Şükür açlığı da gördük

Bende hicbir sey yapmayip bu sekilde evliligi surdurecek biri izlenimi yarattiniz. Kocaniz mutfak alisverisi yapsa sorun cozulecekmis gibi algiladim.
Yillarca calisma hayatinizda olmus hicbir sey bilmeyen cahil bir hanim degilsiniz. Sonuna kadar cocuklarinizin hakkini soke soke alabilirsiniz.
Bu umutsuzluk, bosvermislik neden?

İstediğini alabilir dediğim gibi atıyorum 200.000 TL ye ev satmış olsun. E ne oldu bu para? Bankada yok, üzerine alınmış bir şey yok. İş mi kurdun ne yaptın? Satarken ilan verdin mi? Eşin onayı alındı mı bu satış yapılırken? İspat edebilirse alır hakkını.

Evet mırascılıgı devam edıyor.Ancak mal ayrılıgı sözleşmesini ımzalamasaydım Mırasta daha fazla hakları olmayacak mıydı? Ben mırascı degılsem öyle gıbı görünüyor.Yanı Sımdı ayrılmakla ,ölümünü beklemek arasında cocukların hakları acısından fark yoksa ona göre harekete etmeli.Tum bu sıkıntıları çekip bı de cocuklarımın hakkını dıgerlerıne hedıye edemem.Iptalı nasıl oluyorsa onu yaparım

Kesinlikle hic birseyden haberi yok oturduğu evi bile kira demiş ama ev sahibi ortada yok diyor

Bayan yakin akrabam olur

Sormuş eşine ev sahibimiz nerde diye sana ne ne demek istiyorsun sen demiş otur oturduğun yerde oturmam diyorsan cocugu birak git demiş

Çocukta 17 yasinda baba vermezse annede cocugumsuz asla yapamam düşüncesinde
Çocuk anneyi istiyormuş ama babanin korkusundan bişey diyemiyormus

boşanmak istemiyorsunuz bence tek sorun erzak. o hallolsa gerisi önemli değil gibi sizin için. çocuklarınız böyle bir babayla büyürse hesap sorar asıl. bizi aç bırakan adama neden katlandın anne???

Sikayetci ol. Erkek evine bakmakla yukumlu. Hakkinda ceza davasi acabilirsin. Belki o zaman akli basina gelir.

Umutsuzluk karsımdakının ne kadar adılesebılecegını bılmekten.kırklı yaslardan.belırsızlıkten

Umutsuzluk karsımdakının ne kadar adılesebılecegını bılmekten.kırklı yaslardan.belırsızlıkten
40li yaslardaysaniz 70 yasina kadar daha omrunuz oldugunu dusunelim onunuzde henuz yasanmamis 30 yil var ölene kadar bu sıkıntılari cekmek tercihiniz olmamali.
O cesareti kendinizde bulsaniz devami gelir iste o zaman aslinda ne kadar guclu oldugunuzu anlarsiniz.

boşanmak istemiyorsunuz bence tek sorun erzak. o hallolsa gerisi önemli değil gibi sizin için. çocuklarınız böyle bir babayla büyürse hesap sorar asıl. bizi aç bırakan adama neden katlandın anne???
Benım cocuklarıma saglayabıleceklerım sınırlı
Belkı de haklısınız cesur olmak lazım yoksa aynı tas aynı hamam bugun erzak yarın başka bı şey
Düşünüyorum da ya evın kılıdını bıle degıstırdı oglumla sokakta kalmıştık.Yasamadıgım bısey kalmamış neyi bekliyorum kı

Herkes avukatla görüşmeni tavsiye etmiş. Lütfen yap bunu bence de. Ve kesinlikle çaktırmadan delil topla.
Bu arada boşanma davası açtıktan sonra barışma olduysa ve sonra mal ayrılığı yaptiysaniz bu da bence kötü niyet göstergesi. Hakim bunu anlayacaktir. Tabi iyi bir avukat ile.

10000000000000000000000. kez yazmak istiyorum:

Genc kizlar bosanmis cocuklu adamlarla evlenmeyin.

Evlenip bosanmis kadinlar siz de evlenmeyin.

Sana dönüp özür dilemesini aşkım seni bundan sonra mutlu edeceğim demesini bekliyor umudediyorsun ama yanılıyorsun o hıyardan cacık olmaz bence bi an önce ayaklarınin üstüne bas aynanın karşısına geç bu hayat mi yoksa düzgün bu hayat mi annen baban varsa hiç durma bi süre annen bakarsa bakar çocuklara ise girersin hayat kurarsn zor ama imkansız değ il yeterki iste

Cok uzuldum. Narsistler kincidirler. Isleri bitince giderler. Vicdan merhamet hic yoktur. Kendi cikarlari icin cevirmeyecekleri alavere dalavere soylemeyecekleri yalan yoktur.
Durumuna cok uzuldum. Inan adama da sinirlerim bozuldu. Yapilacak tek sey bir avukata gitmek. Burdan ne desek bos. Belki o sozlesmeyi zorla imzalatti falan deseniz ya da art niyetli oldugu anlasilirsa birseyler yapilabilir. Yoksa bu adam vicdana gelmez bekleme.

Bı kez baba evıne gıttım 20 günlüğüne de olsa.Tekrar dönemem.Ama güç verdınız Daha netım.Haklısınız bı on yılımı daha alamayacak.Agustosta tatıle gıdecektık yazık o da kaldı oğlum en cok ona üzülecek.

Arkadasım aciz diyosun tatil diyosun sen de bi garipsin. Benim kızım varlık içinde yokluk çekse biri bu şekilde eziyet etse ehhh başlarım böyle hayata der babamın evine giderim. Hic olmazsa çocuklarımın Karnı doyar. Sen tüm bunları düşünmek yerine tuh tatil diyosun

Cocuklar çabuk unutur merak etme sen hayatıni düzeltmeye bak

Allah sasirmasin kimseyi cipi de paradi da batsin belliki yeni heyevanlarla harcaniyor paralar yureginizi yormak istemem sozlerimle allahm aydinlik ve ferahlik versin size evlatlarinizla insallah, akillilik edin kanitlayici seyler edinin ve donuna kadar tazminat talep ederek sallayin bakalim o adamliktan nasibi almamis erkege de deyin ki her cikisin bir iniis vardir sen inerken bende el sallarim belki yukarlardan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…