- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
uykucu hatunlar nerdesiniz
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk
iş çıkışı baktım benimki ariitabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum
nerdesin?
işteyim
gelicem ayrılma bi yere..
tamam
Allahım kalbim yerinden fırladı neyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felanbu deli olduuu
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felanben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorumkolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan
sonra eve geldik,bizehiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum
sonra bi barıştıksüpriz üstüne süpriz(çok özel )özetle herşey yolunda Allah nazardan saklasın
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime
bu arada ceydacım seninki aramış kardeşini,dersaneye felan gelirse sakın konuşma!
seni üzmeden önce nerdeydi?sen onu uyardın,bu sefer son demiştin.biterse geri dönüş olmıcak demiştin.niye aynı hataları tekrarladı?
iş işten geçti,sen derslerine odaklan,güzel bi gelecek,güzel bir ilişki seni bekliyo bebeğim.daha yaşın çok genç
zor günler geçiriyosun,belli bi alışkanlık var,atlatması zor olucak belki ama geçicek
ve üzüldüğün günlere üzülüceksin inan bana tatlım
bildircunlarımmm
özel hediyeyi çok merak ettim sultanımama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı
çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum
mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeyesen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git
ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına
diger herkeside öptümm
uykucu hatunlar nerdesiniz
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk
iş çıkışı baktım benimki ariitabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum
nerdesin?
işteyim
gelicem ayrılma bi yere..
tamam
Allahım kalbim yerinden fırladı neyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felanbu deli olduuu
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felanben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorumkolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan
sonra eve geldik,bizehiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum
sonra bi barıştıksüpriz üstüne süpriz(çok özel )özetle herşey yolunda Allah nazardan saklasın
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime
Merhaba kizlar
Ben bu topiki cok sevdim
Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum
Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu
Dogum günün kutlu olsun tekrar
merhaba cnm hoşgeldinnn evet sultanımız barıştııı
aşkısı,o Allah'ın işi be yağmuru trakyaya yollamaksaol yawrimm ayy yağmur mu yağıyo bayılırım yağmurlu havayatam benim havalarım kıskanma goncagülüm yakındır sizinde sarılıp uyumalarınız aynen valla insan şaşırıyo ne yapsın bazen can sıkıntısından ona bile sarıyorum dediğini yapıcam sporumu evde yapıp ehliyet alayım spora vereceğim parayı yeni ciciler alıp onlara veririm daha mantıklıca trakyaya da gönder o yağmuru
alışveriş delisi hatun yaben 2 3 saate kadar gelirim kanke bayram için bişeyler alacağım anneme hediye filan gelicem yinee mıncırdım
ne vuronnsultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmmne şekersiniz siz yaaa aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin
sezenin eski şarkılarını dinlerim bende.yenileri asla dinlememağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük.
o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım
millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım
geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zatençok sağol :)
kekliğimbildircunlarımmm
özel hediyeyi çok merak ettim sultanımama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı
çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum:
diger herkeside öptümm
işte bu yaağlasam da zırlasam da derslerimi ihmal etmiyorum biblom merak etme.
evet 4.5 ay kaldı ygs'ye
oyy kimler gelmişşMerhaba kizlar
Ben bu topiki cok sevdim
Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum
Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu
hosbuldum canimcok sevindim barismalarina, olur öyle arada hatta bazen güzel bile oluyor böyle gönül koymalar barisinca tadindan yenmiyor
oyy kimler gelmişş
canımın içi hoşgeldinnnmesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim
tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri berabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın
evet günlük kızları olduk vallasende katıl aramıza canikom
ay sorma balım
aynen öyle oluyo çaktırma tıssss
bende seni burda gördüğüme çok sevindimki ama
canlarım toplaşın
kafamda bi düşünce oluşiii
eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=)
çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işteben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum
en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse
ne vuronn
culiiim gel öpem gelağzın bal yesin emi güzel sözler yazan parmaklarını yirinnn
biz manyağız kız valla
[/B]
canlarım toplaşın
kafamda bi düşünce oluşiii
eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=)
çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işteben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum
en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse
etme tabikiiağlasam da zırlasam da derslerimi ihmal etmiyorum biblom merak etme.
evet 4.5 ay kaldı ygs'ye
Merhaba kizlar
Ben bu topiki cok sevdim
kekliğim
biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana
pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısıbide yazı isterim diye tutturdum yazıyı ben söyledim adam yazdı bide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim
ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım
ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canımhiç ayrılmayın işallah
yapar tabi niye yapmasın kız
[/B]
aşklarım hayatımın baharları
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama
öpüyore sizi
aşklarım hayatımın baharları
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama
öpüyore sizi