Süper Anneler - 2011

Merhaba kızlar...
Gurbetim nasılsın?
Kürlerini okuyorum Rabbim yardımcın olsun canım

Canım burdakiler bilir diye buraya yazmak istedim..
Kızlar benim sat 17.05.2011
Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı ile baktığımda
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler
25 mayıs 30 mayıs arası yazıyor
Ama ben ya 31 mayısta ya 2 haziranda kaldım
O nasıl oluyor?
Yardımcı olur musunuz
sagol canim benim ssen nasilsin gebelik nasil gidiyor pasanin yanina ins oglusun gelirde pasamiz yanliz kalmaz:nazar:

ya kislar ben gelince kimseler olmuyor
orkidem benim nerdesin kuzucum benim cadiyi uyuttum iki laf edelim dedim
gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
feyza neden yazmiyor gurbet ya arada gelsin hic degilsin
gulyhas cim tombilibu nasilsiniz efe ege nasillar
tombilibu seni cadi seniii duz azcik sitem edeyim sana
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni

mimozacim topigi cok iyi dusunmussun canim ya
super annelerden baska bu konuyla ilgilii hic bir topige yazasim gelmiyordu bu topige bu isim cok yakisiyor eski gunlerimizi hatirliyorum
bende zaten eski nickimi alicam nasil olucak bilmiyorum ama deniycem
liza cim seni merak ediyorum sen eski super annelere yazan lizasin degilmi
iki kizin vardi ve tup bebek denemek istiyordun
yada ayni nickin var baska birisin
neyse insallah gonlundeki neyse o olsun canim
mimozaaaa senden naber kizin 3 yasini gecti degilmi

mimozacim topigi cok iyi dusunmussun canim ya
super annelerden baska bu konuyla ilgilii hic bir topige yazasim gelmiyordu bu topige bu isim cok yakisiyor eski gunlerimizi hatirliyorum
bende zaten eski nickimi alicam nasil olucak bilmiyorum ama deniycem
liza cim seni merak ediyorum sen eski super annelere yazan lizasin degilmi
iki kizin vardi ve tup bebek denemek istiyordun
yada ayni nickin var baska birisin
neyse insallah gonlundeki neyse o olsun canim
mimozaaaa senden naber kizin 3 yasini gecti degilmi

cnm senın kac kızın var sende erkek bebıs ısteyenlerdenmısın bızım gıbı?dusunuyomusun hamıslık yakın zamanda

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugünlerde aklımı bebekle bozdum. Devamlı çatladı çatlayacak beklemedeyim. Ama ovulasyon testi yine negetif yine negatif. Diğer tüm belirtiler tutuyor ama o yok..

gurbetcim azcik gecmisi okudum canin skilmis pekte anlamadim neden ama baskalari icin uzulmeye degmez
ozelden sana burdan yazdim cevap bile vermedin ya darildim sana cicim ne cabuk unuttun beni

canım slm yaa evet kRŞILşMIYORUZ BİR , BEN ÖĞLEN GİRİYORUM BİRDE GECE:)) İYİ EGE PAŞA ÇOK YARAMAZ BÜTÜNNNN GÜN ONUNLA UĞRAŞIYORUMM MELİSAM NASIL? HALA YARAMAZMI?BÜYÜMÜŞTĞR İYİCE KUZUM?

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugünlerde aklımı bebekle bozdum. Devamlı çatladı çatlayacak beklemedeyim. Ama ovulasyon testi yine negetif yine negatif. Diğer tüm belirtiler tutuyor ama o yok..

GEL CANIM HOŞGELDİN DOĞRU ADRESTESİN:))

ya zaten gurbetle didişen biri hayatta düşünemezdim ben...o kadar nazik o kadar kibar o kadar inançlı ve o kadarda bilinçli bi insanki...bunlar işte yalakalık olsun diye yazılan değil içimden gelerek yazılan gerçek olan şeyler...eminim gurbeti tanıyan herkez bana katılacak:21::KK70:

CANIM GURBETİ ANLATMAYA BİLE GEREK YOK BEN GÖZÜM KAPALI KEFİL OLURUM ONUN DOSTLUĞU KARDEŞLİĞİ ABLALIĞI GİBİ VARMI KEŞKE AYNI ŞEHİRDE YAŞASAYDIK YAKIN OLSAYDIK NE GÜZEL OLURDU ONDAN HEPİMİZİN ÖĞRENECEĞİ O KADARR ÇOK ŞEY VARKİ, BANA O KADAR ÇOK ŞEY KATTIKİ BEN HAKKINI ÖDEYEMEM, EN ÖNEMLİSİ BANA İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ HALA GÜVENEBİLECEĞİM İNSANLAR OLDUĞUNU GÖSTREDİ BEN HERKESE ANLATIRIM ONUN İYİLİKLERİNİ , ÇOK MUTLUYUM ONU TANIDIĞIMA TABİİKİ SİZLERİDE

yurt dışı sitelerden o zamanlar ne bulmuştunuz? diğer arkadaşın da çatlatma iğnesi mi kullandı?

İNAN HATIRLAMIYORUM SİTELERİ KEŞKE ESKİ TOPİK OLSAYDI ORADA YAZIYORDU ÇOĞU , BİR TAKVİM VARDI YABANCI SİTE YİNE BULUNDUĞUMUZ AYDAN İTİBAREN VERİYORDU TAKVİMİ GEÇMİŞİ VERMİYORDU ,KİME BAKTIYSAK TUTUYORDU GELECEK 5 SENE İÇİN VERİYORDU TAKVİMİ AY AY, RUS TAKVİMİ GİBİ BİR SÜRÜ TAKVİM VARDI, SONRA YABANCI MAKALELER CİNSİYET SEÇİMİ İLE İLGİLİ, HEPSİNİN ÖZÜ ÖZETİ KISACA

-DİYET
-YUM ZAMANI İLİŞKİ
-+ _ KUTUPLAR
-TAKVİMLER(JONAS AY TAKVİMİ FALAN )

ARKADAŞIMDONNATÜRK DE KULLANDI DOKTOR TAKİBİNDEDE YUM ÇAT İĞNESİ OLDU, BENİM DENEDİĞİM HERŞEYİ DENEDİ DİYET YAPTI O GECE YAPILACAK HERŞEYİ YAPTI,DUA VE NAMAZ TABİİ,

SERENATTA AHH CANIM NE DUYSA NE ARAŞTIRSA HEMEN BANA SÖYLERDİ BENDEN DAHA ÇOK UĞRAŞTI O ZAMAN:))

gulyhass osmn beyle sendemi konustun :KK60::KK60:
yorumuna cok guldum

bende msnde yazistim kendisiyle kizima hamileyken biseyler anlatti banada ama ben biisey anlamadim
sonuna fiytini sordum 1000 tl gibi bi miktr soyledi
ama garantisi yok tabii hatta ben ona soyle bi teklifte bulunmustum
once bebegin cinsiyetini ogrenelim sonra fiyat demistim kabul etmmisti
ya tutmazssa para iade soz konusu bile olmaz zaten giden para bidaha zor gelir
babychoice yetkilileri bile ne ok ugrstirmisardi para iade koonusunda

KONUŞTUM BAYA VALLA BANADA AYNI FİYATI VERDİ, DEDİM İNDİRİM YAP BİR SÜRÜ İNSAN VAR ONLARA REKLAMINI YAPARIM ONLARADA İNDİR FİYATI , SONRA HERKES GELİR EĞER TUTARSA DEDİM KABUL ETMEDİ :))

o dedigin benimde aklima geldi guzelim mesajdaki dediklerin Allah bin katini versin ne diyeyim iyilik yapanada kotuluk yapanada misli misli versin Allahim

sevil_8 çalışma oldumu dün ne karar verdın en son :emir_bebek:

SAHİ SEVİLCİM NE OLDU OLDUMU NASIL GEÇTİ HEPSİNİ YAPTINMI?

sağol cnm ben hep dua ediyorum namazlarımda inşallah.ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var.allahın dediği olur:KK16:

canım zaten hep birbirimize dua etmeliyiz
biz öyle yapmıştık
inşallah burdada birlik devam edicek

hayırdır canım neyi vardı oğluşunun hastanede mi yattınız? ahhh şu su içilmezmiiii, benim eşek sıpası yaşına girene kadar 1 damla su içmedi, yaşına girdi sonra başladı su içmeye şimdide maşallahı var :))

benimkide su canavarı:))))

bende eylülde hamiş kaldımmm:))evet tombilibucum çok haklısın o sene haber çıkmıştı mevsin döngüsüymüş eylülde erkek bebek oranı diğer aylara göre artıyormuş yapılan araştırmalar neticesinde

evet ya sen eylülde kaldın
benim tedavide eylül sonunda oldu
zaten ekimde öğrendim hamiş olduğumu var bi hikmet:)
sen de hatırlıyosun

kızlar zaten benim bernurla tanışmam, bernurun beni buraya yönlendirmesi hep osman bey sayesinde olmuştur hakkını yiyemem bu açıdan bir teşekkür borcum var osman beye:))

ozaman bizdende bernura ve osman amcaya teşekkürler :))))))))))
seni bize kazandırdılar

merhaba arkadaşlar maşşallah topiğiniz çok güncel yazıları okumaya yetişemiyorum.Allah razı olsun bizlere yardımcı olan bütün arkadaşlardan, Rabbimde onların sıkıntılarını gidersin inş.

bizim ailede hep kız çocuğu var.benim kız kardeşlerim var onların kızları var.filan...erkek cocuğa hasretiz ve seninde kızın olur etikentinden kurtulmak istiyorum:KK43:eşimde oğlumuz olsun çok istiyor o bile diyor bizim kızımız olur gibime geliyor diye:KK50:Rabbim hayırlısını versin

son 20 sayfayı okudum şimdilik pek bişi anlamadım inşaallah tavsiyeleriniz yöntemlerinizle yardımcı olursunuz.
bu arada 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım:KK71:

aramıza hoş geldin
tez zamanda pipilinde sana gelsin inşallahhhhhhhhhhh

Emek verdigim bir sitede modoratorluk yapiyordum orada norml uye olmusum degerim bu kadarmis bir kisinin neyse mubarek gun herkes yaptigi ile anilir iyi veya kotu
Tombiliu bernur

anladım galiba
boş ver canımın içi
sen bizim modoratorumuzsunnnnnn
bacımızsın
ALLAHINDAN bulsunnnnnnnnn

mimoza gurbet melisanil ezgin tombili gulyhas pervane serdal orkdm esilaamm
biz bu sahislarla tam 2 sene yazistikk kimin kalbini kirip kime agalik taslamisiz bi sorun hele
kimse bas degildi
herkes esitti burada tekrar oyle olmak adina acildi hakaretlerle dolu bi topik istemiyoruz:KK66:

sonuna kadar deiklerine katılıyorum bitanem

ya zaten gurbetle didişen biri hayatta düşünemezdim ben...o kadar nazik o kadar kibar o kadar inançlı ve o kadarda bilinçli bi insanki...bunlar işte yalakalık olsun diye yazılan değil içimden gelerek yazılan gerçek olan şeyler...eminim gurbeti tanıyan herkez bana katılacak:21::KK70:

sanada katılıyorum bitanem
gurbet hayatta tanıdığım nadir insanlardandır
biz arkadaşlarımız ezdirmeyiz
çünki bizler dostuzzzzz
bizler sadece cinsiyeti paylaşmadık hayatı paylaştık 2 senede

canım benim
bak efenin üstüne yemin ederimmmmmmmm
sana çok msj yazdım
gördüklerimin hepsinede cvp verdim
herşeyi herkesi unuturum ama seni özellikle aslaaaaaaaaaaaaaaaa
bütün hepinizi çok seviyorum ama efeyi kucağıma aldıysam bende sana borçluyummmmmmmmm
çok özür dilerim canım benim
seni çok seviyorum
daha yeni melisamı sordum görmedinmiiiii
efede iyi teyzesi seni soruyo:))))))
melisayı alıcamda ona:))))

gulyhas tombilii bekleniyosunuzzzz seyde:KK34:
okey

mrb arkadaşlar bnde hamileyim bi kızım vardı buda oğlan olucak inş.sizi cok takip ettim hamile kaldıktan sonra.. bende tek ilişkiyle yumurtlama günü hamile kaldım..ve dua ettim.başkada bişey yapmadım inş allah herkesin gönlüne göre veriirr..

arkadaslar bu aksam yani 16-da yumurtlama gunumdu hesaba gore.Ama esimi aradim ve mutlaka bi ovulasyon test almasini istedim.Saolsun buldu getirdi.Ve test ettim sonuc iki cizgiden biri koyu digeri silik cikti.Simdi ben 24-saat sonrami bir daha test etmeliyim sizce bilenler yazsin lutfen. $Фото0284.jpg

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bnde hamileyim bi kızım vardı buda oğlan olucak inş.sizi cok takip ettim hamile kaldıktan sonra.. bende tek ilişkiyle yumurtlama günü hamile kaldım..ve dua ettim.başkada bişey yapmadım inş allah herkesin gönlüne göre veriirr..

yumurtlama gününü nasıl belirledin?

benim nasil bir insan oldugumu
glyhas
tombiliu
mimoza
pervanenur
karabiber
orkdm
teravet
.................vs
soylesinler ben kimseyle agiz dalasim olmadi kimseye kizmadim kimsenin kalbini kirmadim kimseye rencide edici söz solmedim....vs
daha ne diyim ben buraya gelenler oradan bahsetmesin lutfen bu gemi elarayla yüzmüyor

dediklerinden de birsey anlamadim :KK53: ahada blg gelsin soylesin...
benim giris sebebim belli.... beni baglayan hic bir sey yok
olan beni baglayan kardeslerimle hotmailden gorusuyorum
hotmaili olmayanlarda var onlarlada burada gorusurum benim kimseyle sorunum yok...
ikide bir damlamaktan maksat iki sefer girdim
birincide eylul aboneliklerim olmuyor dedi onun icin onu duzeltmeye girdim
ikincide ise özel msj atmis hotmalime geldi onu gormek icin girdim
baskada girmedim yani

sitede dolasmadim bile özel msjdan haric

su saatten sonra özur dilese ne olur
su köpruyu böldü haksiz olan O butun siteleri birbirine katti sira aydindaymis onu da yapti yakinda kendi kendine yazar artik
benim tpiklerimizi mesajlarimi silsinler hatta ve hatta banlasinlar umurumda degil.....
biz halimizden memnunuz:KK64:

gurbetciğim,neler yaşadınız bilmiyorum ama bahsi geçen arkadaş insanlarla uzun zaman dost olabilecek biri değil zaten,bugün olmasa yarın birine çatar saatli bomba gibi:KK43:(( bu site olayları bu kadar takıntı yapılacak şeyler mi allah aşkına boşverin gitsin kendiside pişman olur yarın birgün, şurda iki satır yazıp rahatlıyoruz birbirimize yardımcı,duacı oluyoruz gerilmeye hiç lüzum yok :)))

Selam kızlar sizi takip ediyorum ama işlerden vakit bulup yazamıyorum hiç oruç halsizleştirdi beni. Umarım keyifler yerindedir herkesin.
Gurbetçim sana da diyeceğim sel gider, kum kalır. Geçici arkadaşlıklar değil, kadir kıymet bilen kalıcı dostluklar önemlidir canım.:KK71:

merhaba arkadaşlar...izin verirseniz ben de aranıza katılmak istiyorum..mimozacım sana özel mesaj attım banada bakar mısın diye?? bakarsan çok sevinirim bakmazsan canın sağolsun .ben de bu kış hamile kalmak istiyorum inşallah hayırlı ömürlü sağlıklı erkek bebek istiyorum kız olursada geri iade etmem::))))) tabiki

canım benim
bak efenin üstüne yemin ederimmmmmmmm
sana çok msj yazdım
gördüklerimin hepsinede cvp verdim
herşeyi herkesi unuturum ama seni özellikle aslaaaaaaaaaaaaaaaa
bütün hepinizi çok seviyorum ama efeyi kucağıma aldıysam bende sana borçluyummmmmmmmm
çok özür dilerim canım benim
seni çok seviyorum
daha yeni melisamı sordum görmedinmiiiii
efede iyi teyzesi seni soruyo:))))))
melisayı alıcamda ona:))))

okey[/QUOTE]

tombilibuu canim ya bak simdi uzuldum oyle yazdigima yemin etme ben tabiki sana inaniyorum ozur dileyecek bir sey yok canim
mesaj ulasmamistir olabilir bende oyle yazdim zaten
hatta dun gece sana ozelden yazdim yazdim ama gonderemedim error verdi durdu yazdiklarim gume gitti yani
hem efe nin dogucagi varmis lutfen deme oyle ALLAH ONU YAZMIS SANA ZATEN ben naptimki
bu arada efe hala yaramazmis oylemi yerim onu olsun yaramaz olsun
ama iki cambaz bir ipte oynamazmis melissayi alicaksan bastan diyim
bu kiz senin oglusunu dover valla cok arsiz cok feci yaramaz bu yaz trye geldim annemler melissayi taniyinca pes dediler hic boyle yaramazini gormedik diye:KK9:

cnm senın kac kızın var sende erkek bebıs ısteyenlerdenmısın bızım gıbı?dusunuyomusun hamıslık yakın zamanda
missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum
gulyhas tombilii bekleniyosunuzzzz seyde:KK34:
nereye bekleniyolar ya benide alinnn:KK37:
arkadaslar bu aksam yani 16-da yumurtlama gunumdu hesaba gore.Ama esimi aradim ve mutlaka bi ovulasyon test almasini istedim.Saolsun buldu getirdi.Ve test ettim sonuc iki cizgiden biri koyu digeri silik cikti.Simdi ben 24-saat sonrami bir daha test etmeliyim sizce bilenler yazsin lutfen.Eki Görüntüle 242121
canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim

missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum

nereye bekleniyolar ya benide alinnn:KK37:

canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim
ALLLAH bagıslasın cnm ne guzel neler denedın yıontem olarak esıne takvıye kecıboynuzu kuru felan verdınmı sen takvıye kullandınmı artı dıyet yaptınmı bunları sölersen sevınırız??

Son düzenleme:
X