- 10 Ağustos 2011
- 187
- 0
-
- Konu Sahibi __SuLTaN__
ve aleyküm selaaammselam sultannnn :))
hahaha gelmiş bile,çok alemsin kızhahha ısıttım yemekleri götürdümdedim dışardan ye sürükleme beni bıkmış o karısı varkende dışardan mı yesinmiş bak sen paşaya geldim kaymaklım
şimdi bi arkadaşımla sohpet ediyodum 27 oluyorum diye vahlanıyodum:18:dedi ne 27 kızım 26 ya giriyosun!çok saol bitanemmamin inşallah ..aman kız daha evlenme evlilikte güzelde yanlız olmakta güzel bee damara bağla takıll ağla gül gez yanlız olmakta iyi
ve aleyküm selaaamm
hoşgeldin canım
hahaha gelmiş bile,çok alemsin kız
ama adam haklı beehem hoşuna gitsin,kocam benim yemeklerimden başka yemek yemiyo diye
gel lokumum gelll hoşgeldin
şimdi bi arkadaşımla sohpet ediyodum 27 oluyorum diye vahlanıyodum:18:dedi ne 27 kızım 26 ya giriyosun!deme beee
dedim=),sonra hesapladım harbiden 26 ya giriyorum...yani hala 25 im
daha erkenmiş evlilik için
aman ne biliyim be mienseracım,Allah hayırlısını versin,ama artık evlilik istiyorum sanırım yaflört edemiyorum ben,asiyim başıma buyruğum kolay terkediyorum,belki evlenirsem farklı olur,artık böyle düşünmeye başladım:44:
hoşgeldin biblo bende okuyorum senin günlüğünü
sen fazla yazmıyosun ama
hahha kız güldürdün beniyeni başladım ben günlük tutmaya evdeyim koca gün kız bende gelişen olaylar yok sizi takip ediyorum ben
yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldumgünlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:
günlükten tanışınca da pek bi güzel oluyokimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.
aa ceyda kardeşin oluyomuş ne güzell allah sağslim doğmasını nasip etsin inşallah
hahahaha=))arkadaşız tabi canım benimyeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldumgünlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım
hoşgeldimm :103:
sorabilirsin tabi gülümçok teşekkür ederim
geçeceğini söyleyenler olunca daha da çok seviniyorum.
evet bir kardeş geliyomuş banaher ne kadar şok olsam da. birkaç şey sorucam sana ama sorabilir miyim acaba engin tecrübelerine dayanarak ?
geldim tabiiiki adım dükkan zaten götürdüm geldim yaş daha 25 çok da değil yani bende flört zamanlarımı çok köt geçirdim aman bir barışık bir küs deli oluyo insan bee iki yıl görüştüm bir yılda nişanlı kaldım ama sonunda evlendim belki de farklı olur bitanem çok da kolay terketme canım
çok teşekkür ederim. ben şuan sevinemiyorum ne yazıkki. 19 yaşındayım çocuk doğana kadar 20 olucam. aramda 20 yaş fark olan bi kardeşim olucakama Allah'ın verdiği cana birşey deiyemem tabi ki. her ne kadar istemiyorum desemde isim düşünmeye bile başladım şaşkınım sadece.
evet aynen öylegünlükten tanışınca da pek bi güzel oluyokimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.
hahahaha=))arkadaşız tabi canım benimhoşgeldin sefa geldin
günlük kızlarıyız ki bizgeçte olsa başın saolsun,geçenlerde okudum günlüğünü,normalde okumazdım,yazar çıkardım,ama artık okuyorum.Allah sizlere ömür versin tatlım:26:
hahahahahahahahha kız güldürdün beniyeni başladım ben günlük tutmaya evdeyim koca gün kız bende gelişen olaylar yok sizi takip ediyorum ben
çok teşekkür ederim. ben şuan sevinemiyorum ne yazıkki. 19 yaşındayım çocuk doğana kadar 20 olucam. aramda 20 yaş fark olan bi kardeşim olucakama Allah'ın verdiği cana birşey deiyemem tabi ki. her ne kadar istemiyorum desemde isim düşünmeye bile başladım şaşkınım sadece.
günlük kızlarıyız ki bizgeçte olsa başın saolsun,geçenlerde okudum günlüğünü,normalde okumazdım,yazar çıkardım,ama artık okuyorum.Allah sizlere ömür versin tatlım:26:
sorabilirsin tabi gülüm
engin tecrübelerimdensana feyz veriyim=)
ederim
üzmesinler etmiyimerkeklerin hepsi aynı kız,biz istediğimizi yaparız diyolar,ben erkeğim sen kadınsın işte buna deli oluyorum
sorabilirsin tabi gülüm
engin tecrübelerimdensana feyz veriyim=)
ederim
üzmesinler etmiyimerkeklerin hepsi aynı kız,biz istediğimizi yaparız diyolar,ben erkeğim sen kadınsın işte buna deli oluyorum
hahahahahaha
olsun bacım,sende yaptığın yemekleri felan anlat,mesela soslu makarna yapıp afiyetle yediğini felan
=)
hatırlıyorumda annemler bana'sana kardeş yapalımmı?'diye sorduklarında,öldürürüm onu,camdan aşşa atarımdediğimi hatırlıyorum hep
ama şimdi düşünüyorumda keşke olsaymışkanlım olsun kardeşim olsun demişler
tabiki beklemediğin bişeydi çünki şaşkın olman normal ama bak daha ilk günden biraz biraz alışmaya başlamışsınçok sevilir ailede şimdi o
flört edemiyorum ben,asiyim başıma buyruğum kolay terkediyorum,belki evlenirsem farklı olur.
evet aynen öylemesela ben senin şuan KKdan çıkıp ders çalışman gerektigini biliyorum
çok saol canm
günlük tabi ya evim-barkım-yerim-yurdum-can dostum :111: çok özel bi iletişimimiz varsende girip çıkma artık başka sorumlulukların var bu topik gibi