Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

uykucu hatunlar nerdesiniz:KK57:
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk:KK1:
iş çıkışı baktım benimki arii:KK68:tabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum:KK68:
nerdesin?
işteyim:KK68:
gelicem ayrılma bi yere..
tamam:KK68:
:KK52::KK30::KK30: Allahım kalbim yerinden fırladı:KK60:neyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felan:KK54:bu deli olduuu:KK60:
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felan:KK60:ben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorum:KK60:kolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan:KK4:
sonra eve geldik,bize:KK1:hiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum:KK1:
sonra bi barıştık:KK17:süpriz üstüne süpriz(çok özel:KK17:)özetle herşey yolunda:nazar:Allah nazardan saklasın:nazar:
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime:KK6:

sultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmm :KK16::KK16: ne şekersiniz siz yaaa :KK1::KK1: aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii :KK53::KK53: aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın :KK57::KK57: ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin :KK19::KK19::KK1::KK1:

bu arada ceydacım seninki aramış kardeşini,dersaneye felan gelirse sakın konuşma!
seni üzmeden önce nerdeydi?sen onu uyardın,bu sefer son demiştin.biterse geri dönüş olmıcak demiştin.niye aynı hataları tekrarladı?:KK19:
iş işten geçti,sen derslerine odaklan,güzel bi gelecek,güzel bir ilişki seni bekliyo bebeğim.daha yaşın çok genç
zor günler geçiriyosun,belli bi alışkanlık var,atlatması zor olucak belki ama geçicek
ve üzüldüğün günlere üzülüceksin inan bana tatlım:KK19:

ağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük.
o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım :KK1:
millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım :KK14:
geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zaten :KK14: çok sağol :)

Son düzenleme:
bildircunlarımmm :KK52:
özel hediyeyi çok merak ettim sultanım :KK23::KK23: ama fazla merak iyi degilmiş :KK53: ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı :KK57:
çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum :KK76:
mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeye :KK36: sen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git :21:
ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına :KK23: :emir_bebek:
diger herkeside öptümm :KK51:

özel hediyeyi çok merak ettim sultanım :KK23::KK23: ama fazla merak iyi degilmiş :KK53: ayy bizimde 12 kasım 2.yıldönümümüz bakalm sürpriz yapcakmı :KK57:
çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum :KK76:
mien evde kalınca kesin bende öyle olurum onumu yapsam bunumu yapsam sararım herşeye :KK36: sen fizigini cüzelleştir ilk bi spora git :21:
ceydacm sultanıma tam olarak katılıyorum bırak gitsin artık bak günler gitgide azalıyo az kaldı sınava çalış neler çıkıcak karşına :KK23: :emir_bebek:

ağlasam da zırlasam da derslerimi ihmal etmiyorum biblom merak etme.
evet 4.5 ay kaldı ygs'ye :KK53:

uykucu hatunlar nerdesiniz:KK57:
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk:KK1:
iş çıkışı baktım benimki arii:KK68:tabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum:KK68:
nerdesin?
işteyim:KK68:
gelicem ayrılma bi yere..
tamam:KK68:
:KK52::KK30::KK30: Allahım kalbim yerinden fırladı:KK60:neyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felan:KK54:bu deli olduuu:KK60:
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felan:KK60:ben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorum:KK60:kolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan:KK4:
sonra eve geldik,bize:KK1:hiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum:KK1:
sonra bi barıştık:KK17:süpriz üstüne süpriz(çok özel:KK17:)özetle herşey yolunda:nazar:Allah nazardan saklasın:nazar:
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime:KK6:

Merhaba kizlar :KK3:
Ben bu topiki cok sevdim :KK16:
Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum :nazar:
Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu :KK34:
Dogum günün kutlu olsun tekrar :KK16:

Günnükte okuyorum hepinizi, hüzünlerde üzülüyorum, mutlulugunuzla seviniyorum, dualariniza amin insallah diyorum :nazar:
Sultan, kac gündür napti bu kiz acaba baristi mi diye sorup duruyordum kendime megerse cevap burdaymis, cok sevindim canim barismaniza, böylesine gercek yasanan bir askin sacma sebeblerden bitmesi sadece yazik olurdu :KK34:

merhaba cnm hoşgeldinnn evet sultanımız barıştııı :KK16:

saol yawrimm ayy yağmur mu yağıyo bayılırım yağmurlu havaya :KK69:tam benim havalarım :21:kıskanma goncagülüm yakındır sizinde sarılıp uyumalarınız aynen valla insan şaşırıyo ne yapsın bazen can sıkıntısından ona bile sarıyorum:KK1:dediğini yapıcam sporumu evde yapıp ehliyet alayım spora vereceğim parayı yeni ciciler alıp onlara veririm daha mantıklıca :KK23:trakyaya da gönder o yağmuru :KK55:
aşkısı,o Allah'ın işi be yağmuru trakyaya yollamak:KK53:beni karıştırma=)
biz zaten sarılıp uyuyozki:KK39:dün hiç uyumamıştım,direk işe geldim,uykunu kıskandıydım kız=)
aklın yolu bir kanke:13:işte yurdum ev kadını:KK19:

ben 2 3 saate kadar gelirim kanke bayram için bişeyler alacağım anneme hediye filan gelicem yinee mıncırdım :KK53:
alışveriş delisi hatun ya:KK33:
mıncırını yirim:KK23:

sultanım bir an gözümde canlandırdım sizin senaryoyu ve çok hoşuma gittiii yüzümde tebessüm oluştuuu cnmmm :KK16::KK16: ne şekersiniz siz yaaa :KK1::KK1: aynı bizde sizin gibiyiz belki de ondan güldüm bilmiorum kiiiii :KK53::KK53: aman nese barıştınız yaaa en önemlisi de buuu bi daha ayrılmayın :KK57::KK57: ay dövvdüm yanlışlıkla dur öpim de geçsin :KK19::KK19::KK1::KK1:
ne vuronn:KK30::KK43::KK53:
culiiim gel öpem gel:KK19:ağzın bal yesin emi:KK56:güzel sözler yazan parmaklarını yirinnn:KK56:
biz manyağız kız valla:KK69:

ağlattın beni ya. tabi bunda arka fonda çalan sezenin de etkisi büyük.
o dershanenin çıkışına gelir diye arka kapıdan çıkıyorum. bugünde baya kötü olunca kendimi sahile attım :KK1:
millete rol yapmaktan sıkıldım orda ağlasam da kimse tanımıyo beni zaten diye gittim sahilde ağladım :KK14:
geçicek biliyorum. iyikide bunu biliyorum zaten :KK14: çok sağol :)
sezenin eski şarkılarını dinlerim bende.yenileri asla dinlemem
bela şarkılardır=)acını doya doya yaşaman adına dinlemeni tavsiye ederim=)
kıyamam sana gülüm ya:26:eek:nun için akıttığın tek bir damlaya değmez bunu bil!ama ağla
geberesiye ağla hemde...acını dibine kadar yaşa,acını öldür ve toprağa göm.bi zaman sonra istesende ağlamıyacaksın,zaten güneş çoktan doğmuş olucak dünyana:KK69:
hoşgeldin aşk diyeceksin:KK3:
canım benim inan içim acıyo bu hallerine:KK43:sen çok güçlüsün unutma bunu:KK34:

çok sessiz oluyo bu topik sinirleniyorum :KK76: :
kekliğim:KK54::KK23:
biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana:KK17:
pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısı:KK1:bide yazı isterim diye tutturdum:KK30:yazıyı ben söyledim adam yazdı:KK1:bide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim:21:
ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım:KK17:
ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canım:nazar:hiç ayrılmayın işallah:KK48:
yapar tabi niye yapmasın kız:KK19:

işte bu ya:nazar:
kimin kankası:KK53:

oyy kimler gelmişş:KK48:
canımın içi hoşgeldinnn:KK16:mesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim:KK54:
tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri be:KK69:rabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın
evet günlük kızları olduk valla:KK64:sende katıl aramıza canikom:KK3:

Son düzenleme:
canlarım toplaşın:KK4:
kafamda bi düşünce oluşiii:KK24:
eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=)
çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işte:KK39:ben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum
en kısa zamanda paylaşımlara başlıcam kısmetse:KK19:

oyy kimler gelmişş:KK48:
canımın içi hoşgeldinnn:KK16:mesaj atmıştın zaten d.günüm için,çok mutlu ettin beni,güzel dileklerinin hepsi içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim:KK54:
tespitin çok doğru,biz gerçek bişey yaşıyoruz,ama bunlar ilişkinin cilveleri be:KK69:rabbim yeterki gerçek ayrılık yaşatmasın
evet günlük kızları olduk valla:KK64:sende katıl aramıza canikom:KK3:

ay sorma balım:KK60::KK23:
aynen öyle oluyo çaktırma tıssss:KK47::KK23:
bende seni burda gördüğüme çok sevindimki ama:KK48:

Ne demek canim araniza katildim bile tabisi :KK66:
Haklisin canim gercek ayrilik olmadigi sürüce kücük küsmeler güzel bile oluyor hatta :KK12:
Bu arada yeni fikrin cok güzel canim :KK34:

eskiden yaptığım paylaşımları bilen bilir,bilmeyenler için belirtiyim,yediğimiz içtiğimize kadar paylaşırdık biz eskiden=)
çok ciddiyim=)şimdi yine kozmetik olsun,cilt bakımı,makyaj ürünleri,teknikleri,giyim kuşam moda yemek içmek,şarkı türkü,aklınıza ne geliyosa işte:KK39:ben paylaşıcam,sizdende aynı katılımı bekliyorum.burdan hem kendimize,hemde başkalarına bişeyler katalım istiyorum

merakla beklioruz sultanım :KK16::KK16:

ne vuronn:KK30::KK43::KK53:
culiiim gel öpem gel:KK19:ağzın bal yesin emi:KK56:güzel sözler yazan parmaklarını yirinnn:KK56:
biz manyağız kız valla:KK69:

[/B]

öp annemmm beniiii :KK12::KK12: hacı yaaa bizdeee aşkoooo ileee delişik bişiyiz delişik yanlız tiikkat ett hacı :KK52::KK52: delişik delinin şiklenmiş haliiii :KK1::KK1::KK1:deliii deliyiiii çekermiş aman napalım akıllı olup dünyanın derdini çekeceğimize deli olalım dünya bizim derdimizi çeksinnnn hacı :KK23::KK23:

süper fikirmiş :KK28:
senden de bu beklenirdi zaten :KK9:
çok yararlı paylaşımlar yapacağına eminim. bizde katkıda bulunuruz arada.
bana desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim :KK54:
dün baya ağladım zırladım ama bugün gayet iyiyim :nazar: arada geliyorlar o da olsun artık.
herşey muhteşem olucak biliyorum.

bi toplaşıpta hasret gideremedik :KK48:
sultan hep gece giriyo işinden dolayı bende bu saatlerde girip çıkıyorum ve testlerimin başına geçiyorum. :KK55:
arada test çözerkende ağlıyorum ama ağlıyorum diye testi bırakmayıp ağlayarak çözüyorum :KK60:
kısacası bazen mala bağlıyorum :KK60: ama o kadar da olsun artık.
arasammı diye düşünüyorum sonra ve kendime söverek kapatıyorum arama konusunu.
şuan da kendi kendime konuşuyorum :KK60:
ama içimden geçenleri anlatıyım dedim :KK60:

etme tabikii :KK15: kazan git şehir dışına mis gibi oku karışan eden yok rahat yaşam ohhhh :KK52: neler var önünde bırak şu çocugu canm :KK53: bırak :KK57:

hoşgeldin aramıza günlük kızı olarak :KK9::KK9:
kekliğim:KK54::KK23:
biblom suratım barbi bebeem,çok özel bi hediye değil,bi kaç tane çok güzel kombinler almış bana:KK17:
pastaneye beraber gidip yaptırdık pastayı gecenin bi yarısı:KK1:bide yazı isterim diye tutturdum:KK30:yazıyı ben söyledim adam yazdı:KK1:bide sonuna gülücük koydurdum:87:şımarıklığım tuttu bütün gece bişeyler istedim:21:
ertesi gün,esas yapmayı düşündüğü süprizi yaptı bi mekanda,hiç düşünmemiştim,zaten kutladık dedim ama,herşey harikaydı saolsun aşkım:KK17:
ayrıca sizinde 2.yılınız hayırlı olsun canım:nazar:hiç ayrılmayın işallah:KK48:
yapar tabi niye yapmasın kız:KK19:

:KK3:[/B]

ay tam doyasıya alıntı yapıcakken annem kalk gidiyoruz dedi :KK57: ben bi iki gün gelemicem hepinizi öptüm şmdidennn :KK16: sultanım çok sevindim bebegm maşşlhhh :nazar: ayy heveslendm dogum günüm olsun benimde :KK52: paylaşımlarınıda 4 gözle bekliyorum benide bkımlı yap kankeee :KK53::KK53: şmdi gidiyorum gelince uzuncaa yazıcam :KK55:

aşklarım hayatımın baharları:KK3:
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama:KK6:
öpüyore sizi:KK16:

aşklarım hayatımın baharları:KK3:
kaçamak yapıyım didim size bakmaya geldim:87:alıntı yapıcam ağşama:KK6:
öpüyore sizi:KK16:

hacı bu nasıl ev sahipliği yaaa geliommmm gidiom kapı duvar ev sahibesi yokkkk :KK45::KK45:

oğlummmm çık gellll topişine sahip çıkkk :KK57::KK57:

geliom gidiommm ne pasta var ne börek ne çay ne viskiii :nazar: nede şarappp :KK19::KK19:

gellll gellll güzelimmmm gel hiç acımıcakkkk :KK24::KK24::KK24:

hadi beklioz hacı gelde sohbet edelim :KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
X