Süper Anneler - 2011

cıddımısın cnm sımdıden yaz cnm ya merakta koma bızı ok duacın oluruz. cnm bıoda ne cıktı cnm?

daha bio da ne çıktı bilemiyorum buradan sağolsun bir arkadaş bakacak şimdi.cnm benim bu aslında planlı gelmedi ancak oğlumda tek iklişki ile oldu eğer bu da kız ise kesinlikle sık ilişki ile oldu bundan eminim öncelikle bir de etrafımda bunu doğrulayan ıspatları var ayrıca ankara da bir prof. ta özellikle cinsiyet seçiminde bunun üzerinde duruyor..şimdi ben bu konularla ilgili tecrübesi olan arkadaşla da tekrar irtibata geçicem tabii ki sizinle paylaşıcam harfiyen arkadaşlar..

daha bio da ne çıktı bilemiyorum buradan sağolsun bir arkadaş bakacak şimdi.cnm benim bu aslında planlı gelmedi ancak oğlumda tek iklişki ile oldu eğer bu da kız ise kesinlikle sık ilişki ile oldu bundan eminim öncelikle bir de etrafımda bunu doğrulayan ıspatları var ayrıca ankara da bir prof. ta özellikle cinsiyet seçiminde bunun üzerinde duruyor..şimdi ben bu konularla ilgili tecrübesi olan arkadaşla da tekrar irtibata geçicem tabii ki sizinle paylaşıcam harfiyen arkadaşlar..
cnm ya ALLAH razı olsun ınan hevesle beklıyorum yazacaklarını bızı sevındırdınya Rabbımde senı sevındırsın ıns cnm cok sagol bızım ıcın arama geregı duydugun ıcın

benim ikinci inşallah bir oğlum var şimdi de kız çok istiyorum ancak şöyle bir durum var,ben diyete falan çalışmalara 1 ay sonra falan başlayacaktım kendime göre plan yapmıştım kız bebek te o kadar istemiştim ki yani herşeyi harfiyen elimden geldiğince yapacaktım ama bu bir sürpriz oldu sayılır benim için açıkçası öğrendiğimde üzüldüm allah ım affetsin ama ne yapayım işte elimde değildi,neyse artık hayırlıısı diyorum ve dua ediyorum yapacak birşey yok nasipten ötesine geçilmiyor arkadaşlar ama benim için sizlerde dua edcerseniz çok sevinirim ben de sizler için duacıyım allah ım yardımcımız olsun.....

ay kız istiyormuşsun o zaman inşallah 24-25 temmuzdaki ilişkilerde tutmuştur diyelim.Bebeğin hayırlı olsun canım...

ay kız istiyormuşsun o zaman inşallah 24-25 temmuzdaki ilişkilerde tutmuştur diyelim.Bebeğin hayırlı olsun canım...

çok teşekkür ederim ancak benim 24 ve 25 temmuz da ilişki olmadı 27 ve 28 inde daha sonra da 3,4,5 ağustosta oldu demekki buna göre erkek oluyor sanırım değilmi hayırlısı ne yapalım sağol arkadaşım...

Slm cnlr bnm ufakliik 7 gundur atesli kanda falan birsey cikmadi onunla ugrasiyorum
Perisan oldum takatim kalmadi Alllahim dert veri drman arstmasin ins sizler iyisinizdir umarim

canım çok geçmiş olsun yaaaaaaaaa
ondan yoksun demek
ay kıyamam paşamaaa
bişey yoktur umarım ciddi
tez zamansa şifa versin paşamıza RABBİM

orkidem
teravet
mimozam
gulhyassssss
gurbetimmmmm
ya ben melisayı çok merak ediyorum
msn adresini yine kaybettim
benim kini bilen varsa melisayla görüşen varsa bi haber etsin yaaaaa
nerde bu kızzz

24-25 temmuz ise:kız
4-5 ağustos ise:erkek

canım ya kusura bakma kafam karışık yanlış bakmışım:
27-28 temmuz ise senin kıza yatkın ,eşinin erkeğe...yani kimin ağır bastığı önemli.ama sayfada bazı arkadaşlar kadının ki önemli diyor.(bence ikisinin kesişimi)öyle ise kızdır.
4-5 ağustos sa erkek...

canım ya kusura bakma kafam karışık yanlış bakmışım:
27-28 temmuz ise senin kıza yatkın ,eşinin erkeğe...yani kimin ağır bastığı önemli.ama sayfada bazı arkadaşlar kadının ki önemli diyor.(bence ikisinin kesişimi)öyle ise kızdır.
4-5 ağustos sa erkek...

canım çok teşekkür ederim sana zahmet verdim ama rica etsem bir de 3 ağustos ve 5 ağustos diye bakabilirmisin çok teşekkürler...

yıldız 10

öncelikle Rabbim gönlüne göre versin

ama 4-5 ağustos taki ilişkilerden hamile kaldın ise erkek bebek olma ihtimali yüksek
tabiii yine de Allah bilir herşeyi....inşallah sağlıklı, nazlı bir kızın olur....

yldız 10 ankaradaki prf. doktorun ismini ögrenebilirmiyim...cinsiyet konusunda yardımcı oluyor mu?
gurbetcim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar...

ben rengi kırmızı olan ve ekşi olan meyveler asidik yapar diye biliyorum.

ama zamanlamayı doğru becerebilirsen ovulasyondan 3 tam gün önce ilişki olursa diyetin pek önemi olmadan başarabilirsin bence.

aminnn inşallah canım yaa
fakat tek sorunum ovülasyon kitinden zerre bişey anlamıyorum hiç kullanmadım.ovülasyon gnünden 3 gün öncesini nasıl bılıcez ?
2aylık ateş tablom varya buayda kit alsam kasımdamı denemelıyım :26: çok sıkıyorum senı farkındayım am cidden çok acemıyım bu konulrda

X