-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.021
cnm bende de var kaynana sorunu evde ikinci cocugum doguldugu zaman bana yapmadigini birakmadi.Ama sen bos ver yaslaninca sana kim bakacak kaynanan degil tabiiki cocuklarin.Oyuzden denemeye basla.Ben hatta 3-ye bile basladim.
ya nediye karisirlar ki yaa yatak odasina girenlerden nefret ederimmerhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe
canim bu konu hakkin da bilgim yok canim kizlar gelince cevaplarlarburdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı
amin amin diyorum dualarinamalesef ben takıp çıkarmıyorum ilişkinin en sonunda takıyor ama. aslında bu şekilde hamile kalanlarda varmış inan hep namazımda dua ediyorum bu şekildede kalabileyim diye ALLAHım gösterse bi oğlum olduğu günleri hepimizin dualarını kabul etsin RABBİM şu ramazan inşallah. bu kaynanam böyle yaptıkça aklıma kötü kötü şeyler geliyo ALLAH affetsin . aşılama yapar gibi yapıcam kendime o olucak
geçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaşya nediye karisirlar ki yaa yatak odasina girenlerden nefret ederim
canim bu konu hakkin da bilgim yok canim kizlar gelince cevaplarlar
benim bildigim müslü muz hurma bol bol kayisi ve elma sirkesi ... bu tur seyler onun harici ilaclari bilmiyorum bneim burada kisitli tunosol kagidigini nereden alicam onu bile bilmiyorum yurt disindayim bende
amin amin diyorum dualarina
canim hele bir su asilmayi ac bakayim nasil birsey benim esimd istemiyor en azindan istekli degil bende acele ediyorum
missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum
nereye bekleniyolar ya benide alinnn
canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim
geçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaş
gülnisa bacım slm
ben de sana özel msj göndermiştim sanırım. ama yanıt gelmedi .
kız sen son bebeğini babychoie ye göre yapmadın mı?
ov testi kullandın mı?
emin misin gülenyüzden 36 saat sonra mıydı?
bana o zamanlar pozitif çıkan ilk gün yaptım, 2. günü beklemedim diye sölemiştin sanırım.
sagol canim yontem olarak denediklerimi aklimda kalanlari yazayim
kizim simdi 2.5 yasinda
esim zaten keciboynuzu pekmzeini severek yer ama kur olarak yapmadim
ben hamilelik oncesi diyet yaptim yum gunu hamile kaldim yum testleri kullanmistim
birde baby choise denilen takvimi almistim
inanki suan aklima gelmiyor bile cogunu unutmusum ya
benim icin cok stresli gunlerdi
artik hatirladikca yazarim denediklerimi
ne duyduysam denemistim yani yok yoktu
aa gercekdenmı bu dahamı garantı ne ay yarabbım neler denıyo su yabancılar ya rabbım ıns bunlara gerek kalmadan nasıp etsın hepımıze arkadasım
canim benim bende duydum okudum bunu ama yumurtanin phsi falan olculmeli sanrim normalde iliskiden once yumurta akini icine zerk ediyorsun ve iliskiye giriyorsun bide bole birsey vargeçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaş
yani ben bir arasturayim bunuben ilk okuyunca asla dediydim ama zaman azaldıkça aklıma gelmiyo değil işte
canim benim bende duydum okudum bunu ama yumurtanin phsi falan olculmeli sanrim normalde iliskiden once yumurta akini icine zerk ediyorsun ve iliskiye giriyorsun bide bole birsey var
hım teravetcım o zaman ılk gunse kız olması normal ya cogu kısı ıkıncı gunu beklemeyerek yaptılar takıp ettıklerım kızı oldu yanı kesınlıkle ıkıncı gun olması gerekıyo cızgıden sonra ılıskının öle degılmı?
hayirrrr sakin testin uzerinde de yazar 36. saat yada 34. saat diye gordugun saatten itibaren say saat kaca dek geliyor ona gore iliski olsunarkadaslar bana yardim yardim yardim
cift cizgi cikarsa ovuly testimde hemenmi olucak iliski bir bilgi lutfen deneyenler buraya gelin hu hu h u
son üç aylık adetim 8 haziran-3 temmuz-30 temmuz-ben 26 günde bir oluyorum ama bu iki ayda bir iki gün gecikmem var piskolojik heralde
canım senin zamanın geçmiş zatenAyyy inşallah canım ya ağzından ball damlıyor
ALLLAH razı olsun vereyım tarıhlerımı canım
28 haziran 2011 saat 21:00
27 temmuz 2011 saat 12:30
28 veya 29 gün döngüm aslında 1 yıılık adet takvımım vardı benım ama telde kayıtlıydı telimi kaybettım giden tele üzülmüyorumda takvım benı mahvetti :2:
hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkolsunnnnnnnnnnmimoza gurbet melisanil ezgin tombili gulyhas pervane serdal orkdm esilaamm
biz bu sahislarla tam 2 sene yazistikk kimin kalbini kirip kime agalik taslamisiz bi sorun hele
kimse bas degildi
herkes esitti burada tekrar oyle olmak adina acildi hakaretlerle dolu bi topik istemiyoruz
ewet cnm testte pozıtıf gordugun zaman gurbetın dedıgı gıbı ya say yada ıkıncı gunu olsun ılıskın bencedearkadaslar bana yardim yardim yardim
cift cizgi cikarsa ovuly testimde hemenmi olucak iliski bir bilgi lutfen deneyenler buraya gelin hu hu h u
ya arkadaşlar böle yapılanları duyunca çelişkide kalıorum, en iyisi diyet uygulayıp çatlama iğnesi ile 38. saat tek ilşki daha garanti olmazmı, sizce????
karakedim hosgeldin hamislik nasil idiyor guzelim benim
canim ben giriyorum yaziyorum kizlar da yvas yvas gelmeye basladi bile cok cok sukur
Allah razi olsun guzelim benim
beni sevenlerin oldugunu bilmek gercekten cok cok guzel Allahim sizlerin ve bebeklerinizin yazilarini guzel yazsin bizim dostlugumuz gercekten bambaska cok sukur ki sizi tanidim karsilikli guven olmasa tel nolari ni adreslerimizi biririmize vermezdik 3 yil oldu sanirim tanisali biz asla bir birimizden kopamayiz söz memlekete gelince gelicem ziyaretine seni ve diger kizlari tanimak dost olmak gercekten cok cok guzel Allah hepimizin yuzunu hem bu dunyada hemde ahirette guldursun ins yavrularimizda hayirli birer evlat olsunlar
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe
işTE O 38.SAATİ TUTURMAK MESELE GİBİ GELİYO
burdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı