- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.001
günaydın kızlar:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim
bak efenin üstüne yemin ederimmmmmmmm
sana çok msj yazdım
gördüklerimin hepsinede cvp verdim
herşeyi herkesi unuturum ama seni özellikle aslaaaaaaaaaaaaaaaa
bütün hepinizi çok seviyorum ama efeyi kucağıma aldıysam bende sana borçluyummmmmmmmm
çok özür dilerim canım benim
seni çok seviyorum
daha yeni melisamı sordum görmedinmiiiii
efede iyi teyzesi seni soruyo:))))))
melisayı alıcamda ona:))))
okey
ALLLAH bagıslasın cnm ne guzel neler denedın yıontem olarak esıne takvıye kecıboynuzu kuru felan verdınmı sen takvıye kullandınmı artı dıyet yaptınmı bunları sölersen sevınırız??
QUOTE]
ayy guldurdun beni tombilibum ya cok sekersin
demek deli deli gorunce degnegini sakliyoo hic bilmiyordum ama melissa gercek deli saklarmi bilmem
abimin kizina kardesimin ogluna evi dar etmisti
melissayi al canim istersen simdiden alda biz yenisini yapalim
hem beni efenin dogumuna araci goruyorsan ne mutlu bana
iyikide tanistik aramiza katilman cok gusel
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor
kızlar benim ilşki 38. saatte oldu
yumoş sağdaydı
eşim keçiboynuzu kürü kullandı
bu nu özellikle yazdım çünki etkisinin olduğunu düşünüyorum
yanlış hatırlamıyosam karabiberde kullanmıştı sperm sayısını arttırıyo ve kalitesi yükseliyo
derin ilişkiii:)))
arkadaslar bu aksam yani 16-da yumurtlama gunumdu hesaba gore.Ama esimi aradim ve mutlaka bi ovulasyon test almasini istedim.Saolsun buldu getirdi.Ve test ettim sonuc iki cizgiden biri koyu digeri silik cikti.Simdi ben 24-saat sonrami bir daha test etmeliyim sizce bilenler yazsin lutfen.Eki Görüntüle 242121
gelincik bak yazdim buraya
missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum
nereye bekleniyolar ya benide alinnn
canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim
lıza ben masalperısı cnm geldımmm
canim ben giriyorum yaziyorum kizlar da yvas yvas gelmeye basladi bile cok cok sukurya kislar ben gelince kimseler olmuyor
orkidem benim nerdesin kuzucum benim cadiyi uyuttum iki laf edelim dedim
gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
feyza neden yazmiyor gurbet ya arada gelsin hic degilsin
gulyhas cim tombilibu nasilsiniz efe ege nasillar
tombilibu seni cadi seniii duz azcik sitem edeyim sana
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni
Allah razi olsun guzelim benimCANIM GURBETİ ANLATMAYA BİLE GEREK YOK BEN GÖZÜM KAPALI KEFİL OLURUM ONUN DOSTLUĞU KARDEŞLİĞİ ABLALIĞI GİBİ VARMI KEŞKE AYNI ŞEHİRDE YAŞASAYDIK YAKIN OLSAYDIK NE GÜZEL OLURDU ONDAN HEPİMİZİN ÖĞRENECEĞİ O KADARR ÇOK ŞEY VARKİ, BANA O KADAR ÇOK ŞEY KATTIKİ BEN HAKKINI ÖDEYEMEM, EN ÖNEMLİSİ BANA İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ HALA GÜVENEBİLECEĞİM İNSANLAR OLDUĞUNU GÖSTREDİ BEN HERKESE ANLATIRIM ONUN İYİLİKLERİNİ , ÇOK MUTLUYUM ONU TANIDIĞIMA TABİİKİ SİZLERİDE
ya arkadaşlar böle yapılanları duyunca çelişkide kalıorum, en iyisi diyet uygulayıp çatlama iğnesi ile 38. saat tek ilşki daha garanti olmazmı, sizce????
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe