Süper Anneler - 2011

Dün akşam üşüme vardı bende. Sanki soguktan üşüyormuş gıbıydım. Atesım var gıbı bırde. Ben bu ay kacırdımmı acaba yumurtayı. Ama daha adetım yenı btttı ıkı gundur temızlendım.

Bugun adetımın 9. Gunu. Ayın 15 ınde adet oldum buay. 25 agustos yumurtlama gunum hesabıma gore. 25 yada 26 gunde adet oluyorum
Canim 25 yada 26 gunde adet oluyorum demissin bu ay adetin erkenmi geldi oyuzden erken yumurtluyor olabilirsin senin yumurtlama günün ayrica bana gore ayin 27 si olamsi gerekiyor neye gore 25 i dedin

Dünde vardı sankı kanlı gıbı bır akıntıydı. Cok afedersın. Ama ben daha zaman var dıye deneme yapmadım
Adetin kac gün sürüyor canim

Iste yumurtlamisin bence sen o yuzden gebeligi kaciriyosun. Galiba sence

Canim 25 yada 26 gunde adet oluyorum demissin bu ay adetin erkenmi geldi oyuzden erken yumurtluyor olabilirsin senin yumurtlama günün ayrica bana gore ayin 27 si olamsi gerekiyor neye gore 25 i dedin
Bu ay bırgun erken geldı adetım. 26 gunde bır oluyodu bu ay 25 gunde oldu. Internettekı yumurtlama hesaplaması yapan sıtede hesapladım ayın 25 ını gosterıyor. Yanı adetının 11. Gunu oluyor

Bu ay bırgun erken geldı adetım. 26 gunde bır oluyodu bu ay 25 gunde oldu. Internettekı yumurtlama hesaplaması yapan sıtede hesapladım ayın 25 ını gosterıyor. Yanı adetının 11. Gunu oluyor
Bence senin yumurtlaman da yaş etkeni var benim eltimde 25 26 gunde bir adet oluyor 8.gunu yumurtluyor dr takip yaptirmisti

İşte bende ordakı 25 agustos tarıhını dıkkate aldım. Ovulasyon gununuz dıyor ya
Yaaa onceden soyleseydin keske ben sana soylerdim canim yumurtlamanin erken olmasinin nedeni adetinin 5 gun geriden gelmesi ovulasyonu 5 gun öne alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…