Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

şaka bi yana çalış canm bikaç ay kendini sıkıp rahatlıcaksın ben çok pişmanım adam gibi çalışmadım devlette olamadım :KK5:
kardeşte hayırlı olsun :emir_bebek:

o mavinin aynısının bluzu var bende :KK1: ayakkabılarda güzelmiş üfür üfür yazın ohhh :KK9:

kraliçe sultan aplaa :KK12:
bi ara benim yüzümden gitmeyen o minik lekelerede el atsan olmamıı :KK30:

demin laptobn şarjı bitti bende asilik yaptım girmedm bidaha :KK37:

evet canım yaz gelsede giysem o papileri:KK9:ben beyaz tenliyim ama bendede leke var sanki gbi geliyo ah bide şu saç rengime bi çare bulabilsem açık kumral mı kahvemi kestane mi aman be nasıl bir kararsızlıktır bu anlamadım:KK57:ama çirkinim böyle bu saç reng, bana yakışmadı yine açsam mı ki rengini zaten açık ama kına gibi yahu:KK37:

az önce yaptığım mantım ikram etmeden olmaz dedim :KK56: $Fotoğraf0067.jpg

Yihuıuuuuuuuu bensiz olur mu Sultanımın topiği beyaaaaaaa :KK52::KK53::KK19::KK19:

Herkese öpücüklerrrrrrr
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızçeler :KK3::KK3:
selam yavritommm:KK3:
az önce yaptığım mantım ikram etmeden olmaz dedim :KK56:Eki Görüntüle 281823
hiiiiiii!:KK53:
ölürüm mantıya:KK56:eline koluna sağlık yavrım:KK23:kız bi yerim düşücek:KK6::KK53:

Yihuıuuuuuuuu bensiz olur mu Sultanımın topiği beyaaaaaaa :KK52::KK53::KK19::KK19:

Herkese öpücüklerrrrrrr
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
aşkitommmmmmmmmm:KK52::KK64::KK62:
kankaların gülü gelmiş yeevvvv:KK3:hoşgeldin kurabiye suratlım:KK54: :KK54:
kanka be,livimiz ne oldu haberin varmı:26:eek:da olsa keşke:KK5:

ciddiyim tabi kuu :KK48:valla bak seni her ne kadar taımıyo olsamda ozaman da çok seviyodum ve senin olduğunu tahmin etmiştim kaç defada özelden yazdımm neyse şimdi oralara girmeyelim ozaman sultan bacıı :KK1:dimi hele bi paylaşım yapma yapıcan tabi kızz bizde yaparız gecen ben avondan papatya maskesi ısmarladım duş jellerinden filan gelsin ya sabırsızlanıyorum işte:KK66:
Allah razı olsun ne diyim canım benim:KK54:şımardım ya la:KK53:
avon sevmiyorum hacı ben ya:26:ne kadar maskesini kullandıysam tırt:KK19:duş jelleri felan okeyto ama,cilt söz konusu olunca avon sevmirem yeeeeuuu:KK19:gratisin ürünleride güzel bebem söyliyim...çiskekli:KK37:jellerine bayıldım ben tavsiye ederim:21:

sağlon kızlar :KK16: sağlıcakla gelir inşallah. doğsun hep birlikte severiz kk kızı olur.
hiç sorma ya şuan benim salya sümük ağlıyo olmam lazımdı. dün bi şarkı bile mafetmişti beni ama annemin hamilelik haberini aldıktan sonra içim umutla doldu :KK16: allahın bi lutfudur belkide :44:
veriyim tabi peeling tarifimi :KK37: arko nem sabun aldım. önce yüzümü onunla köpürtüyorum sonra elime azıcık toz şeker alıp onunla ovuyorum. siyah nokta falan ne varsa çıkartıyo. mis gibi oluyo yüzüm. kaymak gibi :KK16: bu esmer halimle biraz kara kaymak oluyo ama :KK53: benim cildim feci kurudur. ama bu peelingten sonra 3 gün bile nemli kalıyo.
iyiymiş ceydoş:KK28:
esmersin demek:KK69:bebeğim ben solaryuma giriyorum kara kızan olıyım diye:KK1:şanslısın bence:KK61:
bol su iç cildin kuruysa,nemlendiricisiz bırakma yüzünü.mutlaka nemlendirici sür öyle çık dışarı.badem yağı ve kayısı yağı içeren maskeler var hazır,onları kullan canikom...kil maskesi felan yapma sen,iyice kurutursun cildini:13:la roş posayın nemlendiricisini tavsiye ederim mesela:KK28:

tamam. bende çıkıyım azcık ders çalışıyım. talebeyim malum :KK9:
görüşürüüz :KK54: çok sevindim tanıştığımıza :KK69:
ben talebeyken sabahlara kadar kıyafetlerimi ekliyodum buraya:KK37:sınavlarıma girmiyodum!nasıl bi kk aşkıysa:KK37:
oyyy bitanem bende çok sevindim öpüyorum bol bollll:KK54::KK16:

kızlar dün trençkot aldım pembe dolaba ekledim ama burayada ekleyeyimEki Görüntüle 281744 Eki Görüntüle 281745 Eki Görüntüle 281746 elbisemi de 20 liraya aldım bu yazlık ayakkabıları burada kızlarda çok gördüm ama istanbulda buldum :KK52:
güle güle giy süslü:KK3:varya acayip düşkünsün giyime kuşama sen mienseram:KK1:
hepsi çok hoş tatlışkom:21:keyifle giy hepsini...

kraliçe sultan aplaa :KK12:
bi ara benim yüzümden gitmeyen o minik lekelerede el atsan olmamıı :KK30:

demin laptobn şarjı bitti bende asilik yaptım girmedm bidaha :KK37:

şeyy hımm kimmmm:44:
hee benim evett:KK1::KK1:o minik lekeler zamanla ve sabırla gidicek bunu unutma ilk kural
2.kural bunun tek çaresi limon!ilerleyen günlerde bunun için maske tarifide vericem sana biblocum:13:
sakın sivilcelerini sıkma,o lekelerede gece yatarken limon sür,güneş koruyuculuğu olan,yani spf li bir nemlendirici kullan dışarı çıkarken:KK34:spf li ürünler lekelere iyi gelir...

Son düzenleme:
ne zaman gelcek diyodum bende :KK9::KK9:

:KK53::KK53: geç kaldım mı gardaşş ? :KK53:

merhabaaaa :)
öpücüklere karşılık :KK54::KK16::KK16::KK16:

öpüşelim çok çok :KK37: :KK16:

selam kızçeler :KK3::KK3:

selam cicimm :KK3:

aşkitommmmmmmmmm:KK52::KK64::KK62:
kankaların gülü gelmiş yeevvvv:KK3:hoşgeldin kurabiye suratlım:KK54: :KK54:
kanka be,livimiz ne oldu haberin varmı:26:eek:da olsa keşke:KK5:[/B]

Aşkoom melek kankam :KK19::KK19:
kurabiye surat haha tuttum bunu kanke :KK53:
Livitomuz üyeliğini sildirmş kanka, nasıl ulaşçaz ? ben çok özledim onu :KK5:
ev adresini biliyorum da numarası yok iyi mi :KK25:
izmire gidip kapıyı çalıyo muşum, Livim rica etsem KK ya döner misin filan haha
:KK53:

Helloooooo kızlarrr :KK3::KK3:

culinizzz geldiiiii :KK1: özlediniz mi annem beniiiii :KK37::KK37:

hasta oldummmm boğazlarım acıoooo :KK43: bayram haftası olur mu yaaaa olur muuuuu :KK43:

şeyy hımm kimmmm:44:
hee benim evett:KK1::KK1:o minik lekeler zamanla ve sabırla gidicek bunu unutma ilk kural
2.kural bunun tek çaresi limon!ilerleyen günlerde bunun için maske tarifide vericem sana biblocum:13:
sakın sivilcelerini sıkma,o lekelerede gece yatarken limon sür,güneş koruyuculuğu olan,yani spf li bir nemlendirici kullan dışarı çıkarken:KK34:spf li ürünler lekelere iyi gelir...
sivilcem yok artık hasta olcagım zaman tek tük çıkıyoo :KK51: ama leke kaldı bikaç tane sinirlerimi bozuyolar :KK50: temem bundan sonra hergün limonluyorum kendimi :21: Kil maskesi yapıyorum onu sadece limonla sulandırıyım o zaman ?
:KK53::KK53: geç kaldım mı gardaşş ? :KK53:
:KK3:
geç kaldın gardaş :KK57: ama kapımız açık sana :KK53:

sultan için pasta didim bu çıktı :KK53:

doğum günün kutlu olsun topaamızın sultanı :KK19: çok yeni tanıştık ama kanım kaynadı hadi bakalmm :KK8: Önümüzdeki yıllardada hep KKda ol emii ama yanında mini mini bıcırık çocukların olsunda teyze olalım :KK17:

X