- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.181
teravet 3 defa özel msj attım ama galıba ulaşmıyormu anlamadım cnım ımoza dol yazmış ama inş görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teravetcim 1 eylül regl başlangıcım saat sabah 1011 arası.iğne odum ama yinede bi tahmin yaparmısın eski düzenime göre olucak sanırım çünkü yumurtam 18 mmdi.akşam iğne oldum ama senin tahminini merak ettim canım
posta kutun doluuuuuuuuuuuuu
çinko dışında hangi ilacını almış?
iyi tailler naz herşey güzel geçer inşallah ..
inşallah rabim sana bi kız evlat nasip eder
inşallah cnm bu arada iyi eğlenceler ALLAH gönlüne göre versin
vajen phım 8 onuda öçtümorkişin verdiği adresten aldım ....akıntımı kağıtta ölçtüm 8
kızlar selam.reglimin 10 ve 12.günü dra gittim.takip için biliyorsunuz...bugün az önce iğnemi odum.bu ay gayet güzel yumurtam oluştu.yani içtiğim ilaçlardan dolayı yumurta gelişimim gecikiyormuş anlaşıd.teravette dedi zaten.alınan takviyeler yüzünden siklusum uzamış 19.gün yumurtluyordum üç aydır.bu ay 12.günümde 18mm olmuş yumurtam kendiliğinden...iğnemide oldum
dua etmekten başka yapacak bişi yok.bioda tam erkekte yarın ay dolunay daha ne osun.inşallah tutar..............
hadi hayırlısı inş. naz81de beklemede sizden cesaret lıp sıra bana gelıcek inş.
nerden aldın vajınal yağı netten mı adı ne ygun mu fıyatı almamız gerekırmı bı bılgi versen canım
Sagolun kizlar...bugun sanki adet sancim basliyor...persembe almanyaya geri donuyoruz...bol bol sûtlü yiyeceklere devam. Vajinal yagi kullandim Acaba o yüzdenmi olmuyor..pH si 4 , iliskiden ônce hep suruyordum..bu kez onudami yapmasam...Eve hec gitmek istemiyorum. Cevremdeki Herkes hamile, cok Stress yapiyorum kendime onlari gôrunce...
bende kasım aralık ocak...gibi düşünüyorum ama cesaret te edemiyorum kızlar kızım şu anda 26 aylık maşallah uslu bi çocuk..yemesi,uykusu gayet düzenli..maşallah 1 aydır wc alıştırma işlemini de hallettik bezden de kurtultuk..bakalım allah ne zaman nasip edecek çok ara vermeden bi kardeşi olsun birlikte büğüsünler ,istiyorum..zaten şimdi bile hamile kalsam bebeyim doğdunda kızım 3 yaşında olcak...
kızlar erkek bebek isteyenler için birde keçiboynuzu kürü çok am açok faydali...
etrafımda keçi boynuzu kullanan hepsinin hemen hemen oğlu var..o da sperm sayısını ciddi arttırıyo..
keçiboynuzu kürünü 1-2 ay mutlaka uygulayın
kızlar selam.reglimin 10 ve 12.günü dra gittim.takip için biliyorsunuz...bugün az önce iğnemi odum.bu ay gayet güzel yumurtam oluştu.yani içtiğim ilaçlardan dolayı yumurta gelişimim gecikiyormuş anlaşıd.teravette dedi zaten.alınan takviyeler yüzünden siklusum uzamış 19.gün yumurtluyordum üç aydır.bu ay 12.günümde 18mm olmuş yumurtam kendiliğinden...iğnemide oldum
dua etmekten başka yapacak bişi yok.bioda tam erkekte yarın ay dolunay daha ne osun.inşallah tutar..............
selam arkadaslar
ne yazikki grip oldum bugun yumurtlama testine baslicaktim
sizce grip olmam testi etkilermi
bu arada atesim falan yok
teravetcim kızılcık kız bebek için kullanılıyordu kurusunuda aradım yasınıda bulamadım dedım en iyisi kuşburnu alayım kurusundan aldım fakat oda vücutta acaba asidike dönüyormu dersın bılgin varmı kullanayımmı sence? c vitamınınde süper olduğunu bılıyorum ama bılemedım napsam