- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
-
- Konu Sahibi bitane2014
İstediğini alabilir dediğim gibi atıyorum 200.000 TL ye ev satmış olsun. E ne oldu bu para? Bankada yok, üzerine alınmış bir şey yok. İş mi kurdun ne yaptın? Satarken ilan verdin mi? Eşin onayı alındı mı bu satış yapılırken? İspat edebilirse alır hakkını.Çok teşekkür ederim yorumladiginiz için
Şimdi araba ev vesaire alıyormuş üstüne degil başkasının ustuneymis
Bende bilmiyorum hukuk islerini bayanda ev hanımı hic biseyden haberi yok sadece bilgi edinmek icin sormuştum onada aynısını anlatırım durum böyleymiş diye
Evet mırascılıgı devam edıyor.Ancak mal ayrılıgı sözleşmesini ımzalamasaydım Mırasta daha fazla hakları olmayacak mıydı? Ben mırascı degılsem öyle gıbı görünüyor.Yanı Sımdı ayrılmakla ,ölümünü beklemek arasında cocukların hakları acısından fark yoksa ona göre harekete etmeli.Tum bu sıkıntıları çekip bı de cocuklarımın hakkını dıgerlerıne hedıye edemem.Iptalı nasıl oluyorsa onu yaparımMal ayrılığı sözleşmesi, boşanma halinde eşiniz ve sizin aranızdaki mal paylaşımını düzenler. Çocuklarınızın hiçbir hakkına sirayet etmez. Çocuklarınızın mirasçılık haklarına etki etmez, çocuklarınızın yasal mirasçılığı devam eder.
Kesinlikle hic birseyden haberi yok oturduğu evi bile kira demiş ama ev sahibi ortada yok diyorİstediğini alabilir dediğim gibi atıyorum 200.000 TL ye ev satmış olsun. E ne oldu bu para? Bankada yok, üzerine alınmış bir şey yok. İş mi kurdun ne yaptın? Satarken ilan verdin mi? Eşin onayı alındı mı bu satış yapılırken? İspat edebilirse alır hakkını.
Umutsuzluk karsımdakının ne kadar adılesebılecegını bılmekten.kırklı yaslardan.belırsızlıktenBende hicbir sey yapmayip bu sekilde evliligi surdurecek biri izlenimi yarattiniz. Kocaniz mutfak alisverisi yapsa sorun cozulecekmis gibi algiladim.
Yillarca calisma hayatinizda olmus hicbir sey bilmeyen cahil bir hanim degilsiniz. Sonuna kadar cocuklarinizin hakkini soke soke alabilirsiniz.
Bu umutsuzluk, bosvermislik neden?
Mal ayrılıgı sozlesmesı olsa bıle mıSikayetci ol. Erkek evine bakmakla yukumlu. Hakkinda ceza davasi acabilirsin. Belki o zaman akli basina gelir.
40li yaslardaysaniz 70 yasina kadar daha omrunuz oldugunu dusunelim onunuzde henuz yasanmamis 30 yil var ölene kadar bu sıkıntılari cekmek tercihiniz olmamali.Umutsuzluk karsımdakının ne kadar adılesebılecegını bılmekten.kırklı yaslardan.belırsızlıkten
Benım cocuklarıma saglayabıleceklerım sınırlıboşanmak istemiyorsunuz bence tek sorun erzak. o hallolsa gerisi önemli değil gibi sizin için. çocuklarınız böyle bir babayla büyürse hesap sorar asıl. bizi aç bırakan adama neden katlandın anne???
10 yıl evlılık yıldönümümüz böyle geçtı zaten evlılık yok ortada.Sadece cocuklar ayrılıgı görmüyor o kadar ama bütün negatıflerı yasıyorkac yillik evlisiniz ..nezamandan beri boyle canim
Sana dönüp özür dilemesini aşkım seni bundan sonra mutlu edeceğim demesini bekliyor umudediyorsun ama yanılıyorsun o hıyardan cacık olmaz bence bi an önce ayaklarınin üstüne bas aynanın karşısına geç bu hayat mi yoksa düzgün bu hayat mi annen baban varsa hiç durma bi süre annen bakarsa bakar çocuklara ise girersin hayat kurarsn zor ama imkansız değ il yeterki isteBenım cocuklarıma saglayabıleceklerım sınırlı
Belkı de haklısınız cesur olmak lazım yoksa aynı tas aynı hamam bugun erzak yarın başka bı şey
Düşünüyorum da ya evın kılıdını bıle degıstırdı oglumla sokakta kalmıştık.Yasamadıgım bısey kalmamış neyi bekliyorum kı
Bı kez baba evıne gıttım 20 günlüğüne de olsa.Tekrar dönemem.Ama güç verdınız Daha netım.Haklısınız bı on yılımı daha alamayacak.Agustosta tatıle gıdecektık yazık o da kaldı oğlum en cok ona üzülecek.Sana dönüp özür dilemesini aşkım seni bundan sonra mutlu edeceğim demesini bekliyor umudediyorsun ama yanılıyorsun o hıyardan cacık olmaz bence bi an önce ayaklarınin üstüne bas aynanın karşısına geç bu hayat mi yoksa düzgün bu hayat mi annen baban varsa hiç durma bi süre annen bakarsa bakar çocuklara ise girersin hayat kurarsn zor ama imkansız değ il yeterki iste
Arkadasım aciz diyosun tatil diyosun sen de bi garipsin. Benim kızım varlık içinde yokluk çekse biri bu şekilde eziyet etse ehhh başlarım böyle hayata der babamın evine giderim. Hic olmazsa çocuklarımın Karnı doyar. Sen tüm bunları düşünmek yerine tuh tatil diyosunBı kez baba evıne gıttım 20 günlüğüne de olsa.Tekrar dönemem.Ama güç verdınız Daha netım.Haklısınız bı on yılımı daha alamayacak.Agustosta tatıle gıdecektık yazık o da kaldı oğlum en cok ona üzülecek.
Cocuklar çabuk unutur merak etme sen hayatıni düzeltmeye bakBı kez baba evıne gıttım 20 günlüğüne de olsa.Tekrar dönemem.Ama güç verdınız Daha netım.Haklısınız bı on yılımı daha alamayacak.Agustosta tatıle gıdecektık yazık o da kaldı oğlum en cok ona üzülecek.
Hikaye uzun.Yazmaya da okumaya da değmez.Gercı kıtap halıne gelse yok satar emınım. Konunun özü
Altında cıple gezen,aylık gelırı 15-20 bını bulan,oruç tutan erkek ; küçük ıkı çocuğunu ve karısını ac bırakırsa hıcbır alısverıs yapmazsa karısı ne yapmalıdır??