Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

selam sultannnn :))
ve aleyküm selaaamm
hoşgeldin canım

hahha ısıttım yemekleri götürdüm dedim dışardan ye sürükleme beni bıkmış o karısı varkende dışardan mı yesinmiş bak sen paşayageldim kaymaklım
hahaha gelmiş bile,çok alemsin kız
ama adam haklı beehem hoşuna gitsin,kocam benim yemeklerimden başka yemek yemiyo diye
gel lokumum gelll hoşgeldin

çok saol bitanemm amin inşallah ..aman kız daha evlenme evlilikte güzelde yanlız olmakta güzel bee damara bağla takıll ağla gül gez yanlız olmakta iyi
şimdi bi arkadaşımla sohpet ediyodum 27 oluyorum diye vahlanıyodum:18:dedi ne 27 kızım 26 ya giriyosun!deme beee
dedim=),sonra hesapladım harbiden 26 ya giriyorum...yani hala 25 im
daha erkenmiş evlilik için
aman ne biliyim be mienseracım,Allah hayırlısını versin,ama artık evlilik istiyorum sanırım yaflört edemiyorum ben,asiyim başıma buyruğum kolay terkediyorum,belki evlenirsem farklı olur,artık böyle düşünmeye başladım:44:

geldim tabiiiki adım dükkan zaten götürdüm geldimyaş daha 25 çok da değil yani bende flört zamanlarımı çok köt geçirdim aman bir barışık bir küs deli oluyo insan beeiki yıl görüştüm bir yılda nişanlı kaldım ama sonunda evlendimbelki de farklı olur bitanem çok da kolay terketme canım

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:

günlükten tanışınca da pek bi güzel oluyo kimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.

aa ceyda kardeşin oluyomuş ne güzell allah sağslim doğmasını nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim. ben şuan sevinemiyorum ne yazıkki. 19 yaşındayım çocuk doğana kadar 20 olucam. aramda 20 yaş fark olan bi kardeşim olucak ama Allah'ın verdiği cana birşey deiyemem tabi ki. her ne kadar istemiyorum desemde isim düşünmeye bile başladım şaşkınım sadece.

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:
hahahaha=))arkadaşız tabi canım benimhoşgeldin sefa geldin
günlük kızlarıyız ki bizgeçte olsa başın saolsun,geçenlerde okudum günlüğünü,normalde okumazdım,yazar çıkardım,ama artık okuyorum.Allah sizlere ömür versin tatlım:26:

sorabilirsin tabi gülüm
engin tecrübelerimdensana feyz veriyim=)

ederim
üzmesinler etmiyim erkeklerin hepsi aynı kız,biz istediğimizi yaparız diyolar,ben erkeğim sen kadınsınişte buna deli oluyorum

tabiki beklemediğin bişeydi çünki şaşkın olman normal ama bak daha ilk günden biraz biraz alışmaya başlamışsın çok sevilir ailede şimdi o

günlükten tanışınca da pek bi güzel oluyo kimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.
evet aynen öyle mesela ben senin şuan KKdan çıkıp ders çalışman gerektigini biliyorum

çok saol canm
günlük tabi ya evim-barkım-yerim-yurdum-can dostum :111: çok özel bi iletişimimiz var sende girip çıkma artık başka sorumlulukların var bu topik gibi

hahha kız güldürdün beni yeni başladım ben günlük tutmayaevdeyim koca gün kız bende gelişen olaylar yok sizi takip ediyorum ben
hahahahahaha
olsun bacım,sende yaptığın yemekleri felan anlat,mesela soslu makarna yapıp afiyetle yediğini felan

=)
hatırlıyorumda annemler bana'sana kardeş yapalımmı?'diye sorduklarında,öldürürüm onu,camdan aşşa atarımdediğimi hatırlıyorum hep
ama şimdi düşünüyorumda keşke olsaymışkanlım olsun kardeşim olsun demişler

ay sorma o huyları çok fenadeli ediyolar bazen adamı

bıldırcınlarım,şu an iş yerindeyim,seri yazamıyorum bilginiz olsun,aniden çıkarsam kusura bakmayın

sende bu ara zor günler yaşıyosun okuyorum günlükte.
herkesin günlüğünü okumaya sabredemiyorum ama birkaç kişi var günlükte takip ettiğim
çok güçlü olduğunu bildiğim için en doğru kararı vereceğine inanıyorum ki daha öncede içindeki güçle başarmışsın zaten bunu.
gelelim soruma. bunu hep sana sormayı hayal etmiştim çünkü cilt konusunda çok bilgilisin biliyorum.
kuru cilt için ne önerirsin en kolayından bide flormarın maskelerinden kullandın mı hiç ?

bıldırcınlarım,şu an iş yerindeyim,seri yazamıyorum bilginiz olsun,aniden çıkarsam kusura bakmayın

pekı bacım yazıcam artıkah sizinkiler iyi sormuşlar benim ablam var evli çocukları bile var ben 18 yaşındaydım ozamanlar annem gitmiş doktora hamilesin demişler ben sevindim tabi ablamda öyle ama ablamın çocukları bizim kardeşe ne der onu ozaman çok düşünmüştükama sonra yine tahlil yapmışlar olmadı kardeşimiz

3 saat boyunca ders çalışınca kendimi kk'ya attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…