluyosun ki dogru evet emegin cok valla o konuda haklisindediklerinden de birsey anlamadimahada blg gelsin soylesin...
benim giris sebebim belli.... beni baglayan hic bir sey yok
olan beni baglayan kardeslerimle hotmailden gorusuyorum
hotmaili olmayanlarda var onlarlada burada gorusurum benim kimseyle sorunum yok...
ikide bir damlamaktan maksat iki sefer girdim
birincide eylul aboneliklerim olmuyor dedi onun icin onu duzeltmeye girdim
ikincide ise özel msj atmis hotmalime geldi onu gormek icin girdim
baskada girmedim yani
sitede dolasmadim bile özel msjdan haric
su saatten sonra özur dilese ne olur
su köpruyu böldü haksiz olan O butun siteleri birbirine katti sira aydindaymis onu da yapti yakinda kendi kendine yazar artik
benim tpiklerimizi mesajlarimi silsinler hatta ve hatta banlasinlar umurumda degil.....
biz halimizden memnunuz