Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

sultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmm ne şekersiniz siz yaaa aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin

ağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük.
o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım
millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım
geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zaten çok sağol :)

Son düzenleme:
bildircunlarımmm
özel hediyeyi çok merak ettim sultanım ama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı
çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum
mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeye sen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git
ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına
diger herkeside öptümm

ağlasam da zırlasam da derslerimi ihmal etmiyorum biblom merak etme.
evet 4.5 ay kaldı ygs'ye

Merhaba kizlar
Ben bu topiki cok sevdim
Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum
Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu
Dogum günün kutlu olsun tekrar

merhaba cnm hoşgeldinnn evet sultanımız barıştııı

aşkısı,o Allah'ın işi be yağmuru trakyaya yollamakbeni karıştırma=)
biz zaten sarılıp uyuyozkidün hiç uyumamıştım,direk işe geldim,uykunu kıskandıydım kız=)
aklın yolu bir kanke:13:işte yurdum ev kadını

ben 2 3 saate kadar gelirim kanke bayram için bişeyler alacağım anneme hediye filan gelicem yinee mıncırdım
alışveriş delisi hatun ya
mıncırını yirim

ne vuronn
culiiim gel öpem gelağzın bal yesin emigüzel sözler yazan parmaklarını yirinnn
biz manyağız kız valla

sezenin eski şarkılarını dinlerim bende.yenileri asla dinlemem
bela şarkılardır=)acını doya doya yaşaman adına dinlemeni tavsiye ederim=)
kıyamam sana gülüm ya:26nun için akıttığın tek bir damlaya değmez bunu bil!ama ağla
geberesiye ağla hemde...acını dibine kadar yaşa,acını öldür ve toprağa göm.bi zaman sonra istesende ağlamıyacaksın,zaten güneş çoktan doğmuş olucak dünyana
hoşgeldin aşk diyeceksin
canım benim inan içim acıyo bu hallerinesen çok güçlüsün unutma bunu

kekliğim
biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana
pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısıbide yazı isterim diye tutturdumyazıyı ben söyledim adam yazdıbide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim
ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım
ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canımhiç ayrılmayın işallah
yapar tabi niye yapmasın kız

evet 4.5 ay kaldı ygs'ye
işte bu ya
kimin kankası

oyy kimler gelmişş
canımın içi hoşgeldinnnmesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim
tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri berabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın
evet günlük kızları olduk vallasende katıl aramıza canikom

Son düzenleme:
canlarım toplaşın
kafamda bi düşünce oluşiii
eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=)
çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işteben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum
en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse

ay sorma balım
aynen öyle oluyo çaktırma tıssss
bende seni burda gördüğüme çok sevindimki ama

Ne demek canim araniza katildim bile tabisi
Haklisin canim gercek ayrilik olmadigi sürüce kücük küsmeler güzel bile oluyor hatta
Bu arada yeni fikrin cok güzel canim

merakla beklioruz sultanım

ne vuronn
culiiim gel öpem gelağzın bal yesin emigüzel sözler yazan parmaklarını yirinnn
biz manyağız kız valla

[/B]

öp annemmm beniiii hacı yaaa bizdeee aşkoooo ileee delişik bişiyiz delişik yanlız tiikkat ett hacı delişik delinin şiklenmiş haliiii deliii deliyiiii çekermiş aman napalım akıllı olup dünyanın derdini çekeceğimize deli olalım dünya bizim derdimizi çeksinnnn hacı

süper fikirmiş
senden de bu beklenirdi zaten
çok yararlı paylaşımlar yapacağına eminim. bizde katkıda bulunuruz arada.
bana desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim
dün baya ağladım zırladım ama bugün gayet iyiyim arada geliyorlar o da olsun artık.
herşey muhteşem olucak biliyorum.

bi toplaşıpta hasret gideremedik
sultan hep gece giriyo işinden dolayı bende bu saatlerde girip çıkıyorum ve testlerimin başına geçiyorum.
arada test çözerkende ağlıyorum ama ağlıyorum diye testi bırakmayıp ağlayarak çözüyorum
kısacası bazen mala bağlıyorum ama o kadar da olsun artık.
arasammı diye düşünüyorum sonra ve kendime söverek kapatıyorum arama konusunu.
şuan da kendi kendime konuşuyorum
ama içimden geçenleri anlatıyım dedim

evet 4.5 ay kaldı ygs'ye
etme tabikii kazan git şehir dışına mis gibi oku karışan eden yok rahat yaşam ohhhh neler var önünde bırak şu çocugu canm bırak

hoşgeldin aramıza günlük kızı olarak

ay tam doyasıya alıntı yapıcakken annem kalk gidiyoruz dedi ben bi iki gün gelemicem hepinizi öptüm şmdidennn sultanım çok sevindim bebegm maşşlhhh ayy heveslendm dogum günüm olsun benimde paylaşımlarınıda 4 gözle bekliyorum benide bkımlı yap kankeee şmdi gidiyorum gelince uzuncaa yazıcam

aşklarım hayatımın baharları
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama
öpüyore sizi

aşklarım hayatımın baharları
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama
öpüyore sizi

hacı bu nasıl ev sahipliği yaaa geliommmm gidiom kapı duvar ev sahibesi yokkkk

oğlummmm çık gellll topişine sahip çıkkk

geliom gidiommm ne pasta var ne börek ne çay ne viskiii nede şarappp

gellll gellll güzelimmmm gel hiç acımıcakkkk

hadi beklioz hacı gelde sohbet edelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…