- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
canım bunlarda varya hem ayağımızı kestik ordan falan diyorlar gene de girip bakmadan duramıyorlar demekki
bende baktım orda son aktiviteniz hep bugün madem o kadar gıcık oldunuz girmeyin yada öpüşün barışın yaw ne bu ayrı gayrı
şu an 4 misafir ben nerden biliyim kim...sizde merak edip buraya girmeyin o zaman.yok biz yazalım atalım tutalım ama siz bilmeyin sizin yazdıkarınızıda biz bilelimmmmi diolar...herzamanki gibi bencillik......
ewet 9.gün olmuştuda saat olarak tam 36.saat değildi ilki 30.saat ikincisi 38.saat belki ortalama demişimdir inan nerdeyse unuttum bu bilgileri bebek bakmak kaç yıldan sonra baya zor geldi bana daha yeni alışıyorum ama yine de her isteyen tatsın inş özelliklede sen bio ritime göre sanırım erkekteydi bakmayı biliyosan bilgileri vereyimpervanecim ben seni şöle hatırlıyorum bana 9.gün yum testim pozitif çıktı.36 saat sonra deneme yaptım demiştyin.bioritmin erkekteydi...doğrumu hatırlıyorum
Canimablacim iste bende sana kziyorum neden uzuluyosun ki dogru evet emegin cok valla o konuda haklisin
ama degmez seni taniyan taniyo ne olugunu bilen biliyo iki senedir taniyamadiysa yazikk boyle degerli bi nsani kaybettigi icin
umarim kazanmak icin cabalar ama sanmam guru herseyden once geliyo simdiki zamanda
bu arada ben haskena bernil rengin elara masalperisi berra vs.
hepsine seslenicem artık
gelin buraya yazışın neoluuur bak deneme bilem yapıcam bahara.
hem orası varya bilgisayarı cörtletiyor reklamınızdamı virüs var bişey var anlamadım kızlaaar hedi gelin
Canim
uzulmemin sebebi sucsuz yere Iftira edildi resmen .....iftira eden iftiraya ugrar bu konu ebediyden kapansin egoistler yuzunden moraller bozulmasin
ama ben bu sayfadan bişey anlamadım.türkçesi yokmu:):2:
valla süpersiniz kızlar sizi takip etmek çok zevkli ve heycanlı allahın izniyle 2 oğlumabir kız kardeş yapıcam inşallah.
sitenin at kısmında ovulasyon anı ve test sonuçları karşılaştırması yapılmış.testin pozitiften sonra tekrar silikleştiği ana ovulasyon denmiş.bence çok güsel bi anlatım olmuş.sadece grafiğe bakman yeterli
yok kızlar ondan gün falan almadım kısaca anlatayım olayı
ben yum günü nedir çat iğnesi klomen şu bu diyet takvim hiçbişey bilmiyordum hatta kadınlar kulübünden bile haberim yoktu bir gün 2.bebeği yapmaya karar verdiğimde cinsiyet için araştırma yapmaya başladığımda SCS gördüm nette aradım osman beyle görüştüm ama beni sağolsun deli etti konu hariç herşeyi konuştuk ,sonra ben kısa ve öz olarak takvimi ve parasını sordum , ücreti bana çok yüksek geldi , parasınıda geçtim adamın üslübu çok gıcıktı neyse burada bunu konuşmak istemem, beni bernurla tanıştırdı onda denediğini ve olduğunu ondan birçok bilgi,yi alabileceğimi söyledi ,bernurla da başlarda tartıştık ehe ehe ehe
sonra bizim diğer site vardıya bernur beni oraya yönlendirdi orada tanıştık diğer kızlarlada zaten
bu arada kk yı da öğrendim ve bir kaç konuya bakarken herkes ters ters konuşuyor bişeyden anladığım yok , o sırada serenatta diye bir arkadaş bana özelden mesaj yazdı ve onunla msndede görüştük, inanamazsınız biz ikimiz araştırmadık yurtdışı sitesi takvimi yöntemi bırakmadık deli gibi her güğn yeni bişeyler buluyorduk, en sonunda bir liste oluşturduk ve ona uyduk sırası ile, önce ben hamiş kaldım doğurdum, benden 1 sene sonrada o doğurdu çok şükür oğluşunu aldı
inşallah yarın sabah çıkar çünkü son testim.bu geç yumurtlama yüzünden tüm testlerim bitti......
birdahada test alımıycam.dra gitcem en azından yum görürde strese girmemyarın gülenyüz çıkmazsa deneme yapmıycam eyülde iğne için dra gitcem
ya zaten gurbetle didişen biri hayatta düşünemezdim ben...o kadar nazik o kadar kibar o kadar inançlı ve o kadarda bilinçli bi insanki...bunlar işte yalakalık olsun diye yazılan değil içimden gelerek yazılan gerçek olan şeyler...eminim gurbeti tanıyan herkez bana katılacak
Allah razi olsun canlarim benim sevenlerimin oldugunu bilmek beni mutlu ediyorgurbetcim olay ne bilmiyorum ama sen canını sıkma biz seni biliyoruz ve seviyoruz bacım iykiii varsııın
o dedigin benimde aklima geldi guzelim mesajdaki dediklerin Allah bin katini versin ne diyeyim iyilik yapanada kotuluk yapanada misli misli versin Allahim