• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
158
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun süredir k.k formun uzaktan takipçisiyim kısa bir süre önce üye oldum ve bu ilk mesajım

Bu kıl tüy sorunlarını dert etmekten bıktım
Sürekli araştırmalar yapıyorum

Şimdi araştırırken sundepil diye bir alman ürünüyle karşılaştımda acaba kullanan var mı aranızda merak ettim ?

mafoldumben

hiç duymadım,hergün yeni bi ürün çıkıyor,hehehe
tam adı sundepil mi?
nereden duydun bu ürünü,etkisi hakkında bilgin varmı ?

Sundepili internette araştırırken buldum arkadaşlar
pedler halinde ele geçirilerek kullanılıyor içeriğinde kristal diskler bulunuyor ve teninize dairesel hareketlerle sürüyorsunuz ve tüyleri kökünden alıyormuş...

olay bu ama sanırım çok yeni kullanan kimse yok...

Feel Peel gibi bişi sanırım.
Eğer öyleyse kökten filan almıyor.Aldığınız yer de diken diken çıkıyor.

sundepil değil ama böyle bişey kullandım sadece adı sundepil değil aynısı. kökten almıyo tüyleri ölü deriyi falan temizliyo ama yüzeysel. iki gün sonra sert sert çıkıyo tavsiye etmem. biri bana tavsiye etmişti ilk kollarımı bununla almıştım almak denmez de çok kötü bişey bence.

merhaba arkadaşlar.sundepil adlı ürünü internetten gittigidiyor alışveriş sitesinden satın aldım.(sundepil yazdığınızda sitede zaten bir tek onun ilanları çıkıyor.)dün geldi gerçekten işe yaradığını sizinle paylaşmak istedim.hem çok pratik hemde çok güzel bir ürün.beklediğimden daha kaliteli çıktı.satıcının dediğine göre içinde gerçek elmas krıstalleri varmış.oyüzden bukadar kolay temizleyebiliyormuş tüyleri.üstelik ölü derileride temizlediği için cildi çok rahatlatıyor.ben şahsen verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum.çok hafif ve küçük olduğu için çantamda çok rahat taşıyabileceğim bir ürün.ama dikkat edin yerli bir marka bu ürünün takliti olarak satılıyor sanırım yukarıda adı geçen ve bahsedilen ürün o galiba..XXXXXXXXXXXXXXXXXX .herkese sağlıklı keyifli güzel günler dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar arkadaşım,
ben de uzun süredir bu ürünü alsam mı almasam mıkarar veremedim.benim merak ettiğim tek şey tüyler kıllar alındıktan sonra ne kadar zamanda tekrar çıkıyor.benim bilgilendirisen çok memnun olurum .teşekkür ederim

benimde çok hoşuma gitti bu ürün. acil durumlar için biçilmiş kaftan ...:lepi:

fotojeni, ürünü satanlar gerçek elmas kristallerinden olduğunu sölemişler sana. eğer gerçek elmastan olsaydı fiyatı çoooooook pahalı olurdu. çünkü elmas en değerli mücevherlerdendir.:1ninca:

peki sen ne kadara aldın bu ürünü. 49 amı kk da reklamı var bu aralar.
bende almayı düşünüyorum ama biraz daha kullanıcı yorumu okumak istiyorum doğrusuuu...:dance:-tatlicadiarzu-

benimde çok hoşuma gitti bu ürün. acil durumlar için biçilmiş kaftan ...:lepi:

fotojeni, ürünü satanlar gerçek elmas kristallerinden olduğunu sölemişler sana. eğer gerçek elmastan olsaydı fiyatı çoooooook pahalı olurdu. çünkü elmas en değerli mücevherlerdendir.:1ninca:

peki sen ne kadara aldın bu ürünü. 49 amı kk da reklamı var bu aralar.
bende almayı düşünüyorum ama biraz daha kullanıcı yorumu okumak istiyorum doğrusuuu...:dance:-tatlicadiarzu-

aqua merhaba hihoyyyt gerçek elmas var demediler.gerçek elmas kristallerinden (toz,yada zerre olarak adlandırabiliriz) bileşimden mevcutt olduğunu söylediler.orjinal sitesindede zaten almanyadaki üretici firmanın etkin olduğu alan maden ürünleri olduğu yazıyor.buda oldukça inandırıcı.şahsen ben bu ürün için şunu diyebilirim sadece ben memnunum tabiki kullanıp görmeniz gerekli.üst mesajlarda yazılı olan bi kaç ürün var.tek bildiğim onalrın bu üründen esinlenerek türkiyede imal edildiği.google elinizin altında araştırabilirsiniz.zaten fiyatıda heryerde aynı.daha pahalı yada ucuzu yok gördüğüm kadarıyla bu ürünün.buda birascık daha benim kanımca ciddi bir firma işi gibi geliyor..not:bugün kullanalı 2.gün sonuçları bi haftalık yorum şeklinde yazarım..hem deneyenlerde paylaşşsın.yorumlarını. herkese iyi geceler dilerim...zemuszemus

merak ettiğim bişiy var..
bu ürün tüyleri epilasyon aleti gibi köktenmi alıyor..
yoksa jilet gibi kesipmi atıyor?
epilasyon aleti canımı çok acıtıyor bunu uygularken bir acı hissediyormuyuz?
cevaplarsanız sevinirim..
fiyatıda uygunmuş aslında 49 tl iyimiş...

aqua merhaba hihoyyyt gerçek elmas var demediler.gerçek elmas kristallerinden (toz,yada zerre olarak adlandırabiliriz) bileşimden mevcutt olduğunu söylediler.orjinal sitesindede zaten almanyadaki üretici firmanın etkin olduğu alan maden ürünleri olduğu yazıyor.buda oldukça inandırıcı.şahsen ben bu ürün için şunu diyebilirim sadece ben memnunum tabiki kullanıp görmeniz gerekli.üst mesajlarda yazılı olan bi kaç ürün var.tek bildiğim onalrın bu üründen esinlenerek türkiyede imal edildiği.google elinizin altında araştırabilirsiniz.zaten fiyatıda heryerde aynı.daha pahalı yada ucuzu yok gördüğüm kadarıyla bu ürünün.buda birascık daha benim kanımca ciddi bir firma işi gibi geliyor..not:bugün kullanalı 2.gün sonuçları bi haftalık yorum şeklinde yazarım..hem deneyenlerde paylaşşsın.yorumlarını. herkese iyi geceler dilerim...zemuszemus
anladım canım aydınlattığın için sağol. sen haftalık yorumunu da yap, bende alacam valla . çok pratik geldi bana!!!...:lepi:

merak ettiğim bişiy var..
bu ürün tüyleri epilasyon aleti gibi köktenmi alıyor..
yoksa jilet gibi kesipmi atıyor?
epilasyon aleti canımı çok acıtıyor bunu uygularken bir acı hissediyormuyuz?
cevaplarsanız sevinirim..
fiyatıda uygunmuş aslında 49 tl iyimiş...

Lil@ merhaba canım..ürünü şöyle anlatayım daha aydınlatıcı olsun....kökten almıyor bir epilasyon aleti yada cımbız,ağda vb gibi...şimdi bu ürünün ped die adlandırılan kısmı kağıt gibi düz ve prüzsüz bir zemin.zaten inanılmaz olan kısmıda burası bu düz zeminin tüyleri ve kılları vb şeyleri silip atması :) evet bir nevi silip atıyor :-) saat yönünün tersi istikamette bu nu çokda abartıp bastırmadan ovalar gibi sürüyorsunuz cildinize ve anında kılları yok ediyor..benzerlik olarak evet jilet türevi yüzeysel temizlik yapıyor.kullandıkçada derinize cildinize peeling işlemi yapıyor ölü hücreleride temizleyip atıyor.bir nevi masajda barındırıyor içeriğinde..daha ileriki zamanlarda kullandıkca kılların seyrek çıkmasınıda yaradığı belirtiliyor ama o kısmını biraz deneyip görmek lazım..

şimdi ayrıntısı şurda.kupkuru olmalısınız.nem,ter,losyon veya herhangi bir şey sürmeyin işlemini yapamaz..(şahsen denediğim için en iyi sonucun duştan hemen sonra gergin cilt üzerinde olduğunu gördüm :) ) ürünü kullandıkdan sonrada bir saat kadar herhangi bir krem veya benzeri bir şey kullanmayında diyor klavuzunda .

ve gördüğüm kadarı ilede çok aşırı uzun kıl olmamalı.(bakımınızızaten eminim eksik etmiyorsunuzdur ama ben yinede belirtmek istedim :) ) ortalama yeni çıkmaya başlayan yada çıkmış tüy ve kıllarda % 10000 etkili.yani kısa olsunlar..uygulaması sadece 5 bilemediniz 7 dakika sürüyor 10-15 dakikada tüm vucudunuzu temizlerseniz inanın şaşırmam.gerçkten güzel pratik bir şey çünkü..

dediğim gibi ileriki zamanlardada etkilerini gözlemlediklerimi birebir yazarım..iyi tatiller canlarım ....sitesinde bulabilirsiniz bu ürünü.kaydirigubbakcemile3

fotojenixxx canım detaylı bilgi için çok teşekkür ederim..
aslında çok kullanışlı bir ürünmüş..
tatile falan gittiğimizde hem çantamızda yer kaplamaz hemde pratik...
hımm düşüneyim biraz bakalım..
tekrar teşekkürler canım....

rica ederim sadece merak edenle bişiler paylaşmak istedim :)küçük bir not :erkek kardeşim sporcu ve bugün ürün kutusunu görünce konusu açıldı.salondaki bir sürü sporcu arkadaşıda bu üründen kullanıyormuş pratik olduğu için .yani erkeklerinde kullandığı bir ürün .:teytey::dance:

Yalnız kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama ürünün satışını yapan hiç bir yerde tüylerin nasıl alındığına dair bir ibare yok, yani kökten mi alıyor yoksa tüyleri yüzeysel olarak keserek mi alıyor yazmıyor bu da insanların bu ürünü bir epilasyon ürünü sanmasına neden oluyor aslında şikayet etmek lazım daha açık yazmalılar...Ya da var da ben mi görmedim acaba...

Son düzenleme:
Yalnız kızlar farkında mısınız bilmiyorum ama ürünün satışını yapan hiç bir yerde tüylerin nasıl alındığına dair bir ibare yok, yani kökten mi alıyor yoksa tüyleri yüzeysel olarak keserek mi alıyor yazmıyor bu da insanların bu ürünü bir epilasyon ürünü sanmasına neden oluyor aslında şikayet etmek lazım daha açık yazmalılar...Ya da var da ben mi görmedim acaba...

haklısın şekerim bende siteye girdim baktım senin dediğin gibi pek bir açıklama bulamadım..
onun için fotojenixxxe sordum...
sağolsun en ince ayrıntısına kadar paylaştı bizlerle :)

haklısın şekerim bende siteye girdim baktım senin dediğin gibi pek bir açıklama bulamadım..
onun için fotojenixxxe sordum...
sağolsun en ince ayrıntısına kadar paylaştı bizlerle :)

Kötü bir pazarlama taktiği :( Kullanıpta bilgi veren arkadaşlar sağolsunlar...

Merhaba ben de ürünü bir haftadır internetten inceliyorum. Gittigidiyordan bir satıcıyla irtibat kurdum. Satıcı kadın kendisinin de kullandığını, yüzeysel bir temizlik yapmasına rağmen 4 gündür rahat lduğunu söyledi. Bilmiyorum arkadaşlar bence acil bir durumda jilet kullanmaktan iyidir.Haksız mıyım?

Back