- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
selam gençler
bugün saçıma su dalgası yaptırdım beğendim yaa
kuafördeki bekleyen kadınlar da güzel olmuş dediler sevindirik oldum moralim yerine geldi
bi toplaşıpta hasret gideremedik
sultan hep gece giriyo işinden dolayı bende bu saatlerde girip çıkıyorum ve testlerimin başına geçiyorum.
arada test çözerkende ağlıyorum ama ağlıyorum diye testi bırakmayıp ağlayarak çözüyorum
kısacası bazen mala bağlıyorumama o kadar da olsun artık.
arasammı diye düşünüyorum sonra ve kendime söverek kapatıyorum arama konusunu.
şuan da kendi kendime konuşuyorum
ama içimden geçenleri anlatıyım dedim
hoşgeldin aramıza günlük kızı olarak
selam kızlarsultanım topiğin hayırlı olsun hoşgeldin
olsun canim, onu arayacagina gel buraya yaz, icini dök söv bagir cagir ama onu arama
hep okudum günlükte yazdiklarini, cok ayrilip baristiniz ve sen cok yiprandin, yeter demenin vakti gelmis yani
bazen böyle tikandiginda iyice o yolu tikamak yerine baska yönlere baska yollara gitmek dogrudur ve sen dogru olani yaptin canim
hosbuldum canim
merhaba zhebani, sende hosgeldin
katılıcan tabi kaçarın varmı kızaamNe demek canim araniza katildim bile tabisi
Haklisin canim gercek ayrilik olmadigi sürüce kücük küsmeler güzel bile oluyor hatta
Bu arada yeni fikrin cok güzel canim
bende bekliyorum vallamerakla beklioruz sultanım
puhaaaa ne diyon kızımöp annemmm beniiiihacı yaaa bizdeee aşkoooo ileee delişik bişiyiz delişik yanlız tiikkat ett hacı delişik delinin şiklenmiş haliiii deliii deliyiiii çekermiş aman napalım akıllı olup dünyanın derdini çekeceğimize deli olalım dünya bizim derdimizi çeksinnnn hacı
süper fikirmiş
senden de bu beklenirdi zaten
çok yararlı paylaşımlar yapacağına eminim. bizde katkıda bulunuruz arada.
bana desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim
dün baya ağladım zırladım ama bugün gayet iyiyimarada geliyorlar o da olsun artık.
herşey muhteşem olucak biliyorum.
bi kere onu geçicenbi toplaşıpta hasret gideremedik
sultan hep gece giriyo işinden dolayı bende bu saatlerde girip çıkıyorum ve testlerimin başına geçiyorum.
arada test çözerkende ağlıyorum ama ağlıyorum diye testi bırakmayıp ağlayarak çözüyorum
kısacası bazen mala bağlıyorumama o kadar da olsun artık.
arasammı diye düşünüyorum sonra ve kendime söverek kapatıyorum arama konusunu.
şuan da kendi kendime konuşuyorum
ama içimden geçenleri anlatıyım dedim
ay tam doyasıya alıntı yapıcakken annem kalk gidiyoruz dediben bi iki gün gelemicem hepinizi öptüm şmdidennn sultanım çok sevindim bebegm maşşlhhh ayy heveslendm dogum günüm olsun benimde paylaşımlarınıda 4 gözle bekliyorum benide bkımlı yap kankeee şmdi gidiyorum gelince uzuncaa yazıcam
zeboşuuumselam kızlarsultanım topiğin hayırlı olsun hoşgeldin
dün kuzenlerim bizde kaldı,kaçamak bile yapamadım kızlar ya,kusura bakmayınhoşgeldinama hoş gitmişsin
bekliyoruz akşama.
gerçi senin akşamın gece oluyo ama olsunburda oluruz belki.
çok öptüm
hacı bu nasıl ev sahipliği yaaa geliommmm gidiom kapı duvar ev sahibesi yokkkk
oğlummmm çık gellll topişine sahip çıkkk/B]
geliom gidiommm ne pasta var ne börek ne çay ne viskiiinede şarappp
gellll gellll güzelimmmm gel hiç acımıcakkkk
hadi beklioz hacı gelde sohbet edelim
güle güle kullan aşkomselam gençler
bugün saçıma su dalgası yaptırdım beğendim yaa
kuafördeki bekleyen kadınlar da güzel olmuş dediler sevindirik oldum moralim yerine geldi
katılıyorum kankamaolsun canim, onu arayacagina gel buraya yaz, icini dök söv bagir cagir ama onu arama
hep okudum günlükte yazdiklarini, cok ayrilip baristiniz ve sen cok yiprandin, yeter demenin vakti gelmis yani
bazen böyle tikandiginda iyice o yolu tikamak yerine baska yönlere baska yollara gitmek dogrudur ve sen dogru olani yaptin canim
:
daha ohoo=)teşekkür ederim
evet yıprandım, yoruldum daha bu yaşta
her neyse geçti gitti. unutucamda inşallah.
ben geldim bu arada
sultanımda gelsin artık
Cancanlarrrrrrrr
çoook yorgunum ölüyorum resmen
muhabbetinizi özledim ama...
Sultanımmm
günaydınlaaaaaaaaaar
sultanım alttasın görüyoreeeeeee
tünaydııınnn canııımmmm
alıntı yapıyodum kanka:115:
ne uzun sürdü o alıntılar öyle anca bitti tabi
bende temizliği kardeşime yıktım bilgisayarın ve dershanenin olmamasının tadını çıkarıyorum
heh şöyleeee
eferin kız:87:iletinde gülücük görmek bile güzel
öyle iç karartıcı takılma takıl beri
aşk enerjisi çağır,güzellik,şans,para mutlulukauranı güçlendir
aman aşk eksik olsun daolucaksa da türkçe hocamızla olsun benimle pek ilgili sağolsun
içim kara napimgüzellik şans ve şuan en ihtiyacım olan şey para bizimle olsun
amiiinnn
sen söylemeden gördüm kiben enerjiye çok inanırım,mesela para istiyosan onu çekicek şeyler yap
nasıl diyim,zenginlik belirten bi resmi bilgisayar yada telefonuna koy misal.baktıkça o enerjiye yoğunlaş
hangi kitap bebeğim o?
en son evrenden torpilim var ı okudum ama ıı ıhhhfazla sevmedim açıkçası
nuray sayarı favorim