- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.441
En son ne zaman iliski oldu bide bu gece yap bence ama korunmasiz tek iliski olabilirBırde bu akıntı dun bırde bugun oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ne zaman iliski oldu bide bu gece yap bence ama korunmasiz tek iliski olabilirBırde bu akıntı dun bırde bugun oldu
İlişki olmadı adetlıyım dıye. Ikı gundur temızlendım bende beklıyordum ayın 25 iniEn son ne zaman iliski oldu bide bu gece yap bence ama korunmasiz tek iliski olabilir
Ben herzaman diyorum adetten temizlendigin gun yapılan iliskiden erkek olur diuorun ama kimse denemiyor galiba ben iki oglumuda oyle yaptımİlişki olmadı adetlıyım dıye. Ikı gundur temızlendım bende beklıyordum ayın 25 ini
İşte adet gunlerı degısıyor ya herkesın. Oyuzden sanırım korkuyoruzBen herzaman diyorum adetten temizlendigin gun yapılan iliskiden erkek olur diuorun ama kimse denemiyor galiba ben iki oglumuda oyle yaptım
Canim bak,simdi senin yumurtlama gunun adet tarihine denk geliyor 25+14İlişki olmadı adetlıyım dıye. Ikı gundur temızlendım bende beklıyordum ayın 25 ini
Canim senin yumurtlaman hemen adet sonrasina denk geliyor bence bidahaki ay adetten temizlendigin gece yap derim hemen hamile kalirsin yada adet olmadan 1 yada 2 gun oncesi iliski olabilirİlişki olmadı adetlıyım dıye. Ikı gundur temızlendım bende beklıyordum ayın 25 ini
9 nisan 6 mayıs 1 haxıran önceki adetlerımCanim bak,simdi senin yumurtlama gunun adet tarihine denk geliyor 25+14
Canim senin yumurtlaman hemen adet sonrasina denk geliyor bence bidahaki ay adetten temizlendigin gece yap derim hemen hamile kalirsin yada adet olmadan 1 yada 2 gun oncesi iliski olabilir
Kac cocugun var canim 20 sinden hesaplarsan adet öncesine geliuor yumurtlaman 25 inden hesaplarsan hemen adet sonrasina denk geliyor takvimden hesapla her iki zamanda erkek olma ihtimalinin yuksek oldugu zamanlar bide saga don yat bacakalrini karnina cek yatarkenİşte adet gunlerı degısıyor ya herkesın. Oyuzden sanırım korkuyoruz
Peki bugun gelen akıntı uzayan akıntı yumurtanın bıttıgınını anlatıyor canım.Kac cocugun var canim 20 sinden hesaplarsan adet öncesine geliuor yumurtlaman 25 inden hesaplarsan hemen adet sonrasina denk geliyor takvimden hesapla her iki zamanda erkek olma ihtimalinin yuksek oldugu zamanlar bide saga don yat bacakalrini karnina cek yatarken
Canim akintin sut kesigi renginde ise bence bitmistir ama seffaf ise yeni yumurtluyosundurPeki bugun gelen akıntı uzayan akıntı yumurtanın bıttıgınını anlatıyor canım.
Bence bugece yap şansın var adet bitiminden 4 gune kadar erkek ama sik iliski olmadan 5.gun riskli gunOzaman bgun sansım varsa tutacak yoksa kaldık yine öbur aya. desene offf akılsız başım.
Şeffafdı cok afedersın aynı yumurta akının aynısıydı uzadı kalındı boyle. Ayy cok afedersın yaaaCanim akintin sut kesigi renginde ise bence bitmistir ama seffaf ise yeni yumurtluyosundur
Bugun dorduncu gunummu oluyor ozaman benım.Bence bugece yap şansın var adet bitiminden 4 gune kadar erkek ama sik iliski olmadan 5.gun riskli gun
Adetin kacgun sürüyor du canim eger hala adet lekeleri geliyorsa iliski yasayabilirsinHay allah. Bugun afedersın renklı bır akıbtı vardı. Kahverengı gıbıydı yumurtam bıttımııki acaba
Cunku adet zamannina denk geliyor yumurtlaman anlamiyosun canimBu akıntı gecen ay jiç olmamıstı zaten. Gecen ay simir testı yaptırmıştım ben
Normalde 26 gun suruyordu sma gecen ay ve bu ay bırer gun erken basladıAdetin kacgun sürüyor du canim eger hala adet lekeleri geliyorsa iliski yasayabilirsin
15 inde hastalandin tam olarak kacinda temizlendin ona gore günü hesaplayabilirsinBugun dorduncu gunummu oluyor ozaman benım.
Dun tam olarak bıttı canım15 inde hastalandin tam olarak kacinda temizlendin ona gore günü hesaplayabilirsin