- 10 Ağustos 2011
- 187
- 0
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
aa ciddimisin=)gerçekte kim olduğunu günlükte okumuştum
özel mesaj atıcaktım ama emin olaamıştım omu değil mi diye.
hiç konuşmamıza rağmen birkaç kez rüyamda görmüştüm seni.
ne alakaysa bende bilmiyorumsanırım 10 ay önce falandı rüyamda görmem. öyle bi yazıyım dedim. bol sohbetler
kız eklesene hadiyaparız yapmzmıyızzbende evin fotolarını çektim onları paylaşıcm kkda düğün resimlerini de paylaştım evlendim artk kuu
aa ciddimisin=)
bende günlüğünü okuyorum canım,bu sıralar zor günler yaşıyosun biliyorumama inan geçicek
asla pişman olma kararından dolayı.sen kangren olan bi parçanı attın unutma
bide kardeş geliyomuş sana=)sağlıkla gelsin işallah,senide oyalar annenin hamileliği
kız eklesene hadibekliyorummm
hayırlı olsun tatlım,ALLAH mutluluk versin yuvanabi ben evlenemedim kk da
gelmim miiiii kızjulim de gelmişşben benim kocamın karnı acıkmış dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa
aman kocanı aç bırakma kız=)julim de gelmişşben benim kocamın karnı acıkmış dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa
eski nickin nedir bilmiorum ama günlükte yazdıklarını takipn ediorum sultancım
müsade var mı bende gelebilirmiyim evine
aman kocanı aç bırakma kız=)
sen hallet işlerini şekerparem kolay gelsin
oyy canım benim başımın üstünde ne demek
hoşgeldin sefa geldinmüsade ne kız,dal içeri kendi evin gibi=)
ay baktımmmm
kız çok güzel yeminleAllah nazardan saklasın,neşe,sevinç eksik olmasın evinden canım benim
düğün resimlerinede bakıcam kız
barışmadık bacım cıkssaman boşver kalıyım evde iyiyim böyle
yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldumgünlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:
aa ciddimisin=)
bende günlüğünü okuyorum canım,bu sıralar zor günler yaşıyosun biliyorumama inan geçicek
asla pişman olma kararından dolayı.sen kangren olan bi parçanı attın unutma
bide kardeş geliyomuş sana=)sağlıkla gelsin işallah,senide oyalar annenin hamileliği
kız eklesene hadibekliyorummm
hayırlı olsun tatlım,ALLAH mutluluk versin yuvanabi ben evlenemedim kk da