Süper Anneler - 2011

canım benim
bak efenin üstüne yemin ederimmmmmmmm
sana çok msj yazdım
gördüklerimin hepsinede cvp verdim
herşeyi herkesi unuturum ama seni özellikle aslaaaaaaaaaaaaaaaa
bütün hepinizi çok seviyorum ama efeyi kucağıma aldıysam bende sana borçluyummmmmmmmm
çok özür dilerim canım benim
seni çok seviyorum
daha yeni melisamı sordum görmedinmiiiii
efede iyi teyzesi seni soruyo:))))))
melisayı alıcamda ona:))))

okey

tombilibuu canim ya bak simdi uzuldum oyle yazdigima yemin etme ben tabiki sana inaniyorum ozur dileyecek bir sey yok canim
mesaj ulasmamistir olabilir bende oyle yazdim zaten
hatta dun gece sana ozelden yazdim yazdim ama gonderemedim error verdi durdu yazdiklarim gume gitti yani
hem efe nin dogucagi varmis lutfen deme oyle ALLAH ONU YAZMIS SANA ZATEN ben naptimki
bu arada efe hala yaramazmis oylemi yerim onu olsun yaramaz olsun
ama iki cambaz bir ipte oynamazmis melissayi alicaksan bastan diyim
bu kiz senin oglusunu dover valla cok arsiz cok feci yaramaz bu yaz trye geldim annemler melissayi taniyinca pes dediler hic boyle yaramazini gormedik diye:KK9:[/QUOTE]

üzülme canım benim
seni sevdiğim için sen çok hassasın iyi kalplisin incilmeni asla istemem
efenin doğucağı varmış ama birde aracı gerekmiş
sen beni kızlarla tanıştırmasan
beni siteye aranıza katmasan daha ben döner dururdum internet başında
sen yol gösterdin bana
evet teyzesi hala yaramaz sıpam
hemde feci
demek melisamda yaramaz :))))))
deli deliyi görünce değneğini saklarmış
nerden bulucam öyle güzel gelini yok ben alıcam kesin:))))))))))

ALLLAH bagıslasın cnm ne guzel neler denedın yıontem olarak esıne takvıye kecıboynuzu kuru felan verdınmı sen takvıye kullandınmı artı dıyet yaptınmı bunları sölersen sevınırız??

sagol canim yontem olarak denediklerimi aklimda kalanlari yazayim
kizim simdi 2.5 yasinda
esim zaten keciboynuzu pekmzeini severek yer ama kur olarak yapmadim
ben hamilelik oncesi diyet yaptim yum gunu hamile kaldim yum testleri kullanmistim
birde baby choise denilen takvimi almistim
inanki suan aklima gelmiyor bile cogunu unutmusum ya
benim icin cok stresli gunlerdi
artik hatirladikca yazarim denediklerimi
ne duyduysam denemistim yani yok yoktu:KK60:

üzülme canım benim
seni sevdiğim için sen çok hassasın iyi kalplisin incilmeni asla istemem
efenin doğucağı varmış ama birde aracı gerekmiş
sen beni kızlarla tanıştırmasan
beni siteye aranıza katmasan daha ben döner dururdum internet başında
sen yol gösterdin bana
evet teyzesi hala yaramaz sıpam
hemde feci
demek melisamda yaramaz :))))))
deli deliyi görünce değneğini saklarmış
nerden bulucam öyle güzel gelini yok ben alıcam kesin:))))))))))[/QUOTE]

ayy guldurdun beni tombilibum ya cok sekersin
demek deli deli gorunce degnegini sakliyoo hic bilmiyordum :KK60:ama melissa gercek deli saklarmi bilmem
abimin kizina kardesimin ogluna evi dar etmisti
melissayi al canim istersen simdiden alda biz yenisini yapalim:KK52:
hem beni efenin dogumuna araci goruyorsan ne mutlu bana
iyikide tanistik aramiza katilman cok gusel

QUOTE]

ayy guldurdun beni tombilibum ya cok sekersin
demek deli deli gorunce degnegini sakliyoo hic bilmiyordum :KK60:ama melissa gercek deli saklarmi bilmem
abimin kizina kardesimin ogluna evi dar etmisti
melissayi al canim istersen simdiden alda biz yenisini yapalim:KK52:
hem beni efenin dogumuna araci goruyorsan ne mutlu bana
iyikide tanistik aramiza katilman cok gusel

o derece yaniii yaramaz:)))))))
ay olsun onun güzel yüzü yeter
hem o kadar spermin arasından çıktı geldi
biraz yaramaz olması normal değilmi:)))))))))
sen ver yap bi pipili
bu sefer nedense kesin oğlun olur gibime geliyo
bu kadar dua üstündeyken:))
bende aranızda olmaktan çok çok çok mutluyum:)

adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor

inşallah Allah gönlündekini verir ama erkek için bal yememek gerekiyo diye biliyorum Sen kimden öğrendin bu kürü bide keçi boynuzu kürü olayını biliyosan anlatırmısın tşk

kızlar benim ilşki 38. saatte oldu
yumoş sağdaydı
eşim keçiboynuzu kürü kullandı
bu nu özellikle yazdım çünki etkisinin olduğunu düşünüyorum
yanlış hatırlamıyosam karabiberde kullanmıştı sperm sayısını arttırıyo ve kalitesi yükseliyo
derin ilişkiii:)))

Allah analı babalı buyutsun emeginle yüreginin hakkını veren bir evlat olsun. Ben hergün giremiyorum keçiboynuzu kürünü özelden yada burdan yazarsan sevaba girersin mutlulugun daim olsun çatlatma ign klomen kullandın mı

melissanil benim iki kızım var canım ama tüp bebiş falan yaptırmadım.
sanırım eskiden öyle bir liza varmış ama tamamen nickname benzerliği oldu.
bende şaşırdım.hem iki kızı var hemde liza hehe:))
ben seneye ilkbahar aylarında hamiş kalmayı düşünüyorum inşallah plan değişmezse.

missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum

nereye bekleniyolar ya benide alinnn:KK37:

canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim

ya arkadaşlar böle yapılanları duyunca çelişkide kalıorum, en iyisi diyet uygulayıp çatlama iğnesi ile 38. saat tek ilşki daha garanti olmazmı, sizce????

lıza ben masalperısı cnm geldımmm

karakedim hosgeldin hamislik nasil idiyor guzelim benim

ya kislar ben gelince kimseler olmuyor
orkidem benim nerdesin kuzucum benim cadiyi uyuttum iki laf edelim dedim
gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
feyza neden yazmiyor gurbet ya arada gelsin hic degilsin
gulyhas cim tombilibu nasilsiniz efe ege nasillar
tombilibu seni cadi seniii duz azcik sitem edeyim sana
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni
canim ben giriyorum yaziyorum kizlar da yvas yvas gelmeye basladi bile cok cok sukur

CANIM GURBETİ ANLATMAYA BİLE GEREK YOK BEN GÖZÜM KAPALI KEFİL OLURUM ONUN DOSTLUĞU KARDEŞLİĞİ ABLALIĞI GİBİ VARMI KEŞKE AYNI ŞEHİRDE YAŞASAYDIK YAKIN OLSAYDIK NE GÜZEL OLURDU ONDAN HEPİMİZİN ÖĞRENECEĞİ O KADARR ÇOK ŞEY VARKİ, BANA O KADAR ÇOK ŞEY KATTIKİ BEN HAKKINI ÖDEYEMEM, EN ÖNEMLİSİ BANA İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ HALA GÜVENEBİLECEĞİM İNSANLAR OLDUĞUNU GÖSTREDİ BEN HERKESE ANLATIRIM ONUN İYİLİKLERİNİ , ÇOK MUTLUYUM ONU TANIDIĞIMA TABİİKİ SİZLERİDE
Allah razi olsun guzelim benim
beni sevenlerin oldugunu bilmek gercekten cok cok guzel Allahim sizlerin ve bebeklerinizin yazilarini guzel yazsin bizim dostlugumuz gercekten bambaska cok sukur ki sizi tanidim karsilikli guven olmasa tel nolari ni adreslerimizi biririmize vermezdik 3 yil oldu sanirim tanisali biz asla bir birimizden kopamayiz söz memlekete gelince gelicem ziyaretine seni ve diger kizlari tanimak dost olmak gercekten cok cok guzel Allah hepimizin yuzunu hem bu dunyada hemde ahirette guldursun ins yavrularimizda hayirli birer evlat olsunlar:KK71::KK54:

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe

Canim. Valla diklemesine kes sen takip cikariyorsan bilmez zaten:)

cnm bende de var kaynana sorunu evde ikinci cocugum doguldugu zaman bana yapmadigini birakmadi.Ama sen bos ver yaslaninca sana kim bakacak kaynanan degil tabiiki cocuklarin.Oyuzden denemeye basla.Ben hatta 3-ye bile basladim.

burdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı

burdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı

malesef ben takıp çıkarmıyorum ilişkinin en sonunda takıyor ama. aslında bu şekilde hamile kalanlarda varmış inan hep namazımda dua ediyorum bu şekildede kalabileyim diye ALLAHım gösterse bi oğlum olduğu günleri hepimizin dualarını kabul etsin RABBİM şu ramazan inşallah. bu kaynanam böyle yaptıkça aklıma kötü kötü şeyler geliyo ALLAH affetsin . aşılama yapar gibi yapıcam kendime o olucak

X