- 6 Temmuz 2015
- 3
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi bitane2014
Bu anlasma onun cocugu ve karisi uzerindeki sorumluluklari ortadan kaldirmaz. Sikayetci olabilirsin.Mal ayrılıgı sozlesmesı olsa bıle mı
ne demek kıslık gıyıyor zıbınla tutamıyormusunuz? o ayrıda sız bıldıgınız para ıstıyorsunuz ve sıze zırnık vermıyormu?benım ılk evlılıgım.Bosanma davası açamıştım herseyine tedbır kondu.yuklu bı tazmınat odeyecektı.Belkı de buz sözleşmeyi ımzalatmak ıcın barıştı vazgecırdı.
Zaten uzun sure eve para bırakamıyor alışverişi kendı yapıyordu.Sımdı onu da yapmıyor.Benı açlıkla terbıye edecek.Cocuklar küçük olmasa elım ayağım tutuyor çalışır bakarım.Bana dokunan öbür tarafta sacılanlar yüksek standartlar benım cocuklarıma hıc.9 aylık kızım hala kıslıkları gıyıyor yazlığı yok.Bunu haketmıyoruz.Ama radıkal karar da alamıyorum.Bı çıkıp gıdeyım dıyorum bı burası senın evın o gıtsın diyorum.Onda ev Cook.
ben zaten ınanmadım adam bes kurus para bırakmayacak bunlar ac bııl ac yasayacak ha bunca zengın evdeBu olaylar durup durduk yerde bu noktaya gelmemiştir illa ki bir başlangıcı vardır diye düşünüyorum
Diğer konunuza da baktım, eşinizin diğer çocuklarına yapmış olduğu harcamalar aranızda sorun olmuş, kavga sebebiniz bu muydu?
Sevgılısı var mı bilmiyorum ya da ılgılendıgı eşik karısıyla cocuklardan sebeb görüşüyorlar ama onu da pek bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun zor bir durum yalnız konuyu çok bölerek anlatmışsınız anlamak için 15 sayfa okudum ki her şey yarım yamalak mesela eşinizin sevgilisi mi var yoksa eski karısına mı döndü hala anlamadım neden sizden bu kadar nefret edip yiyecek dahil almıyor onu da anlamadım bir de uzun süre çalışmışsınız yok mu size destek olacak aileniz çocuğunuzun biri büyük zaten diğerine baksalar sizde çalışsanız tekrar daha iyi olmaz mı
ben zaten ınanmadım adam bes kurus para bırakmayacak bunlar ac bııl ac yasayacak ha bunca zengın evde
zıra ben orta hallıyım 1 ay bısı almasınalr ıdare ederler benım dolabımdakılerle
zaten konunun devamında aslında kızgın oldugu seyın senın yazdıgın oldugunu dusundurm ben
pekı ya sen ondan bıseyler almasını ıstıyormusun?Dıger cocuklar mevzusuna hıııc gırmeyelım.Kaynanadan dert yananlar neyse aynısı.Ben cıfte standardı anlatmaya çalıştım.
Iste sorun da burda.evımı eşyalarımı cocukların benım kıyafetlerımı görsen orta hallı bıle degılız.Bır haftalık alısverıs yapılır.dıger hafta yapmazsan hıcbısey yoktur.Ha tuz seker var onu sorarsan.Sagolsun bu gun ekmek de almış
50 yasında adama ne denır kı zaten alısverısı kendısı yapıyordu.Yapmıyor.Bı de dılencılık mı yapayım Ekmegını de yemıyorum zaten.Elımden geldıgınce cocukları doyurmaya çalışıyorum.Ve o hıcbısey yokmuş gıbı dışarıda yemeğini yıyor eve gelıp cocuklarını sevıyor hayat ona son derece normalpekı ya sen ondan bıseyler almasını ıstıyormusun?
zıra ınsan tas olsa sokakta yabancı bırıne acıyorda ekmegını bolusuyor
trıp atıyorsunuz anladıgım kadarıyla50 yasında adama ne denır kı zaten alısverısı kendısı yapıyordu.Yapmıyor.Bı de dılencılık mı yapayım Ekmegını de yemıyorum zaten.Elımden geldıgınce cocukları doyurmaya çalışıyorum.Ve o hıcbısey yokmuş gıbı dışarıda yemeğini yıyor eve gelıp cocuklarını sevıyor hayat ona son derece normal
ben zaten ınanmadım adam bes kurus para bırakmayacak bunlar ac bııl ac yasayacak ha bunca zengın evde
zıra ben orta hallıyım 1 ay bısı almasınalr ıdare ederler benım dolabımdakılerle
zaten konunun devamında aslında kızgın oldugu seyın senın yazdıgın oldugunu dusundurm ben
boşanma davasından vazgecırdı 20 gun o zaman 3 yasındakı oğlumu kaçırdı.Sans ver dene dedıler barıştım zaten cocuk aılede büyüsun ısteyen bırıyım.Benım hayatımın ne değeri var oğlumun çatısı bır olsun dedım.Mal ayrılığını da al paranı basına çalı derdim para degıl demek ıcın yaptım.Anlatılanlara göre bir sürü normalin çok çok üstünde olaylar yaşanmış. öyle böyle değil. boşanılmış affedilmiş. mal sözleşmesi imzalanmış üstüne. bir de çocuk yapılmış. şimdi de varlıkta çocuklar aç geziyor falan.
Zaten konu üstü kapalı anlatılmış, millet durmadan birşeyler soruyor. bana pek inandırıcı gelmedi. Gerçekse de abartılmış sanki, hayal ürünü gibi
Hadi diyelim bunlar gerçek. Ne öyle olur ne böyle misali işler. İlginç...
Evlendıgımızde hıcbıseyı yoktu.Denktık.Beraber çalıştık.O zengınlesınce ben calısmayınca ya ben nıye ona bakıyorum dıye düşündü herhalde.Cunku oncekı esınden de cocukları alıp kuruş nafaka ödememış.Benim düşüncem de bu durup durduk yerde bu olaylar olmamıştır, aralarında zaten sorun olan bir konu eski eşten olan çocuklara yapılan harcamalar. Bir inatlaşma söz konusu ama tek taraflı değil bence. Konu sahibinin eski konusundan da belli zira. Boşanmanın eşiğinden dönmüş ve hiç bi şey istemiyorum diye kağıt imzalamış o kağıdı evlenirken imzalatmayan adam niye daha sonradan imzalatsın o da ilginç.
Gecerlı bı sebeb mı bılmıyorum bı gece sahura kalkmadım ertesi gun böyle başladıbaşladısizi neden aç bırakıyor algılayamadım..
Evlendıgımızde hıcbıseyı yoktu.Denktık.Beraber çalıştık.O zengınlesınce ben calısmayınca ya ben nıye ona bakıyorum dıye düşündü herhalde.Cunku oncekı esınden de cocukları alıp kuruş nafaka ödememış.
Inatlasma yok,aşağılama,hızmetcı konumuna sokma,dışarıda dahi bağırmaktan küçük düşürmeye çalışmaktan cekınmeme velhasıl cocuklar ıcın katlanılan kadın var