Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

sana yine sormuşlar bana sormadılar bile sorsalarda kesinlikle karşı çıkardım zaten.
ilk duyduğumda da bağırdım çağırdım ama pişmanım şimdi. Allahın verdiği cana isyan etmeye hakkım yoktu. ama gaflette bulundum.
doğduktan sonra çok seveceğime eminim şimdi de alışmaya çalışıyorum.

=))kız bende özel hayatla ilgili felan sorucaksın sanmıştım
evet ya,ben bi ara makyaj topiği kıraliçasıydım dimiceydacım o değilde benim bi maskelerim var,adını bilmiyorum
akşam eve gidince ekliyim bak,ha-ri-ka ötesi memnunum...nası bi cümleyse
flormar denemedim,cilt konusunda flormara güveniceğimi sanmıyorum açıkçası,ama bellide olmaz balım ya:26:
sana en kolayından bi formül öyleyse,muz varsa evde yarısınında yarısı kadar olucak,biraz bal ve azcık süt.bunları ezip maske kıvamına getir,yüzüne sür ve uzan,ayakta dolaşma dökülür.yüzüne birde kağıt havlu gibi bişey koy dökülmesin.ardından güzelce yıka canım 20 dakika kadar kalsın:13:
sana bişey diyimmi ceyda,alışkınım ben bu duygulara=)inan koymuyo artıkayrıca teşekkür ederim canım beni öyle görmen mutlu ettisende güçlüsün ama,zaten hattını değiştirmen bile büyük bir başarı inan bana
bende herkesin günlüğünü okumam,nadir kişiler vardır okuduğum

belki kazayla olmuştur canım çocukken hepimize sorulurdu çünki bu şimdi 20 yaşında bi genç kıza tabiki sorulmaz onun için alışmaya çalış ne güzel ya yeni heyecan yeni bi mutluluk birde mis gibi kokuyo onlar ya

düşün senin bu güçlülüğün rüyama girmişti. seni tanımama rağmen çok sevmiştim hatta kapsama alanı dışında yazıncada üzülmüştüm baya. böyle huylarım vardır. bazılarını tanımadan bile sever kendime yakın hissederim.
bu maske kolaymış baya. diğer maskelerini de eklersen çok sevinirim. kuru ciltten kurtulayım
aslında kendime bi peeling yöntemi buldum o da işe yarıyo ama maske istiyorum.

Son düzenleme:
yalnız bana sorduklarında ben 4-5 yaşında felandım
valla şimdi bile olsa isterim haniseversin gülüm emin ol

pekı canım benim laptop da gidebilir birazdan kocamın işi varmış da aniden kaybolursam laptop gitmiştir
bay bay leptop
kısmet işte hayatımnasibi yokmuş dünyada...
zamanında bende asiydim ya hey gidi günler ama ruhum asi anacım azalsada gitmiyo
ya asiyim dediğime bakma,eskiye göre varya süt dökmüş kediyim=)))zaten aramızda çok büyük bi saygı var herşeyden önce.ama kafam atınca vazgeçiyorum işte.kedi gibiyimdir kız valla
3 saat boyunca ders çalışınca kendimi kk'ya attım

bende benimkiyle bozuşunca vakit buldumda daldım yine kk ya=)
mesela şu anda sizle yazışıyor olucağıma onunla telde konuşuyodum yada msj laşıyoduk=)

evet mis gibi oluyolar
2 en yakın arkadaşımın da 1 yaşlarında kardeşleri var. o yüzden onla çok yardımcı oluyolar bana. onların da kardeşlerini başta istememelerine rağmen nasıl sevdiklerini görünce içimdeki sevgisi büyüyo doğmamış kardeşimim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

evet ya makyaj kralıçasıı seniiiio sayfaları tek tek okumuştum ben çok faydalı şeyler almıştım kendime iyiki geldin bee sultann

doğduktan sonra seveceğime eminim zaten
kknın sevgiliden ayrıldıktan sonra insanı güçlü kılmaya yiten bir yönü var.
ben zaten gururum ve inadımdan dolayı ayrıldıktan sonra arayamam(aramam değil arayamıyorum ) ama eğer arayan biri olsaydım da kk sayesinde oyalanır aramazdım.

evet ya makyaj kralıçasıı seniiiio sayfaları tek tek okumuştum ben çok faydalı şeyler almıştım kendime iyiki geldin bee sultann
ciddimi kız
oy kurban olurum verene yaAllah razı olsun canım benim çok saol

evde neşe olucak düşünseneeeçok zevkli olucak bencesenin yerine ben heycan yaptım valla
seni öyle oyalıyacakki,sevgilin aklına bile gelmiyecek zamanla:13:sağlıkla gelsin işallah

Allah razı olsun bitanem yaduygulandırdın beni...çok teşekkür ederim gerçekten...eski hatıralara yer vermemek ve izimi tamamen kaybettirmek adına girmedim siteye.o dönem baya mücadele verdim kendimle.ama çok şükür atlattımsenin piilingin nasılmış bakimeklerim canım,paylaşım yaparız yine.aslını istersen kırıldım biraz konum geyiğe taşınınca,daha paylaşım yapmam demiştim ama dayanamam beneğer birilerinin işine yarıyacak paylaşımlar yapabilirsem ne mutlu bana

ciddiyim tabi kuu valla bak seni her ne kadar taımıyo olsamda ozaman da çok seviyodum ve senin olduğunu tahmin etmiştim kaç defada özelden yazdımm neyse şimdi oralara girmeyelim ozaman sultan bacıı dimi hele bi paylaşım yapma yapıcan tabi kızz bizde yaparız gecen ben avondan papatya maskesi ısmarladım duş jellerinden filan gelsin ya sabırsızlanıyorum işte

sağlon kızlar sağlıcakla gelir inşallah. doğsun hep birlikte severiz kk kızı olur.
hiç sorma ya şuan benim salya sümük ağlıyo olmam lazımdı. dün bi şarkı bile mafetmişti beni ama annemin hamilelik haberini aldıktan sonra içim umutla doldu allahın bi lutfudur belkide :44:
veriyim tabi peeling tarifimi arko nem sabun aldım. önce yüzümü onunla köpürtüyorum sonra elime azıcık toz şeker alıp onunla ovuyorum. siyah nokta falan ne varsa çıkartıyo. mis gibi oluyo yüzüm. kaymak gibi bu esmer halimle biraz kara kaymak oluyo ama benim cildim feci kurudur. ama bu peelingten sonra 3 gün bile nemli kalıyo.

Son düzenleme:
kızlar dün trençkot aldım pembe dolaba ekledim ama burayada ekleyeyim elbisemi de 20 liraya aldım bu yazlık ayakkabıları burada kızlarda çok gördüm ama istanbulda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…