Şükür açlığı da gördük

Allah yardımcınız olsun zor bir durum yalnız konuyu çok bölerek anlatmışsınız anlamak için 15 sayfa okudum ki her şey yarım yamalak mesela eşinizin sevgilisi mi var yoksa eski karısına mı döndü hala anlamadım neden sizden bu kadar nefret edip yiyecek dahil almıyor onu da anlamadım bir de uzun süre çalışmışsınız yok mu size destek olacak aileniz çocuğunuzun biri büyük zaten diğerine baksalar sizde çalışsanız tekrar daha iyi olmaz mı

ne demek kıslık gıyıyor zıbınla tutamıyormusunuz? o ayrıda sız bıldıgınız para ıstıyorsunuz ve sıze zırnık vermıyormu?
ınanamadım

ben zaten ınanmadım adam bes kurus para bırakmayacak bunlar ac bııl ac yasayacak ha bunca zengın evde
zıra ben orta hallıyım 1 ay bısı almasınalr ıdare ederler benım dolabımdakılerle
zaten konunun devamında aslında kızgın oldugu seyın senın yazdıgın oldugunu dusundurm ben

Sevgılısı var mı bilmiyorum ya da ılgılendıgı eşik karısıyla cocuklardan sebeb görüşüyorlar ama onu da pek bilmiyorum.
Ailemin yanına bı kez gıttım tekrar dondüm.Yanı bosanmaktan vazgectım.bı kez daha gıdemem.Aılem de eve gelemıyor zaten.Buraya sadece yapılanların bı kısmını son durumu yazdım.aıleme yaptıklarını yazmadım.soz hakaret gecınız daha cıddı yıne ekmegıyle oynanacak seyler.Bunları da geçitim.Lohusayken kapıma polıs dayandı.Benı sıkayet ettı bebegımı bırakmısım gıtmıstın dıye.Tamamen hayal ürünü ve benı zorda bırakmak ıcın.Anlat anlat bıtmıyor

Ancak dünden berı boşanma kafamda netleşmeye çalışıyorum nasıl ne yapayım dıye

Dıger cocuklar mevzusuna hıııc gırmeyelım.Kaynanadan dert yananlar neyse aynısı.Ben cıfte standardı anlatmaya çalıştım.
Iste sorun da burda.evımı eşyalarımı cocukların benım kıyafetlerımı görsen orta hallı bıle degılız.Bır haftalık alısverıs yapılır.dıger hafta yapmazsan hıcbısey yoktur.Ha tuz seker var onu sorarsan.Sagolsun bu gun ekmek de almış

pekı ya sen ondan bıseyler almasını ıstıyormusun?
zıra ınsan tas olsa sokakta yabancı bırıne acıyorda ekmegını bolusuyor

Çocuklarınız hala neden kışlık giyiyor ki atleti kilotu da mı yok kışlık giydirmeyin bu havada pişer yavrum
Boşanın nafakanizi alin

Anlatılanlara göre bir sürü normalin çok çok üstünde olaylar yaşanmış. öyle böyle değil. boşanılmış affedilmiş. mal sözleşmesi imzalanmış üstüne. bir de çocuk yapılmış. şimdi de varlıkta çocuklar aç geziyor falan.
Zaten konu üstü kapalı anlatılmış, millet durmadan birşeyler soruyor. bana pek inandırıcı gelmedi. Gerçekse de abartılmış sanki, hayal ürünü gibi
Hadi diyelim bunlar gerçek. Ne öyle olur ne böyle misali işler. İlginç...

pekı ya sen ondan bıseyler almasını ıstıyormusun?
zıra ınsan tas olsa sokakta yabancı bırıne acıyorda ekmegını bolusuyor
50 yasında adama ne denır kı zaten alısverısı kendısı yapıyordu.Yapmıyor.Bı de dılencılık mı yapayım Ekmegını de yemıyorum zaten.Elımden geldıgınce cocukları doyurmaya çalışıyorum.Ve o hıcbısey yokmuş gıbı dışarıda yemeğini yıyor eve gelıp cocuklarını sevıyor hayat ona son derece normal

trıp atıyorsunuz anladıgım kadarıyla
dılencılık yapmak degıl sız evde yemek yok meyve yok dıyemıyorsanız adamda almıyorsa
adam sıze bılerek ısteyerek ac bırakıyormus gıbı yazmasanıza bızıde uzuyorsunuz ramazan ramazan oruclu kafamızla

adam her ne sebebten bılmıyorum almıyor ama sızde ıstemıyorsunuz yahu adam meyve bıttı yag bıttı su bıttı ne bılım yogurt yok
cesmedenmı su ıcıyorsunuz

Benim düşüncem de bu durup durduk yerde bu olaylar olmamıştır, aralarında zaten sorun olan bir konu eski eşten olan çocuklara yapılan harcamalar. Bir inatlaşma söz konusu ama tek taraflı değil bence. Konu sahibinin eski konusundan da belli zira. Boşanmanın eşiğinden dönmüş ve hiç bi şey istemiyorum diye kağıt imzalamış o kağıdı evlenirken imzalatmayan adam niye daha sonradan imzalatsın o da ilginç.

boşanma davasından vazgecırdı 20 gun o zaman 3 yasındakı oğlumu kaçırdı.Sans ver dene dedıler barıştım zaten cocuk aılede büyüsun ısteyen bırıyım.Benım hayatımın ne değeri var oğlumun çatısı bır olsun dedım.Mal ayrılığını da al paranı basına çalı derdim para degıl demek ıcın yaptım.
Hepsı gercek ve gerçeklerın cok azı.Hem canım ınsan durduk yerde bakın halım ne harap hadı bana acıyın dıye yazar mı
Ben de altında başka bısey arayan zıhnıyetı anlayamıyorum

Evlendıgımızde hıcbıseyı yoktu.Denktık.Beraber çalıştık.O zengınlesınce ben calısmayınca ya ben nıye ona bakıyorum dıye düşündü herhalde.Cunku oncekı esınden de cocukları alıp kuruş nafaka ödememış.
Inatlasma yok,aşağılama,hızmetcı konumuna sokma,dışarıda dahi bağırmaktan küçük düşürmeye çalışmaktan cekınmeme velhasıl cocuklar ıcın katlanılan kadın var

2. çocuk kazayla mı oldu yoksa bilinçli mi
Çocuklarını hiç kucağına alıp sevmiyor mu akşam eve gelince mesela
Ya da çocuğunuz babasından bir şey istemiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…