- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
şaka bi yana çalış canm bikaç ay kendini sıkıp rahatlıcaksın ben çok pişmanım adam gibi çalışmadım devlette olamadım
kardeşte hayırlı olsun
o mavinin aynısının bluzu var bendeayakkabılarda güzelmiş üfür üfür yazın ohhh
kraliçe sultan aplaa
bi ara benim yüzümden gitmeyen o minik lekelerede el atsan olmamıı
demin laptobn şarjı bitti bende asilik yaptım girmedm bidaha
az önce yaptığım mantım ikram etmeden olmaz dedimEki Görüntüle 281823
uff yapılır mı bu yaa çok güzel görünüyooo
gel junocum brlikte yiyelim eşim daha yok geç gelicekmiş bende mantının başına gidip gidip gidip dönüyorumyememek için
valla hiç ısrar ettirmem hemen gelirim mantıya ortak olmaya
az önce yaptığım mantım ikram etmeden olmaz dedimEki Görüntüle 281823
ziyafet var galiba akşama
mantıyı görür görmez acıktığımı anladım.
akşama bizde pizza olmasa gelirdim. ama satamam pizzayı
Yihuıuuuuuuuu bensiz olur mu Sultanımın topiği beyaaaaaaa
Herkese öpücüklerrrrrrr
ben mantımı pizzaya satabilirim ama yada mantımı alıp size geliyorum
Yihuıuuuuuuuu bensiz olur mu Sultanımın topiği beyaaaaaaa
Herkese öpücüklerrrrrrr
selam yavritommmselam kızçeler
hiiiiiii!az önce yaptığım mantım ikram etmeden olmaz dedimEki Görüntüle 281823
aşkitommmmmmmmmmYihuıuuuuuuuu bensiz olur mu Sultanımın topiği beyaaaaaaa
Herkese öpücüklerrrrrrr
Allah razı olsun ne diyim canım benimciddiyim tabi kuuvalla bak seni her ne kadar taımıyo olsamda ozaman da çok seviyodum ve senin olduğunu tahmin etmiştim kaç defada özelden yazdımm neyse şimdi oralara girmeyelim ozaman sultan bacıı dimi hele bi paylaşım yapma yapıcan tabi kızz bizde yaparız gecen ben avondan papatya maskesi ısmarladım duş jellerinden filan gelsin ya sabırsızlanıyorum işte
iyiymiş ceydoşsağlon kızlarsağlıcakla gelir inşallah. doğsun hep birlikte severiz kk kızı olur.
hiç sorma ya şuan benim salya sümük ağlıyo olmam lazımdı. dün bi şarkı bile mafetmişti beni ama annemin hamilelik haberini aldıktan sonra içim umutla dolduallahın bi lutfudur belkide :44:
veriyim tabi peeling tarifimiarko nem sabun aldım. önce yüzümü onunla köpürtüyorum sonra elime azıcık toz şeker alıp onunla ovuyorum. siyah nokta falan ne varsa çıkartıyo. mis gibi oluyo yüzüm. kaymak gibi bu esmer halimle biraz kara kaymak oluyo ama benim cildim feci kurudur. ama bu peelingten sonra 3 gün bile nemli kalıyo.
ben talebeyken sabahlara kadar kıyafetlerimi ekliyodum burayatamam. bende çıkıyım azcık ders çalışıyım. talebeyim malum
görüşürüüzçok sevindim tanıştığımıza
güle güle giy süslükızlar dün trençkot aldım pembe dolaba ekledim ama burayada ekleyeyimEki Görüntüle 281744 Eki Görüntüle 281745 Eki Görüntüle 281746 elbisemi de 20 liraya aldım bu yazlık ayakkabıları burada kızlarda çok gördüm ama istanbulda buldum
kraliçe sultan aplaa
bi ara benim yüzümden gitmeyen o minik lekelerede el atsan olmamıı
demin laptobn şarjı bitti bende asilik yaptım girmedm bidaha
ne zaman gelcek diyodum bende
merhabaaaa :)
öpücüklere karşılık
selam kızçeler
aşkitommmmmmmmmm
kankaların gülü gelmiş yeevvvvhoşgeldin kurabiye suratlım
kanka be,livimiz ne oldu haberin varmı:26da olsa keşke [/B]
sivilcem yok artık hasta olcagım zaman tek tük çıkıyooşeyy hımm kimmmm:44:
hee benim evetto minik lekeler zamanla ve sabırla gidicek bunu unutma ilk kural
2.kural bunun tek çaresi limon!ilerleyen günlerde bunun için maske tarifide vericem sana biblocum:13:
sakın sivilcelerini sıkma,o lekelerede gece yatarken limon sür,güneş koruyuculuğu olan,yani spf li bir nemlendirici kullan dışarı çıkarkenspf li ürünler lekelere iyi gelir...
geç kaldın gardaşgeç kaldım mı gardaşş ?