Süper Anneler - 2011

3.bebeğimde de yine osmöan beyden tarih alıcam
başka hiçbir şey denemeyecem
tabiki birde duaaaaaaa

canım bu arada hatırladığım kadarı ile ben osman beye sordum folikasit veya vitamin veya klomen falan kullanabilirmiyiz diye asla dedi ilaç asla olmayacak herşey doğal olacak demişti, sen kullandıysan antibiyotik fitil falan söyleme kızar sonra sana:))

hayırdır canım neyi vardı oğluşunun hastanede mi yattınız? ahhh şu su içilmezmiiii, benim eşek sıpası yaşına girene kadar 1 damla su içmedi, yaşına girdi sonra başladı su içmeye şimdide maşallahı var :))

slm canlarrrr nasilnizzzzz ne var ne yok gununuz bereketli ve hayirla gecsin

saol canım seninde inşallahh

bende eylülde hamiş kaldımmm:))evet tombilibucum çok haklısın o sene haber çıkmıştı mevsin döngüsüymüş eylülde erkek bebek oranı diğer aylara göre artıyormuş yapılan araştırmalar neticesinde

kızlar zaten benim bernurla tanışmam, bernurun beni buraya yönlendirmesi hep osman bey sayesinde olmuştur hakkını yiyemem bu açıdan bir teşekkür borcum var osman beye:))

inşallah canım
bol bol dua et
41. günde et ilişkiden sonra
yasin ihlas hacet dualarınıda
belki iki gün bebek döllendi
ay bir prenses fena olmaz bu kadar pipilinin arasında:))))

sağol cnm ben hep dua ediyorum namazlarımda inşallah.ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var.allahın dediği olur

kız sen de mi osman beyle tanışıyosun? gün mü almıştın? anlatsana?

ewet ya tam bende onu soracaktım kz sendemı o gune tuturdun yoksa:)))

yok kızlar ondan gün falan almadım kısaca anlatayım olayı

ben yum günü nedir çat iğnesi klomen şu bu diyet takvim hiçbişey bilmiyordum hatta kadınlar kulübünden bile haberim yoktu bir gün 2.bebeği yapmaya karar verdiğimde cinsiyet için araştırma yapmaya başladığımda SCS gördüm nette aradım osman beyle görüştüm ama beni sağolsun deli etti konu hariç herşeyi konuştuk ,sonra ben kısa ve öz olarak takvimi ve parasını sordum , ücreti bana çok yüksek geldi , parasınıda geçtim adamın üslübu çok gıcıktı neyse burada bunu konuşmak istemem, beni bernurla tanıştırdı onda denediğini ve olduğunu ondan birçok bilgi,yi alabileceğimi söyledi ,bernurla da başlarda tartıştık ehe ehe ehe

sonra bizim diğer site vardıya bernur beni oraya yönlendirdi orada tanıştık diğer kızlarlada zaten

bu arada kk yı da öğrendim ve bir kaç konuya bakarken herkes ters ters konuşuyor bişeyden anladığım yok , o sırada serenatta diye bir arkadaş bana özelden mesaj yazdı ve onunla msndede görüştük, inanamazsınız biz ikimiz araştırmadık yurtdışı sitesi takvimi yöntemi bırakmadık deli gibi her güğn yeni bişeyler buluyorduk, en sonunda bir liste oluşturduk ve ona uyduk sırası ile, önce ben hamiş kaldım doğurdum, benden 1 sene sonrada o doğurdu çok şükür oğluşunu aldı

kız o lısteyı bızede söle

merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.

bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorumeşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diyeRabbim hayırlısını versin

son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım

hoş geldin cnminşallah Allah gönlüne göre verir.bende kız istiyorum Allahın izniyle inşallah.yumurtlama gününü bulup o gün tek ilişki ile yapman gerekiyor

hala gülen yüzü yakalayamadım sabah yaptım yine koyuya yakın ama tam koyu değil o sebepten gülenyüz çıkmıyo.kasıklarımdaki ağrı devam edio ve midem bulanıyor hakikatende...............................

inşallah yarın sabah çıkar çünkü son testim.bu geç yumurtlama yüzünden tüm testlerim bitti......
birdahada test alımıycam.dra gitcem en azından yum görürde strese girmemyarın gülenyüz çıkmazsa deneme yapmıycam eyülde iğne için dra gitcem

bernurcum ücretlimi osman beyden tarıh almak ücretlıyse ne kadar?
canım bu konu daha öncede çok konuşuldu
çok tartışıldı ve hatta benim yazdığım forumlarda hep kapandı topicler
bu kez çok fazla konuşmak istemiyorum sadece sordular bazı arkadaşlarım bende behsettim
artık zamana bırakalım....ben tarih almaya başlayınca yazacam burdan gelişmeleri...
sonuca göre sonra konuşulur herşey....çünkü reklam yaptığımı düşünüyorlar
yine benzer tartışmalar olmasın
sadece şimdilik ne deneyeceğimi bilin yeter
zaten nette ararsanız hepsi mevcut canım
umarım ne demek istediğimi anlamışsındır

sikluslar düzensiz olduğum için mecburen ilaç kullanacam
düzene girince mecburen birkaç ay bekleyecem canım
bilgisi var kızmaz merak etme

kızlar zaten benim bernurla tanışmam, bernurun beni buraya yönlendirmesi hep osman bey sayesinde olmuştur hakkını yiyemem bu açıdan bir teşekkür borcum var osman beye:))

Son düzenleme:
Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…