Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uykucu hatunlar nerdesiniz siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk iş çıkışı baktım benimki ariitabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum nerdesin? işteyim gelicem ayrılma bi yere.. tamam Allahım kalbim yerinden fırladıneyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=) hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felanbu deli olduuu neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan... o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felanben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=) kaç kere indim bindim hatırlamıyorumkolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan sonra eve geldik,bizehiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum sonra bi barıştıksüpriz üstüne süpriz(çok özel)özetle herşey yolundaAllah nazardan saklasın ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime
sultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmm ne şekersiniz siz yaaa aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin
bu arada ceydacım seninki aramış kardeşini,dersaneye felan gelirse sakın konuşma! seni üzmeden önce nerdeydi?sen onu uyardın,bu sefer son demiştin.biterse geri dönüş olmıcak demiştin.niye aynı hataları tekrarladı? iş işten geçti,sen derslerine odaklan,güzel bi gelecek,güzel bir ilişki seni bekliyo bebeğim.daha yaşın çok genç zor günler geçiriyosun,belli bi alışkanlık var,atlatması zor olucak belki ama geçicek ve üzüldüğün günlere üzülüceksin inan bana tatlım
ağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük. o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zaten çok sağol :)
bildircunlarımmm özel hediyeyi çok merak ettim sultanım ama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeye sen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına diger herkeside öptümm
bildircunlarımmm özel hediyeyi çok merak ettim sultanım ama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeye sen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına diger herkeside öptümm
uykucu hatunlar nerdesiniz siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk iş çıkışı baktım benimki ariitabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum nerdesin? işteyim gelicem ayrılma bi yere.. tamam Allahım kalbim yerinden fırladıneyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=) hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felanbu deli olduuu neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan... o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felanben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=) kaç kere indim bindim hatırlamıyorumkolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan sonra eve geldik,bizehiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum sonra bi barıştıksüpriz üstüne süpriz(çok özel)özetle herşey yolundaAllah nazardan saklasın ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime
Merhaba kizlar Ben bu topiki cok sevdim Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu Dogum günün kutlu olsun tekrar
Merhaba kizlar Ben bu topiki cok sevdim Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu Dogum günün kutlu olsun tekrar
saol yawrimm ayy yağmur mu yağıyo bayılırım yağmurlu havaya tam benim havalarım kıskanma goncagülüm yakındır sizinde sarılıp uyumalarınız aynen valla insan şaşırıyo ne yapsın bazen can sıkıntısından ona bile sarıyorumdediğini yapıcam sporumu evde yapıp ehliyet alayım spora vereceğim parayı yeni ciciler alıp onlara veririm daha mantıklıca trakyaya da gönder o yağmuru
aşkısı,o Allah'ın işi be yağmuru trakyaya yollamakbeni karıştırma=) biz zaten sarılıp uyuyozkidün hiç uyumamıştım,direk işe geldim,uykunu kıskandıydım kız=) aklın yolu bir kanke:13:işte yurdum ev kadını
sultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmm ne şekersiniz siz yaaa aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin
ağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük. o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zaten çok sağol :)
sezenin eski şarkılarını dinlerim bende.yenileri asla dinlemem bela şarkılardır=)acını doya doya yaşaman adına dinlemeni tavsiye ederim=) kıyamam sana gülüm ya:26nun için akıttığın tek bir damlaya değmez bunu bil!ama ağla geberesiye ağla hemde...acını dibine kadar yaşa,acını öldür ve toprağa göm.bi zaman sonra istesende ağlamıyacaksın,zaten güneş çoktan doğmuş olucak dünyana hoşgeldin aşk diyeceksin canım benim inan içim acıyo bu hallerinesen çok güçlüsün unutma bunu
bildircunlarımmm özel hediyeyi çok merak ettim sultanım ama fazla merak iyi degilmiş ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum : diger herkeside öptümm
kekliğim biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısıbide yazı isterim diye tutturdumyazıyı ben söyledim adam yazdıbide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canımhiç ayrılmayın işallah yapar tabi niye yapmasın kız
oyy kimler gelmişş canımın içi hoşgeldinnnmesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri berabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın evet günlük kızları olduk vallasende katıl aramıza canikom
canlarım toplaşın kafamda bi düşünce oluşiii eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=) çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işteben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse
oyy kimler gelmişş canımın içi hoşgeldinnnmesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri berabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın evet günlük kızları olduk vallasende katıl aramıza canikom
Ne demek canim araniza katildim bile tabisi Haklisin canim gercek ayrilik olmadigi sürüce kücük küsmeler güzel bile oluyor hatta Bu arada yeni fikrin cok güzel canim
canlarım toplaşın kafamda bi düşünce oluşiii eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=) çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işteben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse
öp annemmm beniiii hacı yaaa bizdeee aşkoooo ileee delişik bişiyiz delişik yanlız tiikkat ett hacı delişik delinin şiklenmiş haliiii deliii deliyiiii çekermiş aman napalım akıllı olup dünyanın derdini çekeceğimize deli olalım dünya bizim derdimizi çeksinnnn hacı
süper fikirmiş senden de bu beklenirdi zaten çok yararlı paylaşımlar yapacağına eminim. bizde katkıda bulunuruz arada. bana desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim dün baya ağladım zırladım ama bugün gayet iyiyim arada geliyorlar o da olsun artık. herşey muhteşem olucak biliyorum.
bi toplaşıpta hasret gideremedik sultan hep gece giriyo işinden dolayı bende bu saatlerde girip çıkıyorum ve testlerimin başına geçiyorum. arada test çözerkende ağlıyorum ama ağlıyorum diye testi bırakmayıp ağlayarak çözüyorum kısacası bazen mala bağlıyorum ama o kadar da olsun artık. arasammı diye düşünüyorum sonra ve kendime söverek kapatıyorum arama konusunu. şuan da kendi kendime konuşuyorum ama içimden geçenleri anlatıyım dedim
kekliğim biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısıbide yazı isterim diye tutturdumyazıyı ben söyledim adam yazdıbide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canımhiç ayrılmayın işallah yapar tabi niye yapmasın kız [/B]