Süper Anneler - 2011

kız bebek isteyen arkadaşlarım

aslında sizin işiniz daha kolay bence....
çok fazla bişey denemnize gerek yok bence

zamanlama çok önemli
yumurtlama gününden ve öncesinden sakının yeter
illaki yumurtlamayı tespit etmenize gerek yok bence

kız spermler anne rahminde uzun yaşıyabiliyorlar
7 güne kadar diye okumuştum birçok yerde

gelincik ve cennetgozlu
bana adet tarihlerinizi verebilirmisiniz
eğer biliyorsanız birkaç ay bilgisini yazarsanız

zamanlama çok önemli

gelincik ve cennetgozlu

bencede kız daha kolay gibi :KK1:

ORKIDEM
beni modarator luktanda cikarmislar bu kadarmi deger verdiler bana yazik ya yazik

evet ablacim bende gordum :KK53:
sana deger vermeyene sende verme sonra benim adim bombaciya cikiyo:KK51:
dolduruyomusum ay herkes safmi benim soylediklerime gore dolacakkk
cokkk emegin vardi o sitede gorunce senin adina bende uzuldum
son yazilanlardan sonra veriln deger ortada deilmiydi farkedemedin mi:63:

evet ablacim bende gordum :KK53:
sana deger vermeyene sende verme sonra benim adim bombaciya cikiyo:KK51:
dolduruyomusum ay herkes safmi benim soylediklerime gore dolacakkk
cokkk emegin vardi o sitede gorunce senin adina bende uzuldum
son yazilanlardan sonra veriln deger ortada deilmiydi farkedemedin mi:63:

lütfen bana biri yazsınnnnnnnnnnn
hangi siteden
nereden bahsediyorsunuzzzzzzz
çatlayacam vallaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.

bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorum:KK43:eşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye:KK50:Rabbim hayırlısını versin

son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım:KK71:

hosgeldin canim yardimci olabilecksek ne mutlu bize insallahh once dularla tabiiki allah gonlundekini nasip etsin

lütfen bana biri yazsınnnnnnnnnnn
hangi siteden
nereden bahsediyorsunuzzzzzzz
çatlayacam vallaaaaaaaaa

canım bunlarda varya hem ayağımızı kestik ordan falan diyorlar gene de girip bakmadan duramıyorlar demekki
bende baktım orda son aktiviteniz hep bugün madem o kadar gıcık oldunuz girmeyin yada öpüşün barışın yaw ne bu ayrı gayrı

Son düzenleme:
bu arada ben haskena bernil rengin elara masalperisi berra vs.
hepsine seslenicem artık
gelin buraya yazışın neoluuur bak deneme bilem yapıcam bahara.
hem orası varya bilgisayarı cörtletiyor reklamınızdamı virüs var bişey var anlamadım kızlaaar hedi gelin

lizacim vazgecememek deil ozel mesaj kutumu bosalttim onceki gun gece yarisi girip sonrada daha ugramadim ve ugramamdaa
ama gurbet dedigin gibi ikide bir damlayip duruo oraya bende anlamis deilim bi adim bekliyodu gelmeyince gozu daha yeni acildi:KK57:
opusup barisipta benim oradaki kimseyle sorunum yok hakaretler yagdiran kisi haric sen olsaydin npardinn soyle hadii

siitenin dinida sil banlanirsinn reklam yapiyosunn

zamanlama çok önemli

gelincik ve cennetgozlu
son üç aylık adetim 8 haziran-3 temmuz-30 temmuz-ben 26 günde bir oluyorum ama bu iki ayda bir iki gün gecikmem var piskolojik heralde:KK17:

zamanlama çok önemli

gelincik ve cennetgozlu

Ayyy inşallah canım ya ağzından ball damlıyor :KK16:
ALLLAH razı olsun vereyım tarıhlerımı canım
28 haziran 2011 saat 21:00
27 temmuz 2011 saat 12:30
28 veya 29 gün döngüm aslında 1 yıılık adet takvımım vardı benım ama telde kayıtlıydı telimi kaybettım giden tele üzülmüyorumda takvım benı mahvetti :2:

kız o lısteyı bızede söle :KK69::KK69:

hep yazdığımız şeyler kızlar diyetler takvimler doktor takibi o gece yapılacak olan ilişkiler dualar namazlar falan ayrı ekstra bişey yapmadım vallahh

ya bir sürü takvim sayfaları vardı ama eski pc de kaldı bulamadım eski sitemizdede vardı hep özel mesajlardada ama orada kapanınca bulamıyorum malesef

merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.

bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorum:KK43:eşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye:KK50:Rabbim hayırlısını versin

son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım:KK71:

inşallah yarın sabah çıkar çünkü son testim.bu geç yumurtlama yüzünden tüm testlerim bitti......
birdahada test alımıycam.dra gitcem en azından yum görürde strese girmem:KK9:yarın gülenyüz çıkmazsa deneme yapmıycam eyülde iğne için dra gitcem

Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur

hoşgeldin canım aramıza bende aynı senin gibiydim, yani annemlerin erkek kardeşi yok, bizim yok erkek kardeşimiz , teyzeminde oğlu yok , kızlar evlendi ilk çocukları hep kız:)) eyvah dedik adımız çıkacak yakında erkek doğuramayanlar diye dermişim:)) sonra ikinci çocuklar hep erkek oldu çok şükür

yani hiçç üzülme allah bilir orasını biz kendi kendimize uğraşıyoruz sadece, inşallahh senind eolur bir paşan , hemde ne kıymetli olur düşünsene ilk erkek torun diye:))

Fransız sitesinden translate ile çevirdim arkadaşlar

Tum Meyveler ve Kuru Meyveler. Özellikle iyi muz ve kuru erik vardır. Yanı sıra: kiraz, portakal, şeftali, kayısı, hurma.
Sosis ve et bol (domuz, sığır, kuzu, tavuk) alın.
Deniz balık diyet eklemeyi unutmayın.
Maya ekmek ve diğer unlu mamuller, tahıl - irmik, Şek.
Bu sebze patates, mercimek, kuru bezelye ve fasulye yemek için tercih edilir. Ayşe Sebze patates, Mercimek, Kuru bezelye ve fasulye yemek
Gıda tuzu yedek etmeyin.Bir konserve ve gıda maya içeren kullanabilirsiniz.
Içecekler, uygun alkali maden suyu, çay, hafif bira, beyaz şarap, kahve, meyve suyu gibi.
En aza indirmek veya süt ürünleri, yumurta, karides ve yengeç, yumurta, ceviz, fındık, badem, fıstık, çikolata ve kakao yemek için değil denemek için. En aza indirmek veya Süt Ürünleri, Yumurta, karides ve yengeç, Yumurta, ceviz, fındık, badem, Fıstık, Çikolata ve kakao yemek Click degil denemek icin. Kontra-yeşil sebzeler: bakla, taze fasulye çiğ lahana, marul ve su teresi, rezene, yeşil fasulye. KONTRA-Yeşil Sebzeler: Bakla, Taze fasulye çiğ Lahana, Marul ve su teresi, rezene, Yeşil fasulye.

Son düzenleme:
lizacim vazgecememek deil ozel mesaj kutumu bosalttim onceki gun gece yarisi girip sonrada daha ugramadim ve ugramamdaa
ama gurbet dedigin gibi ikide bir damlayip duruo oraya bende anlamis deilim bi adim bekliyodu gelmeyince gozu daha yeni acildi:KK57:
opusup barisipta benim oradaki kimseyle sorunum yok hakaretler yagdiran kisi haric sen olsaydin npardinn soyle hadii

dediklerinden de birsey anlamadim :KK53: ahada blg gelsin soylesin...
benim giris sebebim belli.... beni baglayan hic bir sey yok
olan beni baglayan kardeslerimle hotmailden gorusuyorum
hotmaili olmayanlarda var onlarlada burada gorusurum benim kimseyle sorunum yok...
ikide bir damlamaktan maksat iki sefer girdim
birincide eylul aboneliklerim olmuyor dedi onun icin onu duzeltmeye girdim
ikincide ise özel msj atmis hotmalime geldi onu gormek icin girdim
baskada girmedim yani

sitede dolasmadim bile özel msjdan haric
canım bunlarda varya hem ayağımızı kestik ordan falan diyorlar gene de girip bakmadan duramıyorlar demekki
bende baktım orda son aktiviteniz hep bugün madem o kadar gıcık oldunuz girmeyin yada öpüşün barışın yaw ne bu ayrı gayrı
su saatten sonra özur dilese ne olur
su köpruyu böldü haksiz olan O butun siteleri birbirine katti sira aydindaymis onu da yapti yakinda kendi kendine yazar artik
benim tpiklerimizi mesajlarimi silsinler hatta ve hatta banlasinlar umurumda degil.....
biz halimizden memnunuz:KK64:

benim nasil bir insan oldugumu
glyhas
tombiliu
mimoza
pervanenur
karabiber
orkdm
teravet
.................vs
soylesinler ben kimseyle agiz dalasim olmadi kimseye kizmadim kimsenin kalbini kirmadim kimseye rencide edici söz solmedim....vs
daha ne diyim ben buraya gelenler oradan bahsetmesin lutfen bu gemi elarayla yüzmüyor

hotmaili olmayanlarda var onlarlada burada gorusurum benim kimseyle sorunum yok...
baskada girmedim yani

su köpruyu böldü haksiz olan O butun siteleri birbirine katti sira aydindaymis onu da yapti yakinda kendi kendine yazar artik
benim tpiklerimizi mesajlarimi silsinler hatta ve hatta banlasinlar umurumda degil.....

Son düzenleme:
baskada girmedim yani

ablacim iste bende sana kziyorum neden uzuluyosun ki dogru evet emegin cok valla o konuda haklisin
ama degmez seni taniyan taniyo ne olugunu bilen biliyo iki senedir taniyamadiysa yazikk boyle degerli bi nsani kaybettigi icin
umarim kazanmak icin cabalar ama sanmam guru herseyden once geliyo simdiki zamanda

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Gurbetim nasılsın?
Kürlerini okuyorum Rabbim yardımcın olsun canım

Canım burdakiler bilir diye buraya yazmak istedim..
Kızlar benim sat 17.05.2011
Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı ile baktığımda
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler
25 mayıs 30 mayıs arası yazıyor
Ama ben ya 31 mayısta ya 2 haziranda kaldım
O nasıl oluyor?
Yardımcı olur musunuz

X