Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

__SuLTaN__

AşKın SuLtanı
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
187
0
öncelikle herkesi öpücüklerimle selamlıyorum
beni bilen bilirburada inanılmaz güzel dostlar tanıdım.sanalda olsa gerçekten dostlarımdılar benim
eski muhabbetlerimizi öyle özlüyorumki
ben kk ile büyüdüm...sabahlara kadar uyumadan muhabbetin dibine vururdum kk daüniversiteye gidiyodum o dönem.sınavlara son dakika yetiştiğimi bilirim kk yüzünden=)sabahlara kadar uyumadan ne bulurdum bu kadar burada?makara,eğlence,bazen hüzün,acılar paylaşmak vs...kısaca DOSTLUK
umarım eski dostlar yine bir araya geliriz,ve sanırım bu görev bana düşünüyor=)
canım dostlarım,eskisi gibi bir araya gelelim.kk dan uzak kalıp,üyeliğimi iptal ettirdiğim günlerin tadını çıkartalım
yeni dostluklar kuralım.yeni gelen dostlarında başımızın üzerinde yeri var.şimdiden hepinize hoşgeldiniz diyorum
nasıl olsa bütün konularım(ki hepside popüler konulardı!)geyiğe taşındığı için!bende bu sefer direk geyik bölümüne konu açmak istedim.pireye kızıp yorgan yakıyorum ve eskisi gibi paylaşım yapmıyorumen iyisi eskisi gibi güzel dostlarımı kazanıyım istedimtopiğim evim sayılır,evime herkes hoşgeldi,sefa geldi...

hoşgeldin canım
sanada günaydın tatlım...bu arada özel mesajına cevap yazamadım,100 msj olmamıştı,cevap yazmadım sanma yani

tahmin etmiştim canım çok özledik seni yaa valla gözlerm çok aradı seni forumda aramızda görmek eni yine çok güzell hoşgeldinn

oyy canım benim ya
canikom bende özledim inanki,ama eski tad yok işte malesef
dağıldık koptuk...umarım eskisi gibi toplaşırız yine
paylaşımlarımızıda burdan yaparız

gerçekte kim olduğunu günlükte okumuştum
özel mesaj atıcaktım ama emin olaamıştım omu değil mi diye.
hiç konuşmamıza rağmen birkaç kez rüyamda görmüştüm seni.
ne alakaysa bende bilmiyorum sanırım 10 ay önce falandı rüyamda görmem. öyle bi yazıyım dedim. bol sohbetler

yaparız yapmzmıyızz bende evin fotolarını çektim onları paylaşıcm kkda düğün resimlerini de paylaştım evlendim artk kuu

aa ciddimisin=)
bende günlüğünü okuyorum canım,bu sıralar zor günler yaşıyosun biliyorumama inan geçicek
asla pişman olma kararından dolayı.sen kangren olan bi parçanı attın unutma
bide kardeş geliyomuş sana=)sağlıkla gelsin işallah,senide oyalar annenin hamileliği

yaparız yapmzmıyızz bende evin fotolarını çektim onları paylaşıcm kkda düğün resimlerini de paylaştım evlendim artk kuu
kız eklesene hadibekliyorummm
hayırlı olsun tatlım,ALLAH mutluluk versin yuvanabi ben evlenemedim kk da

Son düzenleme:

ekledim canımmm bakabilirsinsende evlenicen ben inanıyorum buna barıştınız mı :26:

eski nickin nedir bilmiorum ama günlükte yazdıklarını takipn ediorum sultancım

müsade var mı bende gelebilirmiyim evine

julim de gelmişş ben benim kocamın karnı acıkmış dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa

ay baktımmmm
kız çok güzel yeminleAllah nazardan saklasın,neşe,sevinç eksik olmasın evinden canım benim
düğün resimlerinede bakıcam kız
barışmadık bacım cıkssaman boşver kalıyım evde iyiyim böyle

julim de gelmişş ben benim kocamın karnı acıkmış dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa
aman kocanı aç bırakma kız=)
sen hallet işlerini şekerparem kolay gelsin

eski nickin nedir bilmiorum ama günlükte yazdıklarını takipn ediorum sultancım

müsade var mı bende gelebilirmiyim evine

oyy canım benim başımın üstünde ne demek
hoşgeldin sefa geldinmüsade ne kız,dal içeri kendi evin gibi=)

aman kocanı aç bırakma kız=)
sen hallet işlerini şekerparem kolay gelsin

oyy canım benim başımın üstünde ne demek
hoşgeldin sefa geldinmüsade ne kız,dal içeri kendi evin gibi=)

hahha ısıttım yemekleri götürdüm dedim dışardan ye sürükleme beni bıkmış o karısı varkende dışardan mı yesinmiş bak sen paşayageldim kaymaklım

çok saol bitanemm amin inşallah ..aman kız daha evlenme evlilikte güzelde yanlız olmakta güzel bee damara bağla takıll ağla gül gez yanlız olmakta iyi

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:

çok teşekkür ederim
geçeceğini söyleyenler olunca daha da çok seviniyorum.
evet bir kardeş geliyomuş bana her ne kadar şok olsam da. birkaç şey sorucam sana ama sorabilir miyim acaba engin tecrübelerine dayanarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…