- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.081
orkdm canım çok teşekkür ederim
teravet valla seni rüyamda gördüm yuhh dedim yani sabahda okadar içime işlemiş yani
nasıl gördün peki iyi mi kötü mü?
yoksa oğlum mu oluyodu
kizlar bir süre giremedim nasilsiniz?
ben bu kez cok umutluydum, tuttu sandim, cok tuaf igne batar gibi agrilarim oldu, adet sancim olmadi normalde bi hafta önceden gelirdi agri, gögüslerim sanki sancidi ama sonuc bugün adet sancim basladi cok üzüldüm gene tutmadi, o kadar umutluydumki hayal kurmaya bile baslamistim..cevremde herkesede hemen tutmustu, sinirimden agladim
diyetimide bozdum sinirden, hic istemiyorum tekrardan diyet yapmaya ya...ama gercekten faydasida vardir düsünüyorum...of ya
üzülme naz pes etme bigün tutacak herkeste illa ilk ay tutacak dıye birsey yok elbettdr sonuçların ne oldu söylemedın herhangi sorun yok değilmi canım?
ili ay degilki bu 3 aydir deniyoz, doktorum izinde pazatersi geliyro, insallah kötü bisey cikmaz...
Sim trye gidecek 3 gunlugune havalimanima birakip kendi anama gececem 13 yildir ilk defa bayram ekmegi yiycez ailecek esimde ailesiyle olscsk ama biz beraber olamiycaz o baska kismet ne diyelim
nasıl gördün peki iyi mi kötü mü?
yoksa oğlum mu oluyodu
ili ay degilki bu 3 aydir deniyoz, doktorum izinde pazatersi geliyro, insallah kötü bisey cikmaz...
oyyy kurban olayim havasina suyuna nere iniyo ablcm ankarayami
kazasiz gelsin insallah 3 gun icin degmez ama bee doyamaz insan
haahahaaa ilahi teross cok guldum smiline ve yorumunaaaa
cnm uzulmee daha uc ay ne ki hap falan kullaniyosan anca toparlaniyosundur telas etme insallahh olucak allahin izniyle
Cnm cok sukur sancilardan ve akintidan anliyorum yumurtladigimicanım ya ovulasyon günü için ısı takibi yada ovulasyon testi yapıyomusun.yoksa şu netteki hesaplayıcılarımı????
merak ettim??
cnm bnm annemler burada esimin ailesi trde babasi hasta diye gitti iki gunlugunekendi annenlerdemi orada türkiyede değilmiydi gurbet abla
ohhh bayram tam bayram Ailecek tadını çıkar
Cnm 3 gun cok bile glum bursaya gitti yatiklarindan snr hic gorecek gozum yok valllaaaoyyy kurban olayim havasina suyuna nere iniyo ablcm ankarayami
kazasiz gelsin insallah 3 gun icin degmez ama bee doyamaz insan
kizlar bir süre giremedim nasilsiniz?
ben bu kez cok umutluydum, tuttu sandim, cok tuaf igne batar gibi agrilarim oldu, adet sancim olmadi normalde bi hafta önceden gelirdi agri, gögüslerim sanki sancidi ama sonuc bugün adet sancim basladi cok üzüldüm gene tutmadi, o kadar umutluydumki hayal kurmaya bile baslamistim..cevremde herkesede hemen tutmustu, sinirimden agladim
diyetimide bozdum sinirden, hic istemiyorum tekrardan diyet yapmaya ya...ama gercekten faydasida vardir düsünüyorum...of ya
Cnm ya noldu adet oldunmu erken degilmi yaaaa bnde umutlanmak istemiyorum bacaklarim agriyor hayir olsun
Cnm ya noldu adet oldunmu erken degilmi yaaaa bnde umutlanmak istemiyorum bacaklarim agriyor hayir olsun
insAlllah guzelim insALlahgurbet abla hatirliyomusun kaybettigin bebegindede esin tr yeye gitmisti kiz tr ye size ugurlu geliyoo hadi geldiginde yine bir surprizle karsilasirsin insallahh
bu arada cumleten hayirli bayramlarrrrrr
cnm adet olacagim zaman bacaklarim agrir ama yuzumde sivilce yok gece midem bulanti yatamadim bakalim nelere isaret cumartesi zest yaptim kocaman tek cizgi bakalim bekliycem test icin henuz erken sanirimİyi bayramlar kızlar.....
Daha adet olmadım ama sancım başladı, bı haftadır bı tuhafım,tuttu dedim içimden kimseye bisey diyemedim...ama karnmda sancilanma başladı.....eşimde üzüldü.....ne yapalım hayırlısı.....bacaklarınmi ağrıyor senin??onuda hiç duymadım kiz, inşallah senin tutmuştur canim....
Herkese hayireli bayramlar öptüm
kızlar ben bu ay inşallah gebe kalırım bakın bıuda ateş tabom.inşallah kalırım.
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl sizce.16.gün yumurtlamışım hayret bişi ne kadarda geç yımırtlıyorum artık.eskiden 13 14de oliidi
mimoss bu takvimi pc ye mi indiriyosun banada anlat bende indiriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?