benimde çok hoşuma gitti bu ürün. acil durumlar için biçilmiş kaftan ...:lepi:
fotojeni, ürünü satanlar gerçek elmas kristallerinden olduğunu sölemişler sana. eğer gerçek elmastan olsaydı fiyatı çoooooook pahalı olurdu. çünkü elmas en değerli mücevherlerdendir.:1ninca:
peki sen ne kadara aldın bu ürünü. 49 amı kk da reklamı var bu aralar.
bende almayı düşünüyorum ama biraz daha kullanıcı yorumu okumak istiyorum doğrusuuu...:dance:-tatlicadiarzu-
anladım canım aydınlattığın için sağol. sen haftalık yorumunu da yap, bende alacam valla . çok pratik geldi bana!!!...:lepi:aqua merhaba hihoyyyt gerçek elmas var demediler.gerçek elmas kristallerinden (toz,yada zerre olarak adlandırabiliriz) bileşimden mevcutt olduğunu söylediler.orjinal sitesindede zaten almanyadaki üretici firmanın etkin olduğu alan maden ürünleri olduğu yazıyor.buda oldukça inandırıcı.şahsen ben bu ürün için şunu diyebilirim sadece ben memnunum tabiki kullanıp görmeniz gerekli.üst mesajlarda yazılı olan bi kaç ürün var.tek bildiğim onalrın bu üründen esinlenerek türkiyede imal edildiği.google elinizin altında araştırabilirsiniz.zaten fiyatıda heryerde aynı.daha pahalı yada ucuzu yok gördüğüm kadarıyla bu ürünün.buda birascık daha benim kanımca ciddi bir firma işi gibi geliyor..not:bugün kullanalı 2.gün sonuçları bi haftalık yorum şeklinde yazarım..hem deneyenlerde paylaşşsın.yorumlarını. herkese iyi geceler dilerim...zemuszemus
merak ettiğim bişiy var..
bu ürün tüyleri epilasyon aleti gibi köktenmi alıyor..
yoksa jilet gibi kesipmi atıyor?
epilasyon aleti canımı çok acıtıyor bunu uygularken bir acı hissediyormuyuz?
cevaplarsanız sevinirim..
fiyatıda uygunmuş aslında 49 tl iyimiş...
Yalnız kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama ürünün satışını yapan hiç bir yerde tüylerin nasıl alındığına dair bir ibare yok, yani kökten mi alıyor yoksa tüyleri yüzeysel olarak keserek mi alıyor yazmıyor bu da insanların bu ürünü bir epilasyon ürünü sanmasına neden oluyor aslında şikayet etmek lazım daha açık yazmalılar...Ya da var da ben mi görmedim acaba...
haklısın şekerim bende siteye girdim baktım senin dediğin gibi pek bir açıklama bulamadım..
onun için fotojenixxxe sordum...
sağolsun en ince ayrıntısına kadar paylaştı bizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?