- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
Aşkomun doğum günüsü mü bugünnnnnn amanın ben onu yirimmmmmmm
kulübün sultanıı doğum günün kutlu olsunnn
naptın barıştın mı çok merak ediyorum..
sultanımmmm iyi kiii doğdun cnm
topiğimizin kurucusunun bugün doğum günü
nice mutlu, güzel, sağlıklı ve bol huzurlu yaşlara
barıştık biblocum yabarıştın mıhadi bakalım yeni yıl uğurlu gelmiş
oyyy balım benim,amin çok teşekkür ederim ya...çok sevindim senin adına sultanımm yeni yaşın hep güzel geçer inşallah :)))
amin ceydam...zaten ayrılmadık hiç..hep küstük=) rabbim ayrılık vermesin...bunlar ilişkinin cilvelerine güzel yeni yaşın mutlulukla gelmiş
inşallah bi daha hiç ayrılmazsınız
culiisultanım barışmanıza çok sevindimmm aşksız yaaşanmaz be
kankam sen beni biliyosun ki zatenBiliyudum ki barışçanızı çok sevindim çiçeğim
Ahaaaaa Barbitooooooom aşşadasın kankee
şekerparem çok çok teşekkürler..hepinizin güzel dilekleri o kadar güzel bir enerjiye dönüşüyoki inanın bunaselamgüzellerim laptop yoktu ya giremedim sulatanımmm doğum günündü dün aklıma geldi biliyomusun ama kutlayamayacağım dedim yeni yaşın sana süprizlerle dolu bi hayat getirsin canım benimm bende dün bugün saçımı boyadım hürrem gib olmuştum ama benim surat beyaz olunca böğğ oldum sanki bende gittim bugün kumral oldum kendime benzedim beehh cücel oldum ama hee ya bugün eşofman altı aldım şu yandan şeritlilerden nar çiçeği benimki yarın değiştir dedi ya of pof :18 ysaki aşık olmuştum rengine yarın gidip siyahını alıcam öpüyorum sizi çok özlemişim yaw
ceydoşum bende sizi özlüyorum valla,topik açtım ama aklım sizde kalıyo gelmeyince=)ben geldiiiimama gidiyorum testler beni bekliyo
miensara saçını ve aldığın eşofmanını güle güle kullan
sultan seni de özledik artık gel
hepinizi öpüyoreeeeeee
sevgilimleyim kıııısultan nerdesinnn yaa
kızlarrr ben spora başlayacağımdurup durup kararlar alıyodum ehliyet kursuna gidecektim ama daha arabamız yok yaza kadar spora giderim yaza doğruda ehlite başlarım efil efil giderim yollarda diye düşündüm iyi mi etmişim:44:
hahahhbarıştık biblocum ya2 gündür doğum günü kutluyorum
hayatımın en mükemmel d.günüydü kızlar
oyyy balım benim,amin çok teşekkür ederim ya...
amin ceydam...zaten ayrılmadık hiç..hep küstük=) rabbim ayrılık vermesin...bunlar ilişkinin cilveleri
birazda ben yaramazlık yapıyorum sanırsam galiba
culii
tatlım benim Allah razı olsun
kankam sen beni biliyosun ki zaten
arada ekşın damarım tutuyo işte
çok saol kankaların gülübarbitom pas vermiyo kız
şekerparem çok çok teşekkürler..hepinizin güzel dilekleri o kadar güzel bir enerjiye dönüşüyoki inanın buna
kendime benzedim diyo deli=))bi resim ekle bari yüzünü çizittirip kıı
güle güle kullanda niye değiştirdinki balım ya:2:kocan kıskanmıştır kesin
eklicem yavrim foto çekeimde eklerim balımm kocam böyle daha bi kıskandı akşam asansöre bindik diyiki sen niye bukadar güzelsinbende hiç anlamam romantizmden ne bileyim dedim huyum kurusun
ceydoşum bende sizi özlüyorum valla,topik açtım ama aklım sizde kalıyo gelmeyince=)
testlerini çözmeyi ihmal etme ama gülüm
sevgilimleyim kıııı2 gündür süriprizzz üstüne süripriz yapiii askımm
oy oy ne güzel yaa her doğum günün böyle geçsin çiçeğim
evde durdukça napsam diye bişeylere sarıyo buda
bence önce ehliyetini al kanke
tünaydın şekerim:89:
hacı varya uykusuzluktan geberiyorumvalla kıskandım kız
yağmurda yağıyo ohhhtam aşkımla sarılıp uyuma havası
evde oturmaktan geliyolar sana söyliyimspor evdede yaparsın hayatım nolucak
boşa para harcama