- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.421
Canim 25 yada 26 gunde adet oluyorum demissin bu ay adetin erkenmi geldi oyuzden erken yumurtluyor olabilirsin senin yumurtlama günün ayrica bana gore ayin 27 si olamsi gerekiyor neye gore 25 i dedinBugun adetımın 9. Gunu. Ayın 15 ınde adet oldum buay. 25 agustos yumurtlama gunum hesabıma gore. 25 yada 26 gunde adet oluyorum
Dün akşam üşüme vardı bende. Sanki soguktan üşüyormuş gıbıydım. Atesım var gıbı bırde. Ben bu ay kacırdımmı acaba yumurtayı. Ama daha adetım yenı btttı ıkı gundur temızlendım.
Adetin kac gün sürüyor canimDünde vardı sankı kanlı gıbı bır akıntıydı. Cok afedersın. Ama ben daha zaman var dıye deneme yapmadım
Iste yumurtlamisin bence sen o yuzden gebeligi kaciriyosun. Galiba senceDün akşam üşüme vardı bende. Sanki soguktan üşüyormuş gıbıydım. Atesım var gıbı bırde. Ben bu ay kacırdımmı acaba yumurtayı. Ama daha adetım yenı btttı ıkı gundur temızlendım.
Bu ay bırgun erken geldı adetım. 26 gunde bır oluyodu bu ay 25 gunde oldu. Internettekı yumurtlama hesaplaması yapan sıtede hesapladım ayın 25 ını gosterıyor. Yanı adetının 11. Gunu oluyorCanim 25 yada 26 gunde adet oluyorum demissin bu ay adetin erkenmi geldi oyuzden erken yumurtluyor olabilirsin senin yumurtlama günün ayrica bana gore ayin 27 si olamsi gerekiyor neye gore 25 i dedin
27 hazıran 22 temmuz 15 agustos üç aylık adet tarıhımAdetin kac gün sürüyor canim
Bence senin yumurtlaman da yaş etkeni var benim eltimde 25 26 gunde bir adet oluyor 8.gunu yumurtluyor dr takip yaptirmistiBu ay bırgun erken geldı adetım. 26 gunde bır oluyodu bu ay 25 gunde oldu. Internettekı yumurtlama hesaplaması yapan sıtede hesapladım ayın 25 ını gosterıyor. Yanı adetının 11. Gunu oluyor
Ozaman ınsallah kacırmamısımdır yaa cok uzuldum şimdi.Bence senin yumurtlaman da yaş etkeni var benim eltimde 25 26 gunde bir adet oluyor 8.gunu yumurtluyor dr takip yaptirmisti
Sence dunmu deneme olması gerekırdıBence senin yumurtlaman da yaş etkeni var benim eltimde 25 26 gunde bir adet oluyor 8.gunu yumurtluyor dr takip yaptirmisti
Adetlerin duzensiz yumurtlamaninda zamaninda olmasi mumkun degil bende bi hesaplayayim sana yazacam yemek yemem lazim yemekten sonra görüşürüz27 hazıran 22 temmuz 15 agustos üç aylık adet tarıhım
Tamam canım sagol beklıyorum seniAdetlerin duzensiz yumurtlamaninda zamaninda olmasi mumkun degil bende bi hesaplayayim sana yazacam yemek yemem lazim yemekten sonra görüşürüz
Tamam canım sagol beklıyorum seni
Iste bu canım yanii buna göre sen yumurtlamissinTamam canım sagol beklıyorum seni
bencede dün olmasi gerekiyordu belki 2 gun once olamsi gerekiuorduSence dunmu deneme olması gerekırdı[/QUO
İşte bende ordakı 25 agustos tarıhını dıkkate aldım. Ovulasyon gununuz dıyor yabencede dün olmasi gerekiyordu belki 2 gun once olamsi gerekiuordu
Adetım ıkı gun oldu bıtelı. Keske takıp ettırseymişim bu ay.bencede dün olmasi gerekiyordu belki 2 gun once olamsi gerekiuordu
Yaaa onceden soyleseydin keske ben sana soylerdim canim yumurtlamanin erken olmasinin nedeni adetinin 5 gun geriden gelmesi ovulasyonu 5 gun öne alacaksinİşte bende ordakı 25 agustos tarıhını dıkkate aldım. Ovulasyon gununuz dıyor ya
Bırde bu akıntı dun bırde bugun olduYaaa onceden soyleseydin keske ben sana soylerdim canim yumurtlamanin erken olmasinin nedeni adetinin 5 gun geriden gelmesi ovulasyonu 5 gun öne alacaksin
Adetım ıkı gun oldu bıtelı. Keske takıp ettırseymişim bu ay.[/QU
Sen adetin bittigi gece iliskide bulunsaydin keske hem o zaman erkek olmasida garanti ovulasyonla ugrasmana gerek kalmaz hemde cinsel perhizin olmus olurAdetım ıkı gun oldu bıtelı. Keske takıp ettırseymişim bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?