- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.641
ya kızlar arada girip okuyorum bir aydır sıkı diyet yapıyorum düzenli adet oluyorum 3 kızım var bu ay yum takibi oldum klomen kullandım 5 gün dün dr gittim sagdaki yum 28 ml olmuş solda 3 yumurta olmuş en büyügü 17 ml di ama dr ana yum sagdaki dedi bu gün çat ignesi oldum sabah perşembe akşam ilişki dedi dr bide cumatesi sabah dedi aaaf kafam karıştı birinci sorum sagdaki yum çokmu büyük ikinci niye cumateside dedi dr bana yazar sanız sevinirim eşime keçi boynuzu kürü veriyorum sabah akşam e vikap b 12 zinko folbiol bu kadar harelde
dr sana yumurtaların fotosunu vermiştir bak bakalım 23 falanmı yazıyor yanlışlık omasın????
kev neden uc yumurta cnm ya ilki dollenmez ise ikinciler x lere kalir tabii bilimsel aciklamasi bu allah isterse neden olmasin icini ferah tut
bekleyenin var ise gelir bulur seni stres yapma
dr un ne dedi bu konuda
ya bu benim son şansım cnm ya üç kızda olunca dr bişey demedi ya çok kötüyüm ya bu ay denemiyimmi acaba aaaaf ya
teravet sut peynir pirinc protein deposu hayvansal urunlerde
ama bunlarin icinde vucuda girip deisime ugrayanlarida var ayni limon gibi
et sut asdidik ama dedigim gibi et yiyeceksin aama ph dusuruyo onun icinde onlem alacaksin
28 mm yumurtaya nasıl iğne vermiş:44:17 mm oan bence 36 saat sonra çatlar 28 mm olan kist olur ve diğer küçüklerden hiç bişi omaz....
teravet küçük olan yumurtaya iğne vurulsa bile döllenme yeteneği olamaz.canım...
17den küçükse yumurta erken iğne sebeiyle çatlasa bile içinde gelişmemiş olduğundan yumurta hücresi olmaz....bence oda kist olur....
mimoza cnm şöyle yazıyo 2.89 bu sag yum 1.77 buda sol yum ben ne yapayım ya çok karıştı kafam lütfen yazın bana o kadar çaresizimki anlatamam
mrb kızlar size danşmk istedgm bi konu var bn tedavı goruodum bebk için sonra yumurtam çatlamadı ve kiste dndü doktorum kisti eritmek için dogum kontrol hapı vwerdi bir ay kullandım ama kist gitmedi ikinci ay onun yerine sogan suyu içtim ve bu ay regl olmadm dün gebelik testi yaptım ikinci cizgi cok hafif belli belirsiz bi çizgi olştu sizce hamile olablrmıyım kiste ragmen
ya bu benim son şansım cnm ya üç kızda olunca dr bişey demedi ya çok kötüyüm ya bu ay denemiyimmi acaba aaaaf ya
mrb kızlar size danşmk istedgm bi konu var bn tedavı goruodum bebk için sonra yumurtam çatlamadı ve kiste dndü doktorum kisti eritmek için dogum kontrol hapı vwerdi bir ay kullandım ama kist gitmedi ikinci ay onun yerine sogan suyu içtim ve bu ay regl olmadm dün gebelik testi yaptım ikinci cizgi cok hafif belli belirsiz bi çizgi olştu sizce hamile olablrmıyım kiste ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?