Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

kulübün sultanıı doğum günün kutlu olsunnn

naptın barıştın mı çok merak ediyorum..

Aşkomun doğum günüsü mü bugünnnnnn amanın ben onu yirimmmmmmm

Aşkomun doğum günüsü mü bugünnnnnn amanın ben onu yirimmmmmmm

kulübün sultanıı doğum günün kutlu olsunnn

naptın barıştın mı çok merak ediyorum..

sultanımmmm iyi kiii doğdun cnm

topiğimizin kurucusunun bugün doğum günü
nice mutlu, güzel, sağlıklı ve bol huzurlu yaşlara

canım arkadaşlarımmm
çok mutlu ettiniz beni,hepinizden Allah razı olsun canlarım
sizleri çok seviyorum,şimdi işim var biraz,size bakmaya geldim,siz kaynaşın canlarım
bu arada barıştık aşkımla kızlar
detayları gelince anlatıcamöpüyorum hepinizi kalpli kalpli

çok sevindim senin adına sultanımm yeni yaşın hep güzel geçer inşallah :)))

sultanım barışmanıza çok sevindimmm aşksız yaaşanmaz be

Biliyudum ki barışçanızı çok sevindim çiçeğim

Ahaaaaa Barbitooooooom aşşadasın kankee

selam güzellerim laptop yoktu ya giremedim sulatanımmm doğum günündü dün aklıma geldi biliyomusun ama kutlayamayacağım dedimyeni yaşın sana süprizlerle dolu bi hayat getirsin canım benimm bende dün bugün saçımı boyadım hürrem gib olmuştum ama benim surat beyaz olunca böğğ oldum sanki bende gittim bugün kumral oldum kendime benzedim beehhcücel oldum ama heeya bugün eşofman altı aldım şu yandan şeritlilerden nar çiçeği benimki yarın değiştir dedi yaof pof :18ysaki aşık olmuştum rengineyarın gidip siyahını alıcam öpüyorum sizi çok özlemişim yaw

ben geldiiiim ama gidiyorum testler beni bekliyo
miensara saçını ve aldığın eşofmanını güle güle kullan
sultan seni de özledik artık gel
hepinizi öpüyoreeeeeee

hoşgeldin mi desem güle güle mi desem bilemedim kolay gelsin canım çalış tabiki çöz testlerinisaçımı çok beğendim ceydacım da eşofman hayal oldu

kızlarrr ben spora başlayacağım durup durup kararlar alıyodum ehliyet kursuna gidecektim ama daha arabamız yokyaza kadar spora giderim yaza doğruda ehlite başlarım efil efil giderim yollardadiye düşündüm iyi mi etmişim:44:

barıştın mı hadi bakalım yeni yıl uğurlu gelmiş
barıştık biblocum ya2 gündür doğum günü kutluyorum
hayatımın en mükemmel d.günüydü kızlar

çok sevindim senin adına sultanımm yeni yaşın hep güzel geçer inşallah :)))
oyyy balım benim,amin çok teşekkür ederim ya...
ne güzel yeni yaşın mutlulukla gelmiş
inşallah bi daha hiç ayrılmazsınız
amin ceydam...zaten ayrılmadık hiç..hep küstük=) rabbim ayrılık vermesin...bunlar ilişkinin cilveleri
birazda ben yaramazlık yapıyorum sanırsam galiba

sultanım barışmanıza çok sevindimmm aşksız yaaşanmaz be
culii
tatlım benim Allah razı olsun

Biliyudum ki barışçanızı çok sevindim çiçeğim

Ahaaaaa Barbitooooooom aşşadasın kankee
kankam sen beni biliyosun ki zaten
arada ekşın damarım tutuyo işte
çok saol kankaların gülübarbitom pas vermiyo kız

şekerparem çok çok teşekkürler..hepinizin güzel dilekleri o kadar güzel bir enerjiye dönüşüyoki inanın buna
kendime benzedim diyo deli=))bi resim ekle bari yüzünü çizittirip kıı
güle güle kullanda niye değiştirdinki balım ya:2:kocan kıskanmıştır kesin

ben geldiiiim ama gidiyorum testler beni bekliyo
miensara saçını ve aldığın eşofmanını güle güle kullan
sultan seni de özledik artık gel
hepinizi öpüyoreeeeeee
ceydoşum bende sizi özlüyorum valla,topik açtım ama aklım sizde kalıyo gelmeyince=)
testlerini çözmeyi ihmal etme ama gülüm

sultan nerdesinnn yaa
sevgilimleyim kıııı2 gündür süriprizzz üstüne süripriz yapiii askımm

evde durdukça napsam diye bişeylere sarıyo buda
bence önce ehliyetini al kanke

uykucu hatunlar nerdesiniz
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk
iş çıkışı baktım benimki ariitabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum
nerdesin?
işteyim
gelicem ayrılma bi yere..
tamam
Allahım kalbim yerinden fırladıneyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felanbu deli olduuu
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felanben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorumkolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan
sonra eve geldik,bizehiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum
sonra bi barıştıksüpriz üstüne süpriz(çok özel)özetle herşey yolundaAllah nazardan saklasın
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime

bu arada ceydacım seninki aramış kardeşini,dersaneye felan gelirse sakın konuşma!
seni üzmeden önce nerdeydi?sen onu uyardın,bu sefer son demiştin.biterse geri dönüş olmıcak demiştin.niye aynı hataları tekrarladı?
iş işten geçti,sen derslerine odaklan,güzel bi gelecek,güzel bir ilişki seni bekliyo bebeğim.daha yaşın çok genç
zor günler geçiriyosun,belli bi alışkanlık var,atlatması zor olucak belki ama geçicek
ve üzüldüğün günlere üzülüceksin inan bana tatlım

hahahhynen öyle valla benimki işten gelince sayıyorum sende evde olunca neyapacağını şaşırıyon valla dedi beni mi bekliyon konuşmak için diyo yok dedim duvarlarla konuşuyorum da değişiklik olun diye senle sohbet ediyorum dedim ama ehliyete başlayacğım evet bayramdan sonra kankebiz bugün çok uyumuşuz yaa:18:

tünaydın şekerim:89:
hacı varya uykusuzluktan geberiyorumvalla kıskandım kız
yağmurda yağıyo ohhhtam aşkımla sarılıp uyuma havası
evde oturmaktan geliyolar sana söyliyimspor evdede yaparsın hayatım nolucak
boşa para harcama

Son düzenleme:

saol yawrimm ayy yağmur mu yağıyo bayılırım yağmurlu havaya tam benim havalarım kıskanma goncagülüm yakındır sizinde sarılıp uyumalarınız aynen valla insan şaşırıyo ne yapsın bazen can sıkıntısından ona bile sarıyorumdediğini yapıcam sporumu evde yapıp ehliyet alayım spora vereceğim parayı yeni ciciler alıp onlara veririm daha mantıklıca trakyaya da gönder o yağmuru

Son düzenleme:
ben 2 3 saate kadar gelirim kanke bayram için bişeyler alacağım anneme hediye filan gelicem yinee mıncırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…